Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 21:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 13.02.2012 10:05 
Moderator
Kasutaja avatar

Hää küll, kas see kõik juhtus täna?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2012 10:10 
Moderator
Kasutaja avatar

Kas ma olen ainuke kellele vargus läbi interneti tundub ikka vargusena ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2012 10:14 
Kasutaja avatar

Kui nad selle interneti kinni panevad sis mina hakkan raadiost laule lindistama ja sebin omale kassettmaki. Tegelt vist arvutis ka line-in olemas.

Pole veel tööle jõudnud , keegi pole helistanud ka , ilmselt siis sinine esmaspäev ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2012 11:24 
Kasutaja avatar

Vargus varguseks, aga väga rumal on eeldada et ameerika ACTA pintsakud hirmsasti muretsevad kas ikka Ernits oma klotsi Lotte eest kätte saab. :think Postimehe kommentaaride järgi võiks arvata, et neid Lotte DVDsi tuleks tasuta jagada, et lapsed poes Lotte nodi nõuda teaksid.
Teine küsimus on kas endal olemas olevast plaadist tohib koopiat teha, see ju ka kahju virmale kui ostan ainult ühe plaadi. Auto jaoks aga teen koopia, peaks autosse ka originaali ostma v?

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2012 11:27 

Alwayslate kirjutas:

Saan ma õigesti aru, sa ei varasta ega ole kunagi varastanud läbi interneti mitte ainsatki asja? Muusikat kuulad ainult raadiost/ostetud plaatidelt. Filme oled ainult kinos, telekast või ostetud plaatidelt vaadanud? Mõne sõbra juures õlle kõrvale mingi film jooksma pannakse, mis kuskilt netiavarustest tiritud on, siis lahkud sündmuskohalt, sest sõber on kurjategija? 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2012 11:28 
Kasutaja avatar

Bay City Rollers tuleks ACTA kasulikkusest rääkima kutsuda :kill
http://en.wikipedia.org/wiki/Bay_City_Rollers

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2012 12:07 
Moderator
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
Alwayslate kirjutas:

Saan ma õigesti aru, sa ei varasta ega ole kunagi varastanud läbi interneti mitte ainsatki asja? Muusikat kuulad ainult raadiost/ostetud plaatidelt. Filme oled ainult kinos, telekast või ostetud plaatidelt vaadanud? Mõne sõbra juures õlle kõrvale mingi film jooksma pannakse, mis kuskilt netiavarustest tiritud on, siis lahkud sündmuskohalt, sest sõber on kurjategija? 8)

Miks peab kohe äärmusesse laskuma?Jah olen kunagi noorest peast mõned muusika palad tõmmanud.Filme pole oma mäletamist mööda kunagi kuskilt alla laadinud.Kõik filmid mis minu kodust võib leida on originaalid.Muude seas ka ca 200 erinevalt joonis ja lastefilmi,mis poisile on ostetud.Ma tahan tegelikult seda öelda,et saan aru neist kelle taskust see raha kaob.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2012 12:13 

Selle acta kohta on mul hoopis selline küsimus, et kas olen mina ainus, kes näeb, et see laulude ja filmide lindistamine on tegelikult üks suur paks kattevari selle acta tegelikule pointile? Palju reaalselt kottib mingeid riigi tegelasi see, et kas mõni helilooja, bänd või mõni resizöör saab kätte oma papi täielikus mahus või mitte?
Pigem on kogu selle suure sita taga see, et tahetakse tuima näoga hakata piirama inimeste sõnavabadust internetis ja sellega ühtlasi ära hoida ebameeldivaid olukordi riigi papadel.
Kuna lõppkokkuvõttes hakkab minu kirjutatud teksti eest vastutama siiski see, kelle lehel või domeenil ma midagi kirjutan.
Delfi - vastutab lõpuks kõigi oma delfi kommentaatorite tekstide eest, seega nad ei saa enam nii vabalt lasta seal kommentaare lisada.
Kõik tuleb ennem kellegil läbi lugeda, arutada jne, kui tõesti sellega kellegile kannapeale ei astu, siis läheb kommentaar ka ülesse.
See palju siin nutetakse, et filme ja muusikat ei saa tõmmata jne, see on ikkagist üks suur ja magus pasakiht kõige selle tegeliku probleemi peal.

Mul on ausalt sellest pohhui, kas ma saan netist midagi tõmmata või ma ei saa, aga kui iga sõna mida sa hiljem siin kirjutad võib olla kellegi tsitaadi vargus või iga pilt mille lisad on kellegi jaoks vargus vms, pigem ajab see pingesse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2012 12:19 

Hydration kirjutas:
Selle acta kohta on mul hoopis selline küsimus, et kas olen mina ainus, kes näeb, et see laulude ja filmide lindistamine on tegelikult üks suur paks kattevari selle acta tegelikule pointile?

ei ole ainus, mõned miljonid arvavad seda sama
http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet/?fp

Artur Talvik: See on selline kaval trikk, kuidas tegelikult tahetakse interneti võimalusi vähendada, tuues ettekäändeks sellise ülla asja nagu autorikaitse. Aga autor saab sellest kõige vähem kasu

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=63905635

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2012 12:26 
Kasutaja avatar

actaga on jah lihtne, kui praegu vaatan aastas ühe filmi dvd pealt siis see just väga suur summa pole. Kinos käin 10 korda...võin ka mitte käia ja ongi korras. (et korvata liigsuuri tulusi teiste taskust)
Aga siis tuleb ju hakata otsima mingit põhjasiberi parmu, kes oma nimele mingi saidi võtaks, kus valede ipdega eestlased oma arvamust avaldavad...ja iga nädal uuel saidil - bullshit

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2012 12:39 
Kasutaja avatar

Täna oli siis tööl esimene päev põhimõtteliselt, hommikul jalutasin 1.5 kilti rongi jaama, ootasin 6.57 rongi, tuli siis rong sinna platvormile, järsku avastan, et autovõtmed on pükste taskus, helistasin isale kohe, et kas ta läheb autoga tööle või mitte, samal ajal jooksin sinna ooteruumi, et jätta võti sealse tädi kätte. Isa helistas tagasi varsti, et pole vaja, et tal ülemus läheb ka ikkagist tööle. Jooksen siis kiirelt välja, et rongi peale tagasi, aga krt rong juba liikus minema. Mis siis ikka, sõrkisin koju tagasi ja läksin siis ikkagist autoga.

krt oleks varem neid võtmeid avastanud, oleks kõik korras olnud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2012 13:53 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Nii oli jah, et tükeldasid. sõber viskas enda arvutisse mingi dnb albumi kunagi 4ja disketiga :D

sellel ajal ei olnud DNB eriti levinud stiil....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2012 13:58 
Kasutaja avatar

Alwayslate kirjutas:
ghozt kirjutas:
Alwayslate kirjutas:

Miks peab kohe äärmusesse laskuma?Jah olen kunagi noorest peast mõned muusika palad tõmmanud.Filme pole oma mäletamist mööda kunagi kuskilt alla laadinud.Kõik filmid mis minu kodust võib leida on originaalid.Muude seas ka ca 200 erinevalt joonis ja lastefilmi,mis poisile on ostetud.Ma tahan tegelikult seda öelda,et saan aru neist kelle taskust see raha kaob.

ma lõpetan kohe filmide sikutamise ära, kui solaris peale seanssi mulle raha tagasi maksab viletsa filmi elamuse pärast.
edit: Filmi/muusika laenamine ja välja laenutamine sõprade käest on ka muuseas väikest viisi piraatlus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2012 14:03 
Kasutaja avatar

ostsin eile õhtul purjun peaga 200euri eest ülevaatusega ja sõitva mazda 323f i kuna üheks kuuks autot vaja, täna kaine peaga vaatasin, et polnd paha ost autot küll selle raha eest :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2012 14:25 
Kasutaja avatar

fm25 kirjutas:
ostsin eile õhtul purjun peaga 200euri eest ülevaatusega ja sõitva mazda 323f i kuna üheks kuuks autot vaja, täna kaine peaga vaatasin, et polnd paha ost autot küll selle raha eest :rokib

Kust krt. te neid leiate?
Peab vist tihemini jooma hakkama :D .
Aga kui ta sul kuu aja pärast üle jääb, siis anna mulle teada.(äkki võtan väikse viina hinge alla ja ostan ta ära :) )

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis