Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 12:35

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1040 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 70  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Opel Vectra B fl 2.0 // jyrgenpii
PostitusPostitatud: 25.02.2012 12:23 
Kasutaja avatar

Khm, Jürgen, rahu, ega ma eilane ei ole :DTean väga hästi, mida parandavad suuremad pidurid ja laiemad rehvid. Galandil praeguse rehviga on vägagi lihtne lüüa ratas blokki ja lohama, samuti muuta auto alajuhitavaks. Minu auto alla parandab see 235 lai papu ilma pidurite upgrade-imiseta juhitavust (vähemalt teoorias), kuna auto ei sõltu enam nii palju näiteks külgtuulest.

Aga aitab OT-st, peace ja oleme sõbrad edasi ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 12:33 

Juhitavuse paranemine on kaheldav, ideaalselt siledal teel vb tõesti, aga reaalselt hakkab sul auto laiema rehviga rohkem teed otsima. Eesti teed kõik roopaid täis. Külgtuule puhul minu arust ei tohiks rehvi laius rolli mängida, sest ega kitsamad rehvid sul tuule tõttu pidamist ei kaota.
Sõbrad võivad ka vaielda ju. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 12:43 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Sellel mehel ootab ees väsitav suverehvi hooaeg,sest meie teed siiski on suuresti metsas ja sellise veljega võid ennast ka metsast leida +rebib käed otsast roolimine see ikka jõhker kuidas hakkab rebima ma usun aga asi siiki väga ilus ja ideaal tingimustel sõit ka nauditav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 14:38 
Kasutaja avatar

Kas plaanid uue veljega ka madalduse tagasi panna?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 14:52 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Sellel mehel ootab ees väsitav suverehvi hooaeg,sest meie teed siiski on suuresti metsas ja sellise veljega võid ennast ka metsast leida +rebib käed otsast roolimine see ikka jõhker kuidas hakkab rebima ma usun aga asi siiki väga ilus ja ideaal tingimustel sõit ka nauditav.

Vot eks seda ole siis tunda kui asi kätte jõuab! Mullu käisid alt läbi 205, 215, 225 laiusega rehvid ning need ei andnud põhjust kurtmiseks. Tänavu tuleb 1 paar 225 ja teise üritan otsida 205, kui see ei õnnestu, siis 215 laiusega. Rehvi laiusest tulenevalt ei tohiks sõit kehvemaks muutuda, rööpe kasvu tagajärgi kommenteerin ehk ca ühe kuu pärast :auto
r0bert kirjutas:
Kas plaanid uue veljega ka madalduse tagasi panna?

Madaldus ikka alla tagasi! Kui puuvanker, siis lõpuni välja :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 15:43 
Kasutaja avatar

Mul Mondeol suvekad 225/40/R18 ja ei otsi teed ega uju ega käitu kuidagi halvemini kui väiksemad ja peenemad rehvid. Võrreldes 205/55/R16 rehvidega oli ainult väike vahe mugavuses ja kui natuke juba sõita siis ei saa enam midagi aru.
Muidugi oleneb ka autost ja veermikust aga enda kogemuste põhjal ütleks, et ei ole need 18" rehvid ja veljed midagi nii hullud, alguses kartsin isegi, et äkki on maru jama sõita aga tegelt ei ole ja ma ei ole selline inimene kelle jaoks kõhu peale lastud Golf on enam vähem mugav, ma eelistan ikka mugavat sõitu.

Pane julgelt 18" veljed alla, nendega näeb auto ikka krdi hea välja. :)

Pigem on madaldus ja jäigad vedrud see mis sõidu mugavuse ära rikub, mitte rehvid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 17:27 
Kasutaja avatar

Suures laastus olen sinuga päri ja 18" läheb alla. See on kindel. :)

Sõidumugavuse osas mängib rehvi külgseina kõrguse vähenemine üsnagi väikest rolli. Kõige suurema paugu mugavusele annavad sportivnõid amordid. Madaldusvedrud on oma jäikuselt võrreldavad originaalidega.
Oma osa jäikusele annab ka ET-ga mängimine. ET49 vs ET33 plekid käituvad auto all sootuks erinevalt, sest sillageomeetria on paigast aetud.

Aga ega me siin mugavust taga ei aja, sõidumugavus ennekõike :rokib vot eta reisssing :burnout

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 18:59 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
No jah eks ma ka paisutasin võibolla kuid käed lahti sõita küll ei maksa ,sest kui ikka korrkas tõmbab siis ehk oledki läinud.Mina olen igatahes hirmu tundnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 20:07 
Kasutaja avatar

filler kirjutas:
Kus sa Polki supparid leidsid?
Mul on ka vaja :D
Sa pead sinna 18" taha nüüd vähemalt 330mm kettad panema ja 8kolviga suportid,aga enne peaks olema ka jõudu,mis need veljed ringi jõuaks tõmmata :D

Kristo vanad, minu uued :)
Haha, no lähima viisaastaku plaani sisse turpsi, v8-t ega nitrot ei mahu, seega pole ka paremaid pidureid vaja :P (VEEL)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.02.2012 21:43 
Kasutaja avatar

Oh nahka küll, peab 10-tolliseid woofreid vist uste jaoks otsima :D http://dl.dropbox.com/u/11874369/flash/DSC01004.jpg
Ahjaaaaaaa, kuna 1 megahea pakkumine oli, siis tuli vana magnetoola pisut edevama vastu vahetada :)
Pilt
eelised vana ees:
2 paari rca-sid 1 paari asemel
usb ja aux avanevad tahapoole
sub juhtimine, filtrid
täiendada saab BT mooduliga - bt muusika ja bt handsfree

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2012 23:21 
Kasutaja avatar

http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/hertz_ES_F25.5_tech.pdf WANTED! x2
Täna viisin veljed uut värvi peale saama. Tooniks sai valitud kõige valgem valge :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2012 23:27 

Ma ei saa nüüd magada.Sõbralik soovitus oleks nokitseda pidurisadulad ka valgeks mõne kestva värviga siis on kaunis imetleda seda mängu kui valete veljekodarate vahelt piiluvad valged pidurisadulad ja velgede ringeldes on pilt vapustav.-las lähevad kergelt mustaks siis saab jälle puhtaks teha aga isegi määrdununa oleks vapustav ei tohiks keeruline ülessanne olla kui ainult soovi selleks .
Igatahes need veljed on ulme ja valgena seda veel kordades ma oletan.
PiltPilt

Viimati muutis oopc, 02.03.2012 23:35, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2012 23:56 
Kasutaja avatar

Oopc, valge pidurisadula võõba asemel eelistaksin ma punast :P (kuna moto ei vea, siis peab auto visuaalne pool kiireks tegema)
Pildil oleva Vectra kohta ütlen nii palju, et ebay-d silmitsedes nägin:
OPC grill - 100eur
Irmscheri stange (pfl) - 300eur
Xenon tuled - 300eur

vot sulle igavat ja aegunud keskklassi pereautot :D
Tanel kirjutas:
ukse sisse paned 10" ?

Kusjuures selline utoopiline mõte loksub mul peas jah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2012 00:34 

On raske leida häid piltlike näiteid ,eriti valgest veljest koos valge pidurisadulaga aga minu järjestus oleks siis valge-kuldne-hõbe ,lihtsalt mainin.Sul paistab ja hakkab eriti see velg valgena väga ilusasti läbi paistma ....
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2012 20:57 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Install tehtud, siis ma olen käpp üle kuulama.

Hiljemalt esimesteks sügisvihmadeks on olemas!

Olen praegu lepotuning.ee garages ja hakkan vaikselt võimendite paigutuse valiku ja nende aluse valmistamisega tegelema.
Pilt

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1040 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 70  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis