Ma ei tea kuidas teistel aga viimasel ajal on jälle see näppimise teema jumalast laes.
Mtasin pikalt seda autot:
viewtopic.php?f=13&t=83820No postkasti mis on Hot keskkonnas tuli mingi 100 erinevat kirja stiilis et pakun 2000 eur ja pakun 2100 eur jne. Ma ei saa nagu ise aru et kas loodetakse häda peale?
Teine versioon on et pakutakse mingeid mõttetuid mitte Premium klassi autosid vahetuseks ja siis närused 200 euri peale. No laske kuul pähe....
Postkastis esindatud eriti A4 , passat, golf 4, igasugu mahtuniversaalid, suure bensumootoriga jne.
Minu otsitud vahetust kuni 9 kohalise mahtuniversaali ala PSA grupilt ei pakkunud mitte kui üks kodanik.
Siis oli ca 25 erinevat pakkumist ala pakun 2500 eur.
Ei viitsinud enam kirju vastu saata aga irvitan sest autole on olemas ostja 2900 eurise pakkumisega ja mul on aega natuke oodata ka kuni tal mõned rahad veel juurde tulevad ja saab tehingu sulas ära teha, aga alati muidugist tahaks paremat pakkumist saada. Noh esialgu olen sellegagi rahul et keegi 2,9 K euri pakkus.
Edu müükidega, mul veel kaelas ca 4 vana uunikut mida müüa. Jäävad ette krt, aga kujutan ette mis huumorit nende müümisel hakkama saab.