Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 01:53

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 31 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Audi 90 2.3 Dohc 20v -1989- RandoV
PostitusPostitatud: 21.02.2012 11:57 

kodanik88 kirjutas:
Mai saa aru, mul enda omal on 16 zolli veljed ja käivad nii mis mühiseb koopasse.

No sel Audil nad koopasse ei käinud, kuid omanik ütles, et kui taga istub 2 100kg meest, siis on rattad koopas....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2012 12:20 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Käiukanginahk valgena jääks liiga eraldiseisva võõrkehana valgena.Punased velejed nag usiin näiteks toodi istuksid ka usutavasti kaunilt aga sarnased veljed on mõne muu masina hinnaklassis vist .Rooli pankes väiksema ja teisema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2012 17:14 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Kui see ei ole see siis üks sellist värvi ja kereärvi originaal velgedega selline on liikunud ka ringi.

Sellist teist ei tohiks eestis olla.Originaal velgedel liikus ta kunagi Võru-Tartu kandis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2012 17:22 
Kasutaja avatar

jokerAudi kirjutas:
Väljast on see auto küll väga ilus ja pilkupüüdev...seest...noh, mitte nii väga, piltidel on asi paraku ilusam, kui reaalsuses.
Rando, see valge armatuur on küll Läti tuuninguporr, kuid kui ma nüüd väga ausalt ütlen, siis need sinised tulekesed parkides ja valged (vist paberist) kellade taustad just ka väga kenad välja ei näe :)
Madaldada seda masinat enam ei saa ilmselt (pole esiteks vajadust selleks), kuna see 17" velg istub niigi koopas, kui rahvast autos on. Minul jäi sellest masinast üsna...noh....kehva mulje, kui ma teda vaatamas käisin, kuid peaasi, et omanik ise rahul on.

Seest on esimesed istmed eelmine omanik üle lasknud nahatada, kahjuks valis kunstnaha mis pole just kõige vastupidavam ja selle töö pean ikkagi üle tegema,alternatiivina näen musta sisu,hind jääks üsna samasse auku.Tagumised istmed on veel originaal nahaga ja pole ühtegi auku.Valged kellad ei ole ise joonistatud ja välja lõigatud vaid täitsa ehtsed aftermarket kellad,ei väidagi ,et kõige ilusam variant. S2 valged kellad oleks parim variant.(originaal mustad ka endiselt alles ).Kui sul 23 aastat vanast autost kehv mulje jäi,siis mis mulje mul pidi jääma lillast autost mida oli parandatud roosa küünelakiga :D,igatahes sinised pirnikesed läheksid hästi su salongiga kokku ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2012 17:26 
Kasutaja avatar

kodanik88 kirjutas:
Mai saa aru, mul enda omal on 16 zolli veljed ja käivad nii mis mühiseb koopasse.

Ehk proovi kitsamaid ja madalama profiiliga velgi ? Endal suveks 225/45 rehvid taga, mis tuleb ilmselt vahetada 205/40 vms vastu,peaks mingi effekti ikka andma

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2012 19:02 

RandoV kirjutas:
jokerAudi kirjutas:
Väljast on see auto küll väga ilus ja pilkupüüdev...seest...noh, mitte nii väga, piltidel on asi paraku ilusam, kui reaalsuses.
Rando, see valge armatuur on küll Läti tuuninguporr, kuid kui ma nüüd väga ausalt ütlen, siis need sinised tulekesed parkides ja valged (vist paberist) kellade taustad just ka väga kenad välja ei näe :)
Madaldada seda masinat enam ei saa ilmselt (pole esiteks vajadust selleks), kuna see 17" velg istub niigi koopas, kui rahvast autos on. Minul jäi sellest masinast üsna...noh....kehva mulje, kui ma teda vaatamas käisin, kuid peaasi, et omanik ise rahul on.

