Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 21:37

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 09.03.2012 10:42 
Kasutaja avatar

uzzazz ,see test küll sind väga ei aita ma suht kindel.
:) Küll võib nii olla,et täis laetakse aku, siis enam uuesti telefoni edasi ei laeta ja kui nüüd laetuna kukub paar protsenti aku,siis akulaadija seda enam uuesti laadima ei hakka (kuigi on ühendatud) nii võib küll olla. Mul telefon näitab vabalt volte ja asju, usun,et Androidid näitavad sama asja vajadusel softiga.

Ja absoluutselt igal läpakal on tänapäeval see süsteem,et üle ei lae . Siiski, meil peres 2 läpakat millel mõlemad said akud otsa alla 2 aasta. Ühte neist veel kasutati pidevalt juhtmeta. Seega nüüd olen kodus ära visanud aku küljest ühel.

googeldasin nats:
ja loomulikult oli mul õigues.

Charging Stages
When a cell phone is first connected to a charger, it is in the first stage of charging. Here, the battery's voltage increases quickly and significantly, due to a constant current from the charger. The battery enters into the second stage once its voltage peaks and current from the charger begins to decrease. At stage three of the charging process, the battery is fully charged and the charger cuts the current off from the cell phone completely. After this, the battery enters into stage four, standby mode, in which the charger only supplies the battery with a topping charge when the battery cells drop below a specified voltage.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2012 16:39 
Kasutaja avatar

uzzac kirjutas:
Fakt on aga ikkagi see, et kui sa laed oma mobiili täis ja eemaldad laadija, siis kestab sama kasutuse juures aku kauem järgmise laadimiseni, kui sama aku samas telefonis sama kasutuse juures, ainult selle vahega, et jätsid telefoni ööseks laadima.

paraku on see fakt sarnane väitele, et mahutundlikud puuteekraanid reageerivad otseselt soojusele...

...või on see vahe ikkagi niivõrd olematu, et aru saab sellest ainult testriga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2012 17:31 
Kasutaja avatar

Kuidas saad usast ostetud motorola eestis tööle?Kas saab üldse?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2012 17:56 

MaxVolume kirjutas:
Savukoll kirjutas:
http://elisa.ee/et/Eraklient/Pood/p/sony-ericsson/arc-s

Mida sellest telefonist arvata? Kas saaks sama raha eest midagi paremat?

Sai ka kuu tagasi see telefon soetatud. Siiani igati rahul, ning sama raha eest midagi väga etemat kindlasti ei leia.
Kaamera teeb häid pilte, HDMI liides telefonil, ekraan korraliku kvaliteediga jms.
Ainuke, et aku võiks vähe parem olla, ise laen igal õhtul. Hommikul võtan laadimast ning õhtuks on akut ala 30%. Samas on ka wifi enamus ajast järgi ning telefon leiab ka kasutust koguaeg.
Igastahes, sellise hinna eest soovitan, igati hea telefon.

Ka mul siuke loom olen samuti väga väga rahul 8) 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2012 00:55 
Kasutaja avatar

ändi kirjutas:
Kuidas saad usast ostetud motorola eestis tööle?Kas saab üldse?
uuri mis sagedusel see töötab...kui sagedused on teised kui meil siis kõlbab kaminakaunistuseks see telefon edukalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2012 15:40 
Kasutaja avatar

https://www.emt.ee/paketid/nutipakett

Kuna merre palju vett voolanud , siis oleks ka aeg vähe asjalikum klots võtta.
Huvitavad nutipaketist 0 kuni 2. Telefoniga võiks mugav internetis surfata jms.

