:hail Nii palju respekki pole juba ammu jagatud!
Lihapirukas kirjutas:
Kas on võimalik, et nägin sind 28.veebruaril Nõmmel liiklemas? Mitte-euro MCE-number ja sama värvi Vectra oli igatahes ees vasakpööret teostamas.
Võisin mina olla küll, aga seda ma garanteerida ei julge

mitte-euro MCE, vectra, sama värv - peaksid olema piisavad filtrid.
Kooli juures

Mällu bussipeatuses tšekkasin, kui palju veel tagarehve alles on

oopc kirjutas:
Sul praegu pole veel madalaks lastud ka jah DTM rules.

Kirjelda siis sõidutunnet ka või seisad veel pesula ukse taga ja imetled masinat

Mingid korrlaikud turvapoldid ka siis eks.
Auto on madalaks lastud! ST madalamaks - kõhtu vastu maad ei ole plaanis lasta.
Sõidutunne on SUPER! Stock vedrustuse ja orig rehvimõõduga ei ole mõtet võrdlust luua üritada. Praegune on lihtsalt nii-nii-nii-nii palju parem

Kui madalduse ja talverehviga tuli üsnagi alatasa sõidusuunda korrigeerida, siis nüüd püsib auto kindlalt kursil, rööbastes (nii palju, kui neid maale sõites ette tuli) ei uju häirivalt. Ma olen rahul
Rehvide osas ütleksin ka paar sõna (ette Nokianid, taha Nankangid). Rehvimüra on vrld eelmise Continentalite suvejooksuga suurem. Eks V- ja /- stiilis muster toob seda paremini esile ka. Selle eest lõikavad vett paremini. Maanteel sai lompides proovitud
Turvapolte tahaks isegi saada. Suudab keegi mulle pakkuda 12x1,5 turvapolte, mis oleksid 64+ mm pikad?
Koobaste rullijat pean ka laenutama, sest nii ei saa rallit sõita

Tagumised koopad tuleks õige pisut avaramaks teha, siis saaks hea. Praegu käib vastu seda nõmedat koopa prfiili.
remain kirjutas:
Vääääga bueno ainult auto värv pole see mis peaks olema

Rahaboss, maksa millid ära, siis räägime edasi!