Sain täna jälle natuke targemaks, et kahetaktiliste puhul mõjutab bensiini kvaliteet käivitumist rohkem kui neljataktiliste puhul. Nimelt mootorsaan mul pea olematu läbisõiduga, samas peaaegu uunikum juba, olnud alati paugupill, aga kuna siiani olen sõitnud sõprade saanidega, pole enda oma veel käima pannudki. Külmadega proovisin, ei miskit. Eelmisel nädalal soojaga proovisin, samuti isegi mitte ei luba. Nädalavahetusel küsisin teiselt sõbralt Soomes, kes saanide remondiga leiba teenib ja minu vastuse peale bensiini vanuse kohta vaatas mind umbes samasuguse pilguga, nagu anaalsuposiidide anektoodis arst patsienti (ega te seda ometi ära ei söönud, patsient vastu, et "ei, p#rse pistsin!). Täna valasin uue bensu sisse, toores pritsib paagist teist voolikut mööda otse tilgad ka karbussi ja läks käima esimesest tõmbest. Ja kui nüüd järgi mõelda, siis kõigi 2T tsiklitega, mootorsaagidega, paadimootoritega ja muruniidukitega on olnud sama jama, et kui on seisnud talv läbi täis paagiga, siis kevadel käivituda ei taha ja töötab kehvemini kuni esimese tankimiseni. Aga kui seisnud suht tühja paagiga talvel, nii et kevadel enne esimest käivitust pidanud tankima, pole probleeme üldse olnud. Ja hobiautod seisavad alati kogu talve pooliku paagiga ega ole kunagi kevadel käivitusprobleeme. Lihtsalt imelik, et pole ise seda 1+1 kokku suutnud panna, kuigi kogemusi nagu veidi juba oleks

Ei pretendeeri küll 100% tõele, aga arvan, et see teine voolik on vaakumkraani aktiveerimiseks.
Ja bensiini kvaliteet on suhteline. Mul küll käivituvad kõik masinad keset talve ja kevadel, samas tuttaval põles kuur maha koos aiatehnikaga, 5-liitrine kanister bensiini leiti hiljem tuhast, kansa sulanud ja auk sisse põlenud