Mida arvata HTC Mozardist`?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2012 15:52 
Kasutaja avatar

võta pigem sony X8

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2012 17:56 

X8 on odav androidijunn ja Mozart on korralik minimaalse suurusega WM7 koos kõigi Microsofti poolt pandud nõudmistega (vähemalt gigane prose jms). Seega kui võimalikud WM7 puudujäägid ei kohuta, siis on Mozart mäekõrguselt X8-st üle!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2012 23:08 

Mingi peale 22. märtsi peaks Sony Xperia S saadaval olema Eestis. ca 600 euri... faking kalli telefoni ost üle pika aja jälle :kill
Lisaks veel micro sim kaart :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2012 23:40 

AntiL kirjutas:
sellepärast ma ootangi alati järelturgu, kust võtta "2 kuud tagasi emt-st ostetud garantiiline" umbes 30% letikast odavamalt :)

umm... EMT nüüd küll selliseid pakkumisi ei tee. Pigem Tele2 vms. Vähemalt pole siiani näinud sellist pulli neil.
Ja ma väga ei usu, et seda pakutakse kuskil 2 kuu pärast odavamalt. Pigem mingi paketiga saab kätte väiksema algsumma eest a pärast taod ikka rohkem kinni.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2012 09:52 
Kasutaja avatar

Ootasin selle Xperia S tulekut, kuid peale GSMArena shootouti lugemist sai oma "asendustelefon" Nokia C7 ikka SGS2 vastu vahetatud ning ülemineku tulemus on ääretult meeldiv: 3.5tolli asemel nüüd 4.3, Nokia kaal väiksemate mõõtude juures oli 130g S2 116g vastu (jah, see vahe on tuntav). Lisaks see, et C7 oli ääretult libe telefon, on ta mul näppude vahelt kordi jooksma pannud.
Androidi laiendusvõimalustest võrreldes Symbianiga ei hakka rääkimagi.
Nokia eeliseks on ja jääb out of the box korralik turn-by-turn hääljuhistega navigatsioon. Kuigi ma enamus aega veedan Rootsi kungiriigis, kus Google Maps toetab turn-by-turn navigatsiooni, ei ole see kõige mugavam välismaale minnes, kus kaartide reaalajas allalaadimine võib rändlushindade tõttu päris kulukaks minna. Kuid lahendus ei lasknud kaua oodata, HVst android navigatsiooni teemat lugedes sai netist "leitud" iGo navigatsiooni app, mis kiirel testimisel on suht asiseks osutunud. Sai külge poogitud ka kiiruskaamerate asukohad (pole veel neid testinud)
Muudest eelistest nagu 680MhZ prose (mis Symbian Belle-t jooksutas igati rahuldavalt) vahetus 1,2GhZ kahetuumalise vastu jne jne pole vist mõtet rääkida.
Nähtavasti pöördun ikkagi Xperia S-i juurde aga seda nii suve teises pooles/sügisel, kui hinnad enam-vähem "maha rahunenud" on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2012 10:27 
Kasutaja avatar

Äkki pajatad sllest igo appist lähemalt.

Ise kasutan navfree appi , millel saab kaardid alla laadida , aga aadressi otsinguks kasutab ta ikkagi netti. Samuti kui kaarti kaugemaks zoomida , siis kaovad ära kohe kaardilt väiksemad asjad. Näiteks kui tervet eestit korraga vaadata , siis näitab ainult Tallinn , Tartu ja Narva.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2012 10:40 
Kasutaja avatar

See, et väiksemad kohad "kaugemalt" vaadates ära kaovad on ju normaalne või sain sinust valesti aru. Otsing toimib korralikult, ilma ühendust vajamata. Küll ei ole ühtegi POI-d, kuid selle vastu peaks ehk poiplaza.com vms sarnane leht aitama.
Mul hetkel kaardid 2010a omad, värskeim, mis leidub, oli miski 2011a variant. iGo-d ametlikult nt Marketist osta vist ei saanudki, tegu kas operaatori või siis tootja poolt kaasapandud appiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2012 11:20 
Kasutaja avatar

No ma m6tlen seda , et t6mbad kaardi nagu suuremaks , et vaataks nagu lähiümbrust. Siis aga kaovad kõik asjad ekraanilt ära , äärmiselt nõme .

Et siis mina , kel mul tehasest iGo d kaasas pole siis ei saagi seda jah?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2012 11:36 
Kasutaja avatar

Mis telefon sul on siis oskaks ehk ka midagi soovitada?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis