Kirjutan siia ühe lausega, mis viga: Pooltelg või pooltelje otsa vahetus, paremkurvides kostub paremalt rattalt meeletu ragin.
Ja siin siis vähe pikem probleemi seletus, kellel mingi huvi tärkas.
Olen siis juba pikemat aega raginaga ringi sõitnud ja tänase seisuga jõudsin nii kaugele, et kohe-kohe on pauk ja jupid laili. Nii kui rattad keerad ja auto liigub kasvõi 1km/h on selline ragin järgi et jube. Aastal 2011 oli sama jama. Käis nii-öelda pooltelje otsa vahetuses. Remondimees rääkis küll, et tellis jupi aga minu autol oli see kattekumm pikem olnud ja ma ei mäletagi nüüd kas ta pani selle vana tagasi või pani uue. Igatahes mingi aeg oli muretu sõit. 3 kuud hiljem vahetasin samal rattal rattalaagri. Jällegi ei mäleta, mis sümptomid siis olid, igatahes mingiks hetkeks saabus vaikus. Siis ühes äkilisemas kiires kurvis kuulsin raginat ja mitu kuud sain rahulikult sõita kui hakkas tasapisi üha kõvemaks see minema. Nüüdseks olen kuskil 3 nädalat sõitnud temaga ja nüüd on viimane aeg see äravahetada.
Seega, kellel on tõstukivõimalus ja haltuurasoov, siis minujaoks oleks tähtis, et saaks auto võimalikult kiiresti korda ja muidugi võimalikult odavalt.
Ühendust võtta siin või 58 117 482.
Viimati muutis jaagok, 21.02.2012 20:48, muudetud 1 kord kokku.
|