Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 15:23

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1040 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 70  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Opel Vectra B fl 2.0 // jyrgenpii
PostitusPostitatud: 07.03.2012 19:20 

Sellisel juhul tulen lasen enda velgesid ka vahel leotada :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2012 00:43 
Kasutaja avatar

jyrgenpii kirjutas:
Vot-vot!
Uus värv läheb ikka üleni peale! Kõige lõppu punased OZ reisssssing kleepsud ka ja siis linnapeale laiama :rokib
Eile said audiotäienduseks vajaminevad elemendid välja valitud. Tulejõudu saab olema summaarselt 800w rms @ 4ohm ja pagasiruum jääb endiselt pagasi käsutusse :) Aga sellest juba siis lähemalt, kui õige aeg käes.

Vaata, et kleepsud OZ reissingu firma poolt seotad ikka. Mina pean 2 tellitud kleepsu hävitama seoses autoriõiguste seadusega :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2012 12:35 
Kasutaja avatar

Damn, üks asi on neid velje kodaraid pesta.
Aga, need seest ka täitsa valged ju, kardan et määrduvad väga kiiresti ära ja jäävadki selliseks, sest velje pesemiseks ei võta ju igakord ratast alt ära.
Aga muidu kena auto, jäi ükspäev silma ka mustade plekkidega. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2012 13:04 
Kasutaja avatar

Ärge hirmutage :D
filler tuletas mulle seda meelde, et TÄNA ON LEPO NIMEPÄEV :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2012 19:50 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Nii suurt velge ehk õnnestub seest poolt ka nühkida kui nätuke ennast painutada aga no kui iga pesuga ikka velgedele ka mingit piugi leotavat ainet lasta ja üldse kas iise asjaga hingega tegeleda siis mina pakun ,et ei ole probleemi.Kui ikak tähelepanu rohkem pöörata velgede ,eriti ku isellised siis saab lihtsalt puhtaks .Veljed mis väga läb iei paista või värv selline ,et pole vahet millised need veljed seest välja näevad ,läheksid ropuks ehk kätte.
Mina julgen öelda ,et ei ole nendega muret ja kergelt tahmasena ja mustana on nad ka veel põnevad.
Pilt
Pilt
Ma olen ise saanud isegi velgi seest svammiga pesta kui rattad all ,nätuke ehk masinat jah lkiigutada vaja ja kui sul on nii värske värv ja nendega tegelemise võtad kohustuseks siis saab neid lihtsalt puhtaks.
Suveti kasvõi hangid mingi vahendi ja omal valitud ajal käid kusagil tanklas lased vahendit peale ja viskad ämbritäie vett igale veljele jupitades näiteks või mida iganes aga hhh ei mina ei kardaks rasket tulevikku rsk

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2012 20:33 

Valged veljed meeldivad jubedalt, nagu ka need kaks kurjakuulutavat võimendit pagasiruumis :)

PS: Viimases postituses leidsin pisteliselt 9 trükiviga 35 sõna kohta. Paistab, et foorumi suurim patrioot on ise hoopis kuskilt aborigeenide kalapaadilt siia silgutünnis triivinud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2012 15:15 
Kasutaja avatar

Pesemisega majandamisest ma ei pääse. See on fakt. Samas pole seda fakti mõtet ületähtsustada :)
Lihapirukas kirjutas:
nagu ka need kaks kurjakuulutavat võimendit pagasiruumis :)

Praegu on tehnika kogumise faas käsil. Tulemuseni jõudmiseks kulub veel aega...

