Blacku kirjutas:
Kui on sirge tühi tee, ise olen juba ammu näinud, et kedagi ei tule ja olen möödasõidule juba asumas, siis ma kah väga "tänama" ei kipu. Tänan siis, kui reaalselt abi oli (vihm, kehv nähtavus, tihe liiklus, kurviline tee).
Just seda silmas pidasingi, et kui müüja ulatab riiulist saia ja ütleb palun, siis
viisakas inimene tänab vaatamata sellele, et ta oleks selle saia sealt vabalt ka ise kätte saanud. Ükski seadus ei kohusta tänama, kuid mõningates Lõuna-Euroopa riikides on sõidueksamit tehes liikluses tänamata jätmine üks suuremaid eksimusi üldse, tõenäoliselt ka mujal kiire liiklusega piirkondades kui Euroopas. Võibolla on mu lastetuba ja kodune kasvatus veidi vildakas olnud, aga minu jaoks on tõesti äärmiselt kummaline, kui viisakas ollakse ainult valitud seltskonna suhtes ja ainult siis, kui mind nähakse näost-näkku...
Liigne viisakus on kah natuke veider aga eks oleneb olukorrast. Milleks üldse kuskil sirge tee peal, hea nähtavusega kohas pisikese autoga paremat suunda vilgutada. Kõige naljakamad olukorrad on need, kui ma hoian normaalset pikkivahet ja siis esimene vilgutab "mine-mööda". Sellistes olukorrad on eriti wtf. Seal kus sellest reaalset kasu on, siis 10 pöialt püsti - normaalsed inimesed ja tänan alati. Eriti kihvt on kui vilgutatakse veel vastu "palun".