Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 22:12

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 8 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Xenon
PostitusPostitatud: 13.02.2012 23:13 

Kas Xenon tuled( pirnid) originaalid tehase omad väsivad või jäävad tuhmimaks ka mingi aja jooksul?
või on see minu tulede viga et konkreetset vihku pole, võrreldes teiste ksenoonidega?
on need üldse nn. eluaegsed või vahetatakse mingi aja vms tagant?
jutt on originaalidest mitte hiina jamast

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Xenon
PostitusPostitatud: 13.02.2012 23:17 
Kasutaja avatar

arrow kirjutas:
Kas Xenon tuled( pirnid) originaalid tehase omad väsivad või jäävad tuhmimaks ka mingi aja jooksul?
või on see minu tulede viga et konkreetset vihku pole, võrreldes teiste ksenoonidega?
on need üldse nn. eluaegsed või vahetatakse mingi aja vms tagant?
jutt on originaalidest mitte hiina jamast

Tõesti õige jutt originaalid mingi ajapärast tõesti väsivad ära ja pole nii head kui on ikkagi uued. Endal ka olid e39 originaalid tõesti algul olid nii head ja tellisid uued originaalid. ühele poole jäi algul vana ja teisele uus suur vahe oli sees.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2012 23:20 
Kasutaja avatar

Mis masin, kui vanad tuled?

Minu väide ei pretendeeri tõele, kuid xenon pirne soovitati kuskil kellegi poolt iga kalendriaasta järel vahetada.
Igatahes xenon pirnide valgusviljakus aja jooksul kahaneb - see on fakt. Lisaks tasuks kriitilise pilguga projector ise ka üle vaadata ning väga palju on kinni tuleklaasis endas. 10a vanad tuled uute vastu vahetades paranes nähtavus silmnähtavalt! :) Tulede värskendamiseks on heaks abiliseks tulede poleerimine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2012 10:46 
Kasutaja avatar

Mul kah üks loll küsimus.
Kas OEM pirnide asemele võib panna suvalised pirnid? Kui pirni tüüp on HB4 siis rohkem midagi vaatama ei peagi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2012 15:10 

charly kirjutas:
Mul kah üks loll küsimus.
Kas OEM pirnide asemele võib panna suvalised pirnid? Kui pirni tüüp on HB4 siis rohkem midagi vaatama ei peagi?

Muud vaatama ei pea jah. Küll aga valgustugevus ühik on ka tähtis. Ühikuks siis, kui ma ei eksi, on Kelvin - K.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2012 15:32 

Valgustugevus ( või oli valgusviljakus ? ) on luumenites, Kelvinid näitavad valgusvihu värvi.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2012 22:01 

jyrgenpii kirjutas:

Minu väide ei pretendeeri tõele, kuid xenon pirne soovitati kuskil kellegi poolt iga kalendriaasta järel vahetada.
Igatahes xenon pirnide valgusviljakus aja jooksul kahaneb - see on fakt. Lisaks tasuks kriitilise pilguga projector ise ka üle vaadata ning väga palju on kinni tuleklaasis endas. 10a vanad tuled uute vastu vahetades paranes nähtavus silmnähtavalt! :) Tulede värskendamiseks on heaks abiliseks tulede poleerimine.

xenoni projektorit ei saa juu vaadata, klaasist luup on ju ees?
või on nipid selleks ?

palju laias laastus see D1S vms pirni? vahetus maksta võiks ( pirn ise, vahetus ilmselt ei löö jalapealt maha :) )

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2012 22:05 
Kasutaja avatar

arrow kirjutas:
jyrgenpii kirjutas:

xenoni projektorit ei saa juu vaadata, klaasist luup on ju ees?
või on nipid selleks ?

palju laias laastus see D1S vms pirni? vahetus maksta võiks ( pirn ise, vahetus ilmselt ei löö jalapealt maha :) )

Kui tuli laiali tõmmata, siis saab :D OEM Philipsi pirnid maksavad suurusjärku 40eur tk, soodsamad aseained maksavad alates 10-st eurost tk.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 8 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis