Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 22:48

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2549 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 170  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kus pesulas pesete oma autot.
PostitusPostitatud: 11.03.2012 21:03 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Rakvere isepesulale respecti hüper-super koht.läksin kahe euro peale igaksjuhuks aga kogemused puudusid ja teinekord targem ning igakord ehk õpib midagi uuel kasutus korral.´3 ja 4 pesu jäid kasutamatta ,et mida tähendab kuum vaha nr3 ja nr4 mingi läge oli vist ei mäleta seda täpset teenuse nime 3 ja 4 pesul.ja oleks pidanud vist seal seda aega ka jälgima mille 2euri eest sain 4 kuid algul mässasin nr1he vahuga ja vaatasin ,et kaua seda nüüd tuleb ja siis hakkasin loputama igaksjuhuks ja peale pikemat 1 ja 2-he pesu kasutamist jäi masin seisma ja sain vist poidnile pihta ,et pidanuks tähelepenaelikum olema ja siis oleks saanud ehk aimu kui kähku peaks pesema.Üldiselt pesin ka kiirelt igaksjuhuks ja 2 pesu loputusega jäi tagumik vahune kergelt aga olgugi ,et survekal surve lõppes , piserdas vett seal mingil määral ikka edasi ja sai vahust masina puhtaks.
0.50eur pesu
1eur pesu
2 eur pesu
ja kõikke saab juurde osta pidevalt.
Väga viisakas,soliidne ,asjalikvajalik ja mida kõike koht
PiltKaks sellsit kohta kõrvuti ,mul läks pilt nihu lihtsalt
Pilt
Väga kift koht ,tallinnas jääks ühest sellisest kindlalt väheks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2012 10:07 
Kasutaja avatar

Kus ma täna masteri puhtaks saan?kõik pesulad,kus muidu käin,on töösse uppumas:S
Roomsta pesulasse ei mahu....

Edit:peterburi teel,lukoili taga,puhta-x pesulas istun praegu. Vahupesu,suurel master ca 10€. Järjekorda ka ei tundu olevat :)

Viimati muutis Sqad, 14.03.2012 12:02, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2012 11:53 
Kasutaja avatar

Käisin kodukõrval tööstuse 13 pesulas käsipesu hinda uurimas.
15€ :S tips nagu krõbe?
Samas garaazis seisid r1,uus range sport ja s80 aga suht nurgatagune koht.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2012 11:56 

Minu arust on hetkel 15 € selline keskmine summa välispesu eest, ega väga palju soodsamalt ei saagi.
Õnneks kisuvad ilmad ilusaks, saab ise autot pesta. Eks korra peab laskma teadjamal inimesel ka vaha peale panna kuna ise ei viitsi väga jamada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2012 12:00 

Siis saan oopci vaimustusest täitsa aru, sest no mina saan reaalselt 1,5 euroga auto pestud sealsamas kohas, millest ta pildid üles pani, kõik oleneb kui rokane auto on, harva kui 2 euri on kulunud. Vüinoh, 2 euri raatsin siis panna kui ilm on kuiv. Tavapesulasse ei teki mõtetki enam, et läheks. Raha ja aja raiskamine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2012 12:08 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
:DTo Harri ma soovin tavaliselt ,et peale pesu oleks masina kere käega üle tõmmates sile ,mitte kare. Ma polnud jah süsteemiga kursis ja tähelepanematu ,sest seinapeal vist numbrid juuksid 4jast allapoole.Ja kindlasti püsib rakveres auto puhtamana kui kui mujal või seal piirkonnas .Oskad sa öelda mis see 2 ja 4 pesu täpselt on ,et 3as on kuum vaha või miskit ja 4jas oli mingi läike värk ,täpselt ei mäleta aga jummala asjalik koht.Sellist asja seal vist siiski vedelike hulgas pole mis pigi lahti võtaks eks aga no seda lahtistit saab ise peale kanda.Muidu pesulates olen saanud hiilgava tulemuse 3.50e ja 4e eest kui ise olen ka igaksjuhuks pigieemaldit ise peale lasknud kuid olen siit lugenud ,et kui pole ise peale lastu pigi eemaldit on masin saanud ikka väga puhtaks ja siledaks 3.50 ja 4 e eest.10 -15 e on ka minujaoks pesu jaoks liig ei leia mõtet sellel lihtsalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2012 12:50 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
:DTo Harri ma soovin tavaliselt ,et peale pesu oleks masina kere käega üle tõmmates sile ,mitte kare. Ma polnud jah süsteemiga kursis ja tähelepanematu ,sest seinapeal vist numbrid juuksid 4jast allapoole.Ja kindlasti püsib rakveres auto puhtamana kui kui mujal või seal piirkonnas .Oskad sa öelda mis see 2 ja 4 pesu täpselt on ,et 3as on kuum vaha või miskit ja 4jas oli mingi läike värk ,täpselt ei mäleta aga jummala asjalik koht.Sellist asja seal vist siiski vedelike hulgas pole mis pigi lahti võtaks eks aga no seda lahtistit saab ise peale kanda.Muidu pesulates olen saanud hiilgava tulemuse 3.50e ja 4e eest kui ise olen ka igaksjuhuks pigieemaldit ise peale lasknud kuid olen siit lugenud ,et kui pole ise peale lastu pigi eemaldit on masin saanud ikka väga puhtaks ja siledaks 3.50 ja 4 e eest.10 -15 e on ka minujaoks pesu jaoks liig ei leia mõtet sellel lihtsalt.

Räägi kus sa saad 3.50 või 4 euro eest auto puhtaks tallinnas?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2012 13:03 

http://www.entekspesulad.ee/ Tammsaare omas on siin saadud 3.50ga ma ise olen käinud sikupillis ja ise olen laskund eelnaevalt mootoripesuvahendit peale mis prismas odav ja oleneb palju ja kuhu sa seda lased võib jäötkuda kauaks kuid siin on saanud lugeda ,et on ka nii puhtaks korralikult saanud kui ei lase ise peale eelnevalt mingit vahendit ja ise ostetud vahend lisab ka mingilmäära lhinda aga see selleks põhiline point on minu jaoks positiivne.Ise olen hiljem ka lihtsdalt ajaviiteks shamooni ja värgiga üle käinud kuigi vajadust ehk pole -autopede .+seal lasevad velgedele ka mingit vahendit eraldi peale ja värki väga tiptop soliidne koht ka.Ja eks neid igasugu kohti ole veel -ühes kohas sain küll 4 euri eest päris nigela pesu jah ei saa ehk palju loota kuid ka odavalt on võimlik hästi teha ning kallilt stasti niiet.Aga need sikupilli ja tammsaare pesulad on väga positiivse mulje jätnud oma odavpesuga ja see näitab ,et tegelased seal hoolivad kvalikteedist ja kõigest muust .Ei koonerda ei lase üle tilli ja see kõik toob ainult kasu neile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2012 13:17 
Kasutaja avatar

Mõlemad on käsipesulad ka? Automaati ei taha minna nagu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2012 18:46 

Kus Pärnus minna? Käsipesu tahaks just. Peaasi, et suurem jama maha saab ja odavalt. Kärcheris mingi kiirpesu 6€ ja välipesu 9€. Keegi seal käinud? Kiirpesuga joostake üks triip ümber auto siis lihtsalt? :D
10€ max maksaks, muidu võib sinna samma Kärcheri automaati või Statti ka minna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2012 18:48 

10 euriga peaks saama ikka väga puhtaks auto ja nipetnäpet lisaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2012 21:05 

ccve kirjutas:
Kus Pärnus minna? Käsipesu tahaks just. Peaasi, et suurem jama maha saab ja odavalt. Kärcheris mingi kiirpesu 6€ ja välipesu 9€. Keegi seal käinud? Kiirpesuga joostake üks triip ümber auto siis lihtsalt? :D

Ma ütleks, et Pärnus on üpris kallid hinnad kõikjal.

Ise käisin seal Andrese pesulas, mis seal Tallinna mnt-l. Lasin teha pigipesu - võeti 18 € :uhoh
Pühiti,pesti ja kuivatati ilusti/hästi - ei ühtegi paha sõna :hail

Aga jah - hind :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2012 16:36 

Kas keegi oskab sellest Autostarist lähemalt rääkida? Mingit kodulehte ma ei leidnud.
Lahtiolekuajad ja hinnad nt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2012 17:20 
Kasutaja avatar

walkman kirjutas:
ccve kirjutas:

Ma ütleks, et Pärnus on üpris kallid hinnad kõikjal.

Ise käisin seal Andrese pesulas, mis seal Tallinna mnt-l. Lasin teha pigipesu - võeti 18 € :uhoh
Pühiti,pesti ja kuivatati ilusti/hästi - ei ühtegi paha sõna :hail

Aga jah - hind :bs

Ise viitsid teha,siis Washland.. Ülejõe Selveri juuures, 4€, kui tahad seda leotusvedelikku, siis 1.50 juurde

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2012 23:54 
Kasutaja avatar

Kes teeb kvaliteetseimat autokeemiat, kas carbrite, sonax, autoglym, meguiars või presta-malco ?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2549 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 170  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis