Velgedega on siis väga täbarad lood.
Sain siis vastuse inimese käest, kes tegeleb velgede poleerimie ja kõige muuga. Loodan, et ta ei pahanda.
Téma sõnad :
Mul on väga kahju, et need veljed on käinud liivapritsis, sest usun, et oled isegi seda lihvimise ajal päris korralikult kirunud... Jah, selline töö on tehtav, aga kuna algpind on lastud väga poorseks ja krobeliseks, siis aega võtab sellise töö korralik tegemine. Velje enda kuju labade ja rantide kokkusaamisel on ka selline, kus otsest randijoont ei ole. Kui poleerida, siis peaks kindlalt ära fikseerima kõigil velgedel selle koha, kuhu maani poleerida, et asi ühtne jääks. Need veljed/randid saab küll mingi hetk kaubandusliku välimusega, kuid hetkel ainult pildi nägemisest ma ei oska öelda, kui sügavad on liivapritsi kahjustused. Nende väljalihvimine võib olla isegi võimatu, kuna erinevates kohtades on liiv rohkem söövitanud ja sellepärast võib pind jääda laineline, samas ikkagi sügavate liivapritsi kahjustustega.
Peale poleerimist, ma kindlasti lakiks selle pinna, kuna enamjaolt sellised ühekomponentsed veljed on päris poorsed ja sellisest materjalist, mis välitingimustele ei pea vastu, kui nad poleeritud on.
Keskosa värvimisest, mille peaksid eete võtma: Peale poleerimist, tuleks poleeritud pind kinni katta, siis üles ehitada keskosa kruntide ja lihvimise näol, siis vahetada üleminekuteipe krundi ja poleerpinna vahel, et üleminek oleks sujuv, mitte paksu krundiastmega... Lõpuks poleetitud pinnalt eemaldama teibid ja poleerpinnalakiga lakkima üleni+ tavalakk peale veelkord.
Ainult poleerimise hind: 300 euri 4tk.
Nüüd pole muud teha tõesti kui veljed üleni oranziks värvida. Homme hakkan asjaga tegelema.
_________________ Lasen jalakäijad alati "üle"!
|