Üle kuu aja siis ka väike update

Vahepeal siis olnud igasuguseid seiklusi, alustuseks suutsin oma auto ainukese võtme ära lõhkuda, õnneks sain tutvuse kaudu uue ja korraliku koopia peaaegu 2x korda odavamalt kui mingist suvalisest kohast. Ja minu üllatuseks tuli ka välja, et mu auto vana võti oli ilma immokivita, mis minu jaoks on veits imelik, sest tehaselistis oli kirjas, et immo on täitsa olemas.
Suured külmad sai ka edukalt üle elatud, ei olnud mitte mingit probleemi auto käima saamisega

Ainuke halb asi, mis suurte külmadega juhtus oli see, et tagumine parem amort külmus kinni, mis tegi sõitmise vägagi ebamugavaks.

Praeguseks teine amort olemas, aga alla panemisega ei kiirusta, sest nüüdseks on vana juba lahti sulanud. Kuid kui uuesti nüüd peaks kinni külmuma, siis teeb selle asja esimesel võimalusel ära.
Peaaegu kuu aega tagasi juhtus ka selline asi :

Mis tähendas aga seda, et oli aeg mootori õlivahetus ära teha ning 700km hiljem see ka teoks sai. Sisse läks nagu mulle tavaks BP 10w40, sai ka siis kohe vahetatud ära ka esimesed pidurikettad ja klotsid, vanad kettad olid lihtsalt nii võrd kõverad, et maantee peal ei kippunud väga piduripedaali vajutama

, kulumis rummi oli muidugi maa ja ilm. Remonditöökojas sai ka jälile siutsumisele, mis kapoti alt tuli ja kuigi varemalt sai kahtlustatud geneka laagreid, tuli siiski välja, et süüdlaseks oli hoopis geneka rihm. Õnneks kui auto ostsin, sain uue rihma kaasa ja sellest ajast peale oli see mul pagassis kaasa reisinud

, nii et sai uus rihm ka peale pandud. Kahjuks oli õnn üürike, sest peale mõnekümne minutilist sõitu hakkas midagi uuesti kapoti all vilisema ja järgmisel päeval remondi töökotta tagasi pöördudes tuli välja, et süüdlaseks on ära kulunud roolivõimupumba rihmaratas

Hetkel ei raatsi tutikat osta ja kasutatud ei raatsi ka taga ajada enne, kui sõber Tartus olevast remondi töökojast läbi käib ja uurib, kas mu vana roolivõimupump veel alles on, mis eelmine talv sai ära vahetatud.
Muretsesin ka täna suurema koguse vesilihvi paberit, et velgi saaks hakata poleerima

Seniks kuni midagi uut jälle on lisada, soovin parimat...