Seest on esimesed istmed eelmine omanik üle lasknud nahatada, kahjuks valis kunstnaha mis pole just kõige vastupidavam ja selle töö pean ikkagi üle tegema,alternatiivina näen musta sisu,hind jääks üsna samasse auku.Tagumised istmed on veel originaal nahaga ja pole ühtegi auku.Valged kellad ei ole ise joonistatud ja välja lõigatud vaid täitsa ehtsed aftermarket kellad,ei väidagi ,et kõige ilusam variant. S2 valged kellad oleks parim variant.(originaal mustad ka endiselt alles ).Kui sul 23 aastat vanast autost kehv mulje jäi,siis mis mulje mul pidi jääma lillast autost mida oli parandatud roosa küünelakiga :D,igatahes sinised pirnikesed läheksid hästi su salongiga kokku ;)

Küünelakiga sa võid ennast parandada. Enivei, see A4 läks juba samal õhtul uue omaniku kätte ja tüüp siiani väga rahul sellega. Aga noh, eks auto omanik teeb oma autoga, mis ise tahab. Edu sulle sellega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2012 19:04 
Kasutaja avatar

jokerAudi kirjutas:
RandoV kirjutas:
jokerAudi kirjutas:

Küünelakiga sa võid ennast parandada. Enivei, see A4 läks juba samal õhtul uue omaniku kätte ja tüüp siiani väga rahul sellega. Aga noh, eks auto omanik teeb oma autoga, mis ise tahab. Edu sulle sellega.

no hard feelings :D, maitsed on erinevad.. ära pikka viha pea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2012 20:05 
Kasutaja avatar

Vot siin nüüd mõtlesin, et isiklikult kas värviks stange mustad liistud valgeks, või siis ukseomad mustaks... Aga prooviks vast stange liistud valgeks veel..
Tsuts madalamaks ja madalama profiiliga rehv ja oleks juba väga timm :)
Sisustuse poolepealt otsiks ette need pool sportlikud istmed mis olemas on audidel. Ja need nahataks siis üle valgeks :)
Ideaalis istutaks ka neliveo :) Ja oleks väga pilkupüüdev ja väärt pill ... Miks mitte siis ka juba 2.2 turbo ka vahele istutada :twisted: Noh, ja uuem kliima nagu keegi mainis jms...
Veljed sobivad suht hästi isegi alla :) ja jätaks sama värvi vast isegi. Mustana tahaks ennem VT-eed näha .. Ehk sobiksid aga ei tea. Hetkel vb soliidsem välimus.
Ja auto enda värv.. no üliilus värv lihtsalt.. Ei saa üle ega ümber .. Värviks ka enad mõne auto seda värvi heameelega :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2012 20:19 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mulle meeldib praegune värvilahendus ka kui need stange liistud isegi mustad selline mõnsu joon -sobilik.Kui aga üle uste see must liisturiba jookseks oleks juba ehk inetum minu jaoks .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2012 20:25 
Kasutaja avatar

Stangede ülevärvimine poleks isegi probleem, kuna töö on juba kord selline.Värvi vedeleb kuskil riiulis isegi ja lakk ka olemas.Muidu tegemist pmts 4 kihilise värviga,krunt+alusvärv valge+pärl+lakk.Siiamaani üks kallimaid autovärve mis müügil.:/ Pole seda teinud kuna, hoiab nagu mingit kontrasti see must joon ees ja taga

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2012 00:00 
Kasutaja avatar

Endine võru auto?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2012 00:12 

RandoV kirjutas:
Sellist teist ei tohiks eestis olla.Originaal velgedel liikus ta kunagi Võru-Tartu kandis.

Ehk ilmselt jamh :)
Kas see masin on liigelnud Tallinnas Mustamäel ? oleks justkui sellist päris tihti vastu söitmas näinud :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2012 00:12 

Mina nägin omajag uaega tagsi ,jutt siis mitest aastatest umbes ,sellist 90kümnet samat värvi originaal velejed mis kerevärvi ja stanged olid kõi kni inagu tehasest ilma spoialde ja leludeta ja salong ka originnal.Ja seda sai tallinnas ikka nähtud mitmeid kordi aga hiljem oli juba vist isegi midag imuutunud nätuke lohakamaks aga ei mäleta enam.Muidu mulle poelks see silma jäänud aga to oli krdi korrlaik ja selle erilise värviga ja puha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2012 18:16 
Kasutaja avatar

hallscorpio kirjutas:
Endine võru auto?

jees

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2012 21:31 

Täna nähtud auto. Värv sobib nagu rusikas silma auku, ainult tagaluugi peal olev kleeps häirib. Need kaks sumpa toru seal taga sobivad ka hästi. Hoia seda autot korralikuna.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 31 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis