No kui korraliku värvkattega vms see stange on, ei oska ma öelda. Pole seda uurind sellise pilguga.
Pealegi sõltub kustkohast sul ta katki on. Mul põhiline, et liistust allapoole osa terve oleks. Ja kui huvi on suur siis pead ise selle või äärmisel juhul järgmise nädala jooksul tartusse tulema, sest tegelt oli mul plaan juba see nv asja lõikuda ja uurida kuidas sobitada kannatab.
h20m vastuseks, et kaubanduslik välimus kannatab selletõttu et on talv ja pole võimalust selle hooldamisega tegelda. Lisaks teeb sool oma töö. Kui auto ükskord roostetama hakkab siis seda roostet sealt nii kergelt lihtsalt ära ei kaota. Kohe kui tekib vahendeid saab auto välimus taas korda seatud ja sõidumugavus selle autoga on niivõinaa unustatud ja pole seda kunagi olnudki. Sellejaoks muud autod. Pealegi ei saa ma teha ühte ilma teiseta. Oleks mul auto praeguseks värvitud olnud, oleks ma kirunud, kuna tagumised tiivakaared ju vaja ringi teha ja nii on igast asjadega. Ehk siis kõigepealt ajan omale kõik ihaldatud vidinad kokku, laon külge ja siis lõplikult ülevärvimine teha. Jupikaupa teha pole mõtet lihtsalt.
Loomulikult mulle meeldib kui ka teistele läheb mu auto välimus peale, aga põhiline on ikkagi see, et minule endale tunduks autot vaadates.. et noo on äge.
Ühele meeldib üks, teisele teine, ei mõista kedagi hukka. Eks sellise "tuuningu" puhul ongi juba kaks leeri, need kes vihkavad ja need kes armastavad, ükskõikseid inimesi naljalt ei ole.