esimesed sõidud siis ca 5-6 aastaselt, isa syles...meenub yks kombi mosu see 412 ninaga, valge, isa tööauto, sai proovitud veneimet nimega eraz, roheline a ryhma buss...

gaz52 metsa vahel ja põldudel.Luaz, sellega sai proovitud läbivust soos...siis olin ca 10 aastane...esimesed 10 meetrit läbis ilusasti, kuid siis tuli appi 53 tsistern(piimapytt)
rohkem sai sõidetud mosu 412, pere auto oli. peale sierra ostmist perre, jäeti mokits mulle....paraku oli sellel kere niivõrd läbi, et esirattas murdus alt ja põhja polnud....selle tee oli kahjuks emexisse....see ka ainus, mis minu käes sinna rändas...vanust oli selleks ajaks sinna 13 aasta kanti.
Järgmiseks sain omale isa rekordi, olin siis 16...auto oli tipptopp, põllurallikas see polnud, sugulane oli mul siis autojuhiks, kuna omal polnud lube.masin senimaani alles, kuid ysnagi läbi, on käinud peast läbi taastamismõtted, kuid ilmselt ei jagu resursse selleks..
peale rekordit ostsin omale omega A....siis olin ca 20 aastane....sellega vurasin ca aasta, myysin sõbrale.....tolle käes lõpetas emeksis ilmselt...
peale omegat ostsin vectra...sellega vurasin ka ca aasta...myysin sõbrale....igatahes viimane info auto kohta oli selline, kui tartu politseist helistati ja öeldi, et mu auto seal....kähku vöörandamine ja mure murtud, autot otsida polnud mõttekas, kuna parkla arve jube suur ja auto väga läbi. peale seda sain carina e omale, väga hea masin, sõitsin mitu head ´aastat, läks sõbrale, sõber sõitis aastakese ja nyyd kuskil tartus...
peale seda ostsin passati diisli, see mul senimaani....
peres veel teinegi passat, mitsu outlander, ford focus, need kõik alles....