HD7 korpus on pask vs suuremas osas sama tehnikaga HD2 v Desire HD. Ei tea miks see nii on, aga on.
Vahepeal läks telefonidega ralliks ja kohati isegi kahetsen seda, et olemasoleva Nokia E90 peal pidama ei jäänud.
Nokia E90 oli pikalt, aga 2010 kevadel hakkas sügelema uuem ja väiksem Nokia E52 ning nagu öeldakse: annad sõrme, võtab jala.
Natuke aega kasutasin E52, aga siis tuli välja Nokia N8. Sebisin selle kiirelt omale Soomest (Eestis veel polnud) ja korralik feil minu jaoks. Müüsin suhteliselt kiirelt maha ja ostsin HTC Desire, mis oli SUPER telefon, seni Androididest kindlalt parim!
Sõber ostis samal ajal HD7, aga ei saanud selle WM7 platvormiga hakkama ja käis nagu uni pinda: vahetame ära, vahetame ära. No olgu, vahetasime. HD7 korpus oli aga s*tt (ekraani ümber raam muutus lambist sakiliseks jms), muidu telefon meeldis - kiire ja lihtne, kuigi Mobiil-ID ei töötanud siis + appe oli vähe saada. Mingil hetkel andsin selle naisele ja ostsin omale uuesti E52 ja väikeste kõrvalpõigetega kasutan seda siiani.
Konkreetselt kiireloomulisi tööasju mul ühegi puutetundliku telefoniga teha ei olnud võimalik, sest kõigil oli mingi oma jama, mis minu tegevustega kokku ei sobinud (Android n*ssis internetibrauseritega, nii et kõik lehed ei avanenud täielikult jne). Nii ostsingi kõrvale Samsung Galaxy Tab-i ja vahetasin selle veel hiljuti iPad2 vastu välja selle sama brauserikala pärast.
E52 aku kestab minu käes 2-3 päeva, N8 oma kestis 1-2 ja Android/WM7 kobadega päeva. Kõik telefonid olid ja on alati öösel väljas.
E52 + iPad koos kannatab juba elada ja tööd teha