Vaadates Oopc-i postituste arvu kasvamise kiirust ja seda, kui hoolsalt ta täidab "linnapeal" teemat, ei olegi midagi imestada. Kutil lihtsalt ei ole aega grammatikaga tegelemiseks :D

Suurem talv hakkab otsa saama:
Pilt
Pilt

Lõpupütt sai ka sirgelt alla. Minu üllatus oli suur, kui ma avastasin, et lõpupütt on tegelikult üleni roostevabast tehtud ja lihtsalt õrna värvikihiga kaetud, mis altpoolt on ära hakanud kuluma :o
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2012 15:17 
Kasutaja avatar

Pargi siis mingi päev maja ette linnas. Vaataks ka üle möödaminnes. Mingi päev nägin, siis see pütt oli ikka kole viltu seal all :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2012 18:00 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ai kui Ilusad värvilised lelud ämbris ja see msut iluvõre on ideaalne.Lõpupütt on krooom või anna asjadele läiget mis läikam peavad.Kuidas kerega nüüd olukord on ja kas kavandad korrastada vajadusel.Number ka ees väsinud või kui vahetuseks siis ka vanas stiilis ehk.Pidurisadulatega loodetavsti võtad ka midag iette sest kogu veermiku piirkond on väga värske ja värviline üldsielt nüüd.Ei tea kui eesmise suunatule pirn oleks silver ,et kuda siis jääks aga nii ka hetkel hää. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2012 20:38 
Kasutaja avatar

ht99 kirjutas:
Pargi siis mingi päev maja ette linnas. Vaataks ka üle möödaminnes. Mingi päev nägin, siis see pütt oli ikka kole viltu seal all :D

Ehk pargin :)
oopc kirjutas:
Ai kui Ilusad värvilised lelud ämbris ja see msut iluvõre on ideaalne.Lõpupütt on krooom või anna asjadele läiget mis läikam peavad.Kuidas kerega nüüd olukord on ja kas kavandad korrastada vajadusel.Number ka ees väsinud või kui vahetuseks siis ka vanas stiilis ehk.Pidurisadulatega loodetavsti võtad ka midag iette sest kogu veermiku piirkond on väga värske ja värviline üldsielt nüüd.Ei tea kui eesmise suunatule pirn oleks silver ,et kuda siis jääks aga nii ka hetkel hää. :D

See pole ämber, selle naha peal hakkan ma veel suvel veerema :D
Silver pirnid ja pidurisadulad on to do listis. Mis keresse puutub, siis rooste on kaardistatud: seda leidub kõikjal. Mis muud kui liivapaberiga metall haljaks, krunt ja pintsliga värvi peale. Hetkel ei hakka veel keretöid ette võtma, proovin esimese hooga rebasepoissi niisama vaos hoida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2012 21:02 

Vaheta veljed ära juba, selle madalduse ja veljega võib väga hea asi tulla. Kurat, peaks ka ikka nuudlite peale üle minema ja coilid ära tellima. :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2012 22:20 
Kasutaja avatar

Nuudel on ainus,mis toidab!
@ järgmise nädala üle elamisks 7 eur.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2012 22:29 

10. märts ja 7 euri alles? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2012 22:40 
Kasutaja avatar

Pead hoogu maha võtma väheke :D Minu jaoks täiesti tavaline seis oleks see, kui selliseks kuupäevaks on kogu kuu raha lännu, kuu lõpus ülejääva raha kulutamine on edaspidi igatahes märksõna :rokib Mis puutub roostesse, siis ära lükka seda pikalt edasi. Muidugi on ägedam, kui saab vinged valud alla panna ja kõva tümmi sisse, aga palju toredam on see, kui on roostevaba kere, mida toorikuna kasutada 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2012 23:13 
Kasutaja avatar

Kõik on välja arvestatud! :wink:
HeavyCuda kirjutas:
Mis puutub roostesse, siis ära lükka seda pikalt edasi. Muidugi on ägedam, kui saab vinged valud alla panna ja kõva tümmi sisse, aga palju toredam on see, kui on roostevaba kere, mida toorikuna kasutada 8)
Sulatõsi. Olen ise ka selle peale mõelnud, kuid seni on "fääncy ja coool" peale jäänud. Läbiv rooste puudub, kuid eks uste- tiibade ja koobaste servadest vaatavad alged vastu.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1040 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 70  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis