Minu arvates ideaalne linnaliiklusesse.
Kohe kindlasti sellises seisus ei sobi see auto khugi ja kiire noorenduskuuri on tulekul.
Mida plaanin siis teha.
Auto tuleb kakkuda täiesti pulkadeks ja siis panen ta kerepukki, lasen kõik roostesed kohad liivapritsiga puhtaks. sillad ja mootor jäävad esialgu samad. Salong tuleb täiesti must ja auto värviks jääb samuti roheline milline täpsemalt selgub alles siis kui ma teda värvima hakkan. Veljed jäävad samad mis tal all on valuvelgi mõtlen muidugi.
Kaugemad plaanid.
Kuna koos 127-ga sain ostuga kaasa Fiat uno 1,3 turbo mootoriga 77kw. mootor on laiali võetud kuna turbovõll läks pooleks ja eelmine omanik otsustas karu kõhtu piiluda. Vända peab ära lihvima kuna peale on tekkinud õrn rooste aga muu on minusilmis väga heas seisus. Ühesõnaga panen selle mootori vaikselt kokku siis, kui aega on ja siis kui mootor ilusti koos rändab ta 127 kapoti alla. 650kg ja 100kw turbo mootor

100kw ma usun saab originaal ajudega lõdvalt kätte aga jah isegi 77kw oleks väga raju.
Kere plaanin nii kiirelt korda teha kui võimalik pole siin midagi aega passida
käru laius on 150cm auto aga 152cm aga sisse ta sinna mahtus

Kuna poole teepeal Laulasmaale tuli meelde, et unustasin rellaka maha siis sai Uno kirvega pooleks lõhutud

Kui kellegil peaks miskit Uno juppe vaja minema siis paar päeva veel saab, viin kere koos kõigega kaalupeale.