Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 18:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 19 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: K: Palun Lukku!
PostitusPostitatud: 26.02.2012 17:59 
Kasutaja avatar

Tere!

Seoses ühe idee tekkimisega palun kõigil autoomanikel anda oma väike panus vastates järgnevale lühikesele anonüümsele küsitlusele.
Teemaks on autopesu.

----

Tänud kõigile vastajatele, statistika osutus täiesti positiivseks.
Samuti tekkis siia väga huvitav arutelu, kuigi jagasin infot minimaalselt.

Rohkem juttu ja informatsiooni siis, kui midagi reaalselt käima läheb.

airfrance1

Viimati muutis airfrance1, 29.02.2012 01:19, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: K: Väike küsitlus siinsetele autoomanikele
PostitusPostitatud: 26.02.2012 18:02 
Kasutaja avatar

Et tulete kohale ja pesete auto ära ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2012 18:04 

Küsimustik täidetud ja mulle tundub, et see sinu idee on järgmine, et teile helistab klient ja kurdab, et auto must ja teie poolt tuleb keegi sellele järele ja toob pärast puhta auto tagasi?
Kui nii, siis kahjuks oleks ma pessimist selles idees, kuna paljud ikka julgevad oma autot võõrale sedasi sõita anda, olgugi siis, et ta pesulapoiss on..pahatihti need just need kõigehullemad roolitaga ongi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2012 18:46 
Kasutaja avatar

Jah ja kuidas see auto puhtana tagasi tuuakse kui peab v6ibolla teisest linna otsast sõitma?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2012 18:48 

Kui sul auto ennem ikka seest ära läbustatud ja väljast pori kihi all, küll ta siis puhtamana ikka tagasi toodakse.
Ja ei pea ju ilmtingimata kuskil kindlas pesulas käima. Leping Jazz pesulaga ja neid on igas linnaosas juba 1-2tki.
Aga nagu ma ütlesin, ei usu mina selle ettevõtmise edukusse ja läbilöömisele, kuna isiklikult enda autot kellegile ei anna, et mine käi pese ära. Ja ma ei ole kindlasti mitte ainus, kes sedasi arvab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2012 19:34 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Välismaal -inglismaal tunudb asi töötavat aga maad ja turud on erinevad.eestis uustavsti väga turgu poel aga kui ei proovi või ei promo siis ei toimugi midagi.Rain lõhmus ütleks ,et kes viga pole teinud ei oelgi millegagi hakkama saanud,tasub proovida ära ikkagi.tgelikult eestis olen neid pesulate kodukaid uurinud ja osadel oli selline võimalus ka või täpsemalt mõnel või ühel firmal ja need vennad ka vsit ratastel kes kaubanduskeskuste parklates aurutavad.
Eestis tundub ehk rohkem ,et omanikud eelsitaks rohkem ise käia pesulates kuid mine sa tea ,huvitav oleks kunagi lõpp tulemust teada ,et mis tõde.
Inglismaal-pirukaga kohale ja lödistama seal kus masin asub.
http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=248532
http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=236591

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2012 19:39 
Kasutaja avatar

Rohkem usun ma sellesse, et tullakse ja pestakse kohapeal ära, kellegi võõra kätte ma autot ei annaks niimoodi et ta sellega silmapiiri taha sõidaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2012 19:54 

:D kui töökaaslasega samad autod on, kuuldes, et ta tellib pesu jooksed lõuna ajal õue vahetad numbrid ära :D kui auto puhas vahetad tagasi...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2012 21:01 

Võtan auto, pesen ära ja toon hiljem tagasi on samasse teenuse hulka kuuluv kui Suurbritannias pakutav ülevaatusele viimise teenus. Autojuht võtab su auto, viib ülevaatusele ja toob pärast toimetusi tagasi. Seal toimib, aga Eesti suhtes olen isiklikult skeptiline, kindlustunde tagamine kliendile peaks vägagi mõjuvõimas olema, et tüüpiline Eesti kodanik oma auto kolmandale ja tundmatule osapoolele annaks.
Kui aga ise kohale pesema tuleksid, see oleks samuti uus teenusepakkumise võimalus siin riigis, mobiilne autopesula :) See ehk isegi toimiks, eks hind ja kvaliteet panevad asja paika.
Küsitluse järgi ei saanud nimelt aru, mis äriidee sul plaanis on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2012 21:06 
Kasutaja avatar

Korralik kindlustus peab lihtsalt sellel ettevõttel olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2012 21:22 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Olgu kindlustus või mis tahes aga lihtsalt see usaldus inimese -firma vastu.kasvõi kuidagi nukker on jätta autot kasvõi mõnda maaalusesse parklasse et pärast nad ise manööverdaavd ja teevad jah remonditöökojad ehk veel aga ise olen käinud ka kohtades kus juba kas tunned või on suur usaldus ja kindlsutunne kus masinat liigutavad teised näiteks kui muidugi mingi suvaline käru pole.
Ma ei viitsi uuesti läb isirvida autopesu teenus tostuvaid firmasid kuid mõnda aega või omajagu aega tagasi jäi silma mäletamsitmööda kaks firmat kestulevad koju pesema ja mäletamistmööda olid ka need kes auruga kaubanduskeskuste parklates mässasid ja see viimane päris hea süütu asi ei lägasta ,norm tulemus jne.Aga need kes koju kutsuvad tahavad kindlasti tugevat kvalikteeti ja on nõus maksma.Ja meenub veel eestis pakutava kodus masina pesu kohta ka see ,et sobib firmadele ,et minnakse mingisse firmasse kus masinapark kohal ja seal puhasttatakse.
Hakkan üles ehk otsima neid firmasi.Lihtsalt selle panustada ei tea aga autopesulat üldse on hobikorras ehk lahe pidada aga see pohhui.Tuult tiibadesse ettevõtmistes ja edukuses.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2012 21:25 
Kasutaja avatar

Mind pani natuke see viimane osa kukalt kratsima:
Küsimus, et kui mul oleks võimalus saada oma auto puhtaks isiklikku aega kulutamata, kas kasutaksin seda? Vastusevariandid, kus ollakse nõus tingimusel, et peab sellega vähe tegelema või saab seda kiiresti ja mugavalt tellida - kas see ei ole siis aja kulutamine?
Keeruline oli sellele vastata tehiolusid teadmata. Kui sellega kaasneb tõepoolest auto kellelegi kolmandale üle andmine, siis kardetavasti ei saa paljud liisinguauto omanikud seda johtuvalt lepingust üldse teha. Aga see on ka ainult oletus, ma ju tegelikku sisu ei tea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2012 21:27 
Kasutaja avatar

No mis vahet seal on? Kui ikka on korralik firma, kes reaalselt suudab sulle tagada, et auto korralikult tagasi tuuakse, või pärast korda tehakse, siis ei erine see ju väga palju sellest, kui auto remonti viid ja siis võõraste inimeste kätte jätad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2012 21:45 

http://www.survepesu.ee/survepesu/
Ja nende arutajte kodukat sai ka siis uudistatud kes parklates tegutsesid ja sea loli ka võialus ,et tullakse kliendi juurde ,praegu on aurupesu24 ja seal ei näita sellist võimalust.
http://www.aurupesu24.ee/
sellesmõttes usaldus ,et võib uskuda ja usaldada ,et see kes masinat liigutab ,liigutab seda kõige süütumal moel ja pole muid plaane.Ma ei hakka kohti mainima kuid kus on silma jäänud ,et kliendi auto pargitakse päris agresiivse sõiduviiga ära.Ega see suurt eh ke itee autole midag iaga asi on põhimõttes ja inetu näha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2012 21:59 
Kasutaja avatar

Päris nii lihtne see vast pole, et läheb kliendi juurde autot pesema. Suvalisse kohta ju ei tohi ka seda keemiat maha lasta. Korterelamute ees oli vist üldse pesemine keelatud ametlikult jne.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 19 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis