jossu kirjutas:
Olek jah veidi vanamoodne seal, kuid ise eelistan ikka Vasarat teistele. Seltskond ja hind on seal hea, endal plaanis varsti sinna A, C+E tegema minna
Njh kui autokooli läksin sinna, siis konkreetselt küsisin. Kas teil teooria ikka arvutiga? Mingi tsikk oli siis sekretär hakkas ajama, et saab küll. Eile läksin teooriat tegema mingi jorss oli sekretär too hetk rääkisin, et tahan teooriat teha arvutiga. See vaatas imelikult, et C jne kategooriad me ei tee arvutiga kuna esiteks neil pole programmigi. Neil pidavat olema B kategooria oma ainult ja arvuti pidi olema sellises ruumis kuhu talvel ei lasta kuna pidi väga külm seal olema. Krt oleks mulle ausalt vastatud mu küsimustele kui kooli läksin oleks teise kooli valinud. Soovitan mitte talvel minna kooli, sest teooria tundides pead istuma kõige tagumises ruumis kus puhurid kütavad ruumi. Aga sellegi poolest pead jopega istuma ja seal veneaegsed lauad ning toolid. Peale 3h teooriat oled sa küürakas valmis kuna selg hakkab lõpuks valutama kuna need toolid seal pole seljatoegagi isegi. Lohutuseks ainult nii palju, et tuleb ära kannatada sest teooria saab läbi 3 nädalaga. Võtke seda virisemisena või millena tahes aga mina olen pettunud selles autokoolis.