allan1 kirjutas:
Umx kirjutas:
Comfortline, 2,0 TDI DSG Passat Variant maksab mõne lisaga koos u 35kEUR koos KM-ga. Ja lisad ei ole sellisel juhul üldse midagi erilist, ei mingeid parkimisandureid, navisid, puutetundlikku ekraani, MF rooli. Seega Superbi saad sama raha eest rohkem, eriti kui vaadata tagaistme jalaruumi. Heli-isolatsiooni ei oska võrrelda.
Aga tegelikult on see teema siin ju autoteema, mitte autoostuõigustamiseteema. Seega las olla, minu meelest.
Edit: Ma meenutasin pakkumist (esiklaasisoojendus, xenon, volditav konks, HF ja midagi oli veel).
Highline paketile pole eriti vaja midagi juurde võtta.
Ma ei tea mis hinnakirja sa vaatad, aga minu andmed on siit:
http://saksa-auto.ee/files/passat%20v%20b7%20ee%2002.02.2012.pdfMis sa arvad, et higlinel on kõik olemas? Seal samamodi nagu skodalgi on lihtsalt parem varustus kui muudel paketidel. Parkimis abid, keyless jne pead kõik juurde ostma. Lisaks ma spets kysisin ja öeldi, et passat tuleb kallim, sama varustusega(viljandis myakse skodad ja volkarit yhes kohas. ei saa öelda, et skoda myygimees ajas pläema) Ja no enivei on skoda ehtsam, suurem ...... Sa vist oled ise palju istunud mendi auto tagaistmel, ma pole sinna kordagi sattund, et skodale hinnangut anda. Passat seisis samas salongis ja sai sedagi näpiud. Proovisõitu kyll ei teinud a see istumine soovi ei tekitanud.
Kilk kirjutas:
To -Talon: Kas sellise uue autoga igavaks ei lähe? Pole küll teie käsutuses olnud autopargiga kursis kuid eeldan, et eelnevad autod on siiki olnud sellised kuhu saab ka ise käpa külge panna. Seega ainult kalla ja talla

Aga uutel ju garantii peal ja ise midagi teha ei saa muidu garantii lõppeb.
Mul on remondi rõõmuks/pyhapäevaks eclipse.