Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 00:23

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 22.02.2012 19:12 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Sa jõudsid omadega juba aega teenima või.Eks siis tule bseal hakata pullima või päriselt ja eks see keerulisem ,sest pead ka üleval päriselt passima ilma magamata ja eks siis leitakse võibolla hoopis rohtu selleks ja magad kui lapsuke. :D
Lihtsam ja kindlam on mainida ,et ei taha enam elada ja korras.
Kõige parem on püüda juba alguses kõik selleks teha ,et sinna mitte kohale jõuda ,sest sees olles võtab see korralikult aega ,et välja tagasi saada.Kõigilt ametnikelt vaja alkirjad ja värgid ja kui oled juba jõudnud relva ka näppida siis pead sselle juppideks ehk võtma ära puhastama ja üle andma ja alkirja samaa aga see on keeruline kui ennem pole väga asjaga tegelenud vaid anti sea lkorraks relva hoida jne jne jne .Unetuse puhul kindlasti tohhujaa uuringuid ja äraolemisis eri asutustes + laatsas eh kpikalt ,et üldse kuhugi edasi järgmise sammuni liikuda ja see on päris karm tegelikult.Ku ikõva tahtmien ja pooleli asja ei jäta siis peaks saama välja küll ja varem kui tesied kes samal ajal teenima tulid :D
Kardan ,et unehäire on liiga hell ja süütu asi ning sellega keeruline juba endal kas näidelda või ...

Viimati muutis oopc, 22.02.2012 19:18, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2012 19:18 
Kasutaja avatar

Ei teeni oopsik. Viimane kord arstlikus vaja käia. Igaks juhuks tuleb ära märkida ka see "vigastus", mitte et ma viil olen (laseks end koos Narva sillaga õhku vajadusel, toonitanud seda korduvalt) aga Kohtla-Järvel mõõdetakse pulssi ja vererõhku peale vaadates, silmnähtav skoleoos ei ole probleem ja kaalule taheti esimene kord juurde kirjutada +10 kg. Hea et ma mõikan oma loomult juba sibulate peent keelt, muidu olekski nad "vsjo harašo" kirjutanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2012 19:19 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kaaluga võib ka võimalusi olla ja viilimisest ehk räägiks veel seda ,et enne seda on tavaliselt inimesel koolitee läbitud aga kuidas see läbitud ja kaua selle läbimine aega võttis on juba teine teema samuti ja mis kelle tähtis on ja mida keegi vajalikuks peab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2012 20:16 

Kombimiis kirjutas:
Ei teeni oopsik. Viimane kord arstlikus vaja käia. Igaks juhuks tuleb ära märkida ka see "vigastus", mitte et ma viil olen (laseks end koos Narva sillaga õhku vajadusel, toonitanud seda korduvalt) aga Kohtla-Järvel mõõdetakse pulssi ja vererõhku peale vaadates, silmnähtav skoleoos ei ole probleem ja kaalule taheti esimene kord juurde kirjutada +10 kg. Hea et ma mõikan oma loomult juba sibulate peent keelt, muidu olekski nad "vsjo harašo" kirjutanud.

Paar kuud tagasi kirjutati " vsjo harašo " seal kodanikule, kes paberi järgi ei tohi midagi tõsta ega kiiremaid liigutusi teha. Kirurg ei vaadanud paberit ja kinnitas täiesti terveks. Kui üldarst siis küsis mis nalja sa teed kohmitses ta vaid vastuseks, et aga miks ta siis midagi ei öelnud, kust ma tean mis paberid tal kaasas on :? Uskumatu
Ma sain aga saatekirja, mis kirjutati ulme väikese sticky-note`i peale ja taoti tempel ka otsa :D
Umbkeelne vene psühiaater küsis eelmine aasta kas mul on invaliidsusgrupp ja seda täiesti lambist, riigikeel oli tema jaoks täiesti mõistmatu.
Lahe koht ma ütlen, seal võetakse kõik vastu :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2012 19:24 
Kasutaja avatar

Mulle tuli paar päeva tagasi vanematekoju kiri Eesti Kaitseväelt, et tuleb reservõppustele minna.

Ja kuule orbik või mis su diagnoos nüüd oligi? Ise oled metsik marurahvuslane jutu poolest, kõik teised on välismaa orjad ja mis loosungeid sa siin veel loobid, eks ju. Aga oh üllatust, nüüd kiitleb siin oma kaitseväest kõrvaleviilimisega. Milline šokeeriv vasturääkivus, säärase, muidu igati toreda ning kodumaad armastava noorhärra sulest. Mina tulen reservõppustele spetsiaalselt 2000 km kauguselt kohale ja kui vaja, siis ka sõjaolukorra puhul ei jää asja uudistest vaatama, kuidas "punaarmee" siin vägistab, tapab ja põletab. Sina, kallis sõber, aga ilmselt võtaksid saba jalgevahel oma seebikarbi ning seitse asja ja kõvataksid tuuningubemude peale edasi, ainult, et sedapuhku juba teemas: "Käisin välismaa linnapeal".

Parafraseerides klassikuid, siis: "T#ra, kas me sellist Eestit tahtsimegi või?"

Fakt on see, et isegi kui sulle Rootsi paadile kohti ei jätkuks ja tuleksidki oma vanaisa jahipüssiga, kuskile põlluveerule vaenlast varitsema, siis see ei ole ikka sama kui organiseeritud kaitse.

Meeldivat homset Vabariigi aastapäeva!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2012 11:14 

Olles ise kaadrikaitseväelane (Paldiskis siis), on jube vaadata neid mehi, kes istuvad laatsa järjekorras koos 20 samasuguse vormikandjaga! Kas tõesti metsalaagrid ja muud väliharjutused on siis nii õudsad, et tuleb jälle minna ja kurta oma põlve/selja/mis iganes häda puhul. Mitte, et mina nüüd mingi diagnoosi panija oleks, kuid siiski. Üle 11 kuu pole ju võimalik kinni hoida. Ole mees ja kannata ära!

Olles ise ajateenistuse läbinud Kuperjanovis, siis tahes tahtmata, kui räägitakse, et Oh see Kup on ülepakutud ja mida iganes veel, on tahtmine öelda, et Kup ongi see Eesti ajateenistuse eliit. Kui võrrelda kasvõi distsipliini olemasolu, siis mõningates väeosades pole seda ollagi. Igal teisel on vabal hetkel android vms näpus ja juba timmitakse fbs elu. Mingid vennad lasevad ringi, kõrvaklapid peas. Kas nende asjade keelamine just distsipliinile kaasa aitab, kuid no nii ka ju ikka ei sobi. Ning vahe on märgatav ka sõjalises väljaõppes.
Kuid ega ajateenistuse lõppedes/kevadtormil, ei saagi tagalapataljoni 1. rühma kolmandat autojuhti võrrelda jalaväe 2. rühma esimese jaoülemaga (ei solva siin kedagi :) ).

Kõigile endistele, praegustele ja tulevastele kaitseväelastele edu soovides
Token

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2012 21:21 
Kasutaja avatar

.

Viimati muutis MiL472, 30.10.2012 20:48, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2012 15:11 

corbe kirjutas:
Kombimiis kirjutas:
Paar kuud tagasi kirjutati " vsjo harašo " seal kodanikule, kes paberi järgi ei tohi midagi tõsta ega kiiremaid liigutusi teha. Kirurg ei vaadanud paberit ja kinnitas täiesti terveks.

Viljandis on samamoodi ,üle vaatav arst ise kirjutab et selg igatpidi kõver, nõgus ja mis iganes veel, ragises isegi ja siis ütles et nii tervet venda polegi veel kohanud. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2012 15:13 
Kasutaja avatar

jube mõeldagi,et varsti hakkavad need komisjonid pihta,krdi ma maksaks kasvõi trahvi,aga väkke ei lähe :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2012 15:39 
Kasutaja avatar

kannatad ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2012 15:57 
Kasutaja avatar

ma soovitaks teil enne arstliku kontrolli käia korralikke arstide juures mitte seal punkris 70a memmede juures. mul läks arstlikus täpselt nii kaua, kui läks tädil aega mu paberite lugemiseks. nädal hiljem tuli juba koju kiri, millega mind oli välja arvatud. :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2012 17:52 

fedja. kirjutas:
jube mõeldagi,et varsti hakkavad need komisjonid pihta,krdi ma maksaks kasvõi trahvi,aga väkke ei lähe :)

Ma väga kahtlen,et tahad neid trahve maksma hakata!
Just hiljuti oli sõbraga samuti juhus,kus tema väitis,et tema väkke ei lähe.Ühesõnaga käis arstlikus ära,määrati kõlbulikuks,kuid määratud ajal ei ilmunud ta kohale,ühesõnaga ei läinud väkke.
Ta sai päris pikalt oltud,et keegi teda taga ei otsinud!Lõpuks kutsuti ta aru andma oma valesti tehtud otsuse üle.Ja tagatipuks määrati trahvi 1000 euri ja varsti uuesti arstlikku komisjoni minek.
Ma arvan,et antud trahv paneb teda natuke mõtlema,aga krt seda teab,vb ei lähe siis kah kohale.
Aga noh kui riigile nimoodi raha pilduda on,siis miks mitte!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2012 20:11 
Kasutaja avatar

Skinn kirjutas:
fedja. kirjutas:

Ma väga kahtlen,et tahad neid trahve maksma hakata!
Just hiljuti oli sõbraga samuti juhus,kus tema väitis,et tema väkke ei lähe.Ühesõnaga käis arstlikus ära,määrati kõlbulikuks,kuid määratud ajal ei ilmunud ta kohale,ühesõnaga ei läinud väkke.
Ta sai päris pikalt oltud,et keegi teda taga ei otsinud!Lõpuks kutsuti ta aru andma oma valesti tehtud otsuse üle.Ja tagatipuks määrati trahvi 1000 euri ja varsti uuesti arstlikku komisjoni minek.
Ma arvan,et antud trahv paneb teda natuke mõtlema,aga krt seda teab,vb ei lähe siis kah kohale.
Aga noh kui riigile nimoodi raha pilduda on,siis miks mitte!

Vaat ainuke v6imalus sellest lollusest kõrvale hoida on see , et kui ei ilmu sinna arstlikku komisjoni . Esiteks ei v6ta üldse neid kirjugi vastu , mis kaitseressurssideametist tulevad. Siis ei tehta midagi , lõpuks ehk teevad 200€ , siis jälle aasta hooleta.

V6ibolla on isegi lihtsam minna piisava promilliga sõitma ja saada krim. asi. , kui seal aasta lolli mängida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2012 21:08 
Kasutaja avatar

Igasuguste hädadega on see keiss, et kui sõjaväeteenistus võib su diagnoosi hullemaks teha siis oled kõlbmatu, kui sul näiteks selg kõver aga hullemaks paberite järgi ei tohiks minna siis oled kõlbulik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2012 21:32 

seal mingid kraadid lampjalgadega, et miski 155+kraadi on mingi asi halb, siis ei pea minema. Kui hull lampjalgsus see 155 kraadi on? :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis