Ojay kirjutas:
Kivissaar kirjutas:
Täna tlnas käies kohtasin 2te viisakat autojuhti.
Üks oli VW Sharan, Suht sadama lähedal lasi meid sõbraga vahele. suur tänu talle
ja teine oli x5,
Viisakatele tänud.
Ja samas üks punane sierraaaari sõelus pidevalt mitme rea vahet.
No sorry:D
Äkki sierramees oli Reisser ?!? Kui selline sõidustiil ikka väga vastukarva on, siis valesse foorumisse äkki sattunud.
FOX1000 kirjutas:
dellu kirjutas:
FOX1000 kirjutas:
nrgchris kirjutas:
http://www.postimees.ee/750862/kutusehind-piirab-politseipatrullide-soite/#.T0vTsmwBOT0.facebook
normaalne värk

lõpuks üks hea uudis ka päeva lõpuks

Mis siin head, ega liikluspatrulle ei piira keegi, need ju toovad raha sisse. Pigem ei tule sulle koju keegi, kui pätt sisse murrab. Päris naljakas, et 50km päevas Läänemaal. Hea kui ühel objektil saab päevas ära käia.
pigeb jäävad ära nn patrullimised.kui helistad tuleb anyway kohale
alar,mina seostan seda sellega et bena hinnad hakkavad langema....

Sitta nad kõne peale kohale tulevad... Mul võtavad nad alati persest kinni kui võimalik on, kuid kui ma neile kolm või neli korda elujooksul helistanud oled, siis tuleb vastuseks alati et sõitke rahumäe tee 6. Tehke avaldus ja me sõidame kohale no joptvõi, selleajapeale kui ma rahumäele jõuan ja avalduse kirjutan, pole nendest enam ilmselgelt kasu ju.
Olen ka paar korda kutsunud neid, kohale on alati tuldud, aga aega läheb tavaliselt liiga kaua, et väga kasu oleks. Kutsunud olen ainult sel põhjusel siiani, et garaazi katusel jooksevad miski 10-13 aastased lapsed, kes oma jooksmisega katusekatte materjali lõpuks ära lõhuvad. Ise neile midagi teha ei saa. Ütlen, et nii ei tohi blabla, päris kuulavadki nad mind. Kätega ju kallale ei lähe, paar kurjemat ja kiiremat sammu nende suunas teen, siis tulevad emme-issidega tagasi, et näe see onu on nii paha. Ainus variant on politsei kutsuda, teda nad kardavad ja üldjuhul samad näod tagasi ei tule enam.