Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 01:08

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 15.03.2012 22:05 
Kasutaja avatar

155 kraadiga vast sauna ei kannata minna :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2012 23:29 
Kasutaja avatar

8 kraadi kõvera ja valutava seljaga sai aasta pikendust ;D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2012 00:02 
Kasutaja avatar

oh teid:D
Lähen üksi siis Pihkva dessandile vastu. Pussyd :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2012 01:52 
Kasutaja avatar

Ma arvan et ei kahetse seda praegu. Järgmineaasta raudselt minek ;) Seniks taastusravi jne.. Pole väljamõeldud haigus vms

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2012 09:04 
Kasutaja avatar

killer666 kirjutas:
Skinn kirjutas:
fedja. kirjutas:
jube mõeldagi,et varsti hakkavad need komisjonid pihta,krdi ma maksaks kasvõi trahvi,aga väkke ei lähe :)

!

Vaat ainuke v6imalus sellest lollusest kõrvale hoida on see , et kui ei ilmu sinna arstlikku komisjoni . Esiteks ei v6ta üldse neid kirjugi vastu , mis kaitseressurssideametist tulevad. Siis ei tehta midagi , lõpuks ehk teevad 200€ , siis jälle aasta hooleta.
.

Edu siis... Sõber ka oli sama kaval. Esimese komisjono kutse lasi üle, lasi ka teise. Mingiaeg tuli kiri, et mitte ilmumise eest 400euri millegagi trahvi ning otseloomulikult ka uus aeg komisjoni ilmumiseks.

See pikenduse case suht mõttetu. Pakuti mille ka lambist pikendust aastat, aga praeguse seisuga suvel minek, seega olen aasta ja 3kuupärast vaba mees... Kui pikendust oleks võtnud siis oleks see aeg 2aastat ja 3 kuud...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2012 09:22 
Kasutaja avatar

To flinst 1: Selle seljaga sa lähed lõpuks ikka, või saad piirangutega. Selise asjaga otse ära jaurata suht võimatu. Ühel meil kursusel kukkus auto tungipealt kunagi selga, selgroolülild läksid kuidagi sisse üksteisele vms. Tüüp oli kuu haiglas voodis ja käia ei saanud, lisaks igasugused taastusravid jne, võib 15kg max tõsta paberid jms, ja läks ikka. Nüüd alles sai ära, käis 11nest kuust 8.5 kuud :kill
Komisjoni kohale mitteilmumine siis ok, kui sa oma tuleviku Eestis ei näe, naaber pole 5a käinud komisjonis, pole allkirja keegi andnud,et Kaitseväe kiri tuli, seega pole ta seda saanud. Ise käib rahulikult välismaal tööl, vahest on ka Eestis. Eiteagi kas pangakonto jms kinni v ei.
Ise läksin suvel, nüüd ca kuu tagasi ütlesin, et närvid läbi, kass peal jne(teadsin et nii saab ära). Piisas korra väejooksust ja paarist jamast ja saadetigi Tallinnasse psühiaatri haiglasse ravile, pärast mida, reserv :rokib Ja see, et mingid hullu paberid saate on loll jutt,minu diagnoos oli : Iseloomuliku iseloomu joonte väljakujunemine kaitseväes. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2012 12:03 

[quote="dislavoss"][/quote]

Miks sa ennast kohe siis ära ei sebinud? Nüüd istusid ikka 8kuud sees ja säästsid 3 kuud, mis pealegi kõige lebomad. Meil oli ka selliseid vendasid, kes avastasid, et nemad ikka ei viitsi ja sebisid ennast ennem lõppu ära, nii kuu varem vms. Täiesti mõttetu ju?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2012 14:41 
Kasutaja avatar

aga ma pole öelnudki et ei taha minna. Lihtsalt seeaasta ei sobi kuidagi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2012 14:54 
Kasutaja avatar

Enne siin jäi silma jutt, et mis on eliit väeosa ja kes ikka paremad on jne.
Ütleks kohe, et Eesti kõik väeosad oleks väga kõval tasemel, kui vaid raha oleks. Egas õpetajad ainsad pole, kes vähe palka saavad. Tänu väiksele palgale ja nigelatele eelarvetele väljaõppes kannatab ka ajateenija. Kaader ei ole piisavalt hea/tasemel, väljaõppes ei saa paljusid asju proovida jne. Eks sõltub paljuski sellest, kus ja kui kogenud kaader on ja palju raha eraldatud väeosale + rida teisi tegureid.
Aga ärgem unustagem põhitegurit - SÕDUR ise! Just sina, kes sa enne ja ka peale ajateenistust ilmselt oma ägeda tjuuning pilliga ringi sõidad, siis ajateenistuses oled sa väga tähtis osa meeskonnast. Kes käinud, need teavad kuidas üks idioot suudab ära rikkuda kasvõi kogu rühma tegevuse. Ehk mehed - võtke ennast kokku ja tehke asi ära ja tehke tasemel! Andke endast parim ja näete, et läheb aeg kiiremini ja lihtsamini. Tauniks või värdjaks ennast ajateenistuse ajal ristida on kah ikka natukene nõrgameelne ja nõrkade lahendus. Ja uskuge mind - kui ikka pas*keeraja oled teenistuses, siis see märk jääb eluks ajaks külge.
Need, kes kardavad minna ja siis seletavad seda poliitilistel eesmärkidel või mõttetustena - no andke andeks aga mis pass sul taskus on? Võta ennast kokku pussy ja õpid kasvõi oma naist, lapsi, sugulasi vms. kaitsma kui vaja.
Küll aga on hetkel ka minu silmis probleemiks mehed, kes on pere sissetuleku allikad või peavad näiteks kasvõi oma vanemaid aitama rahaliselt ( tööl käies ). Tõsiste muredega meestepoegadele tuleks mõelda parem viis, et leida alternatiiv, pikendus.
Kord aastas püüan seda teemat siin ikka silmata. Saab huumorit lugedes argade postitusi ( mitte kõik, kes ei taha minna ei ole kehvikud - paljudel on ka põhjus; ärge siis valesti aru saage ).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2012 17:38 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Meeskond -olgu aga meeskond võiks ikka käituda ka kui meeskond,nahka mul on vaja kuulata kaasmeeskonna mõtetud sõimu või kõval toonil juttu + igasugu tõestamised ja mida iganes .Ma ei lähe sõtta lihtsalt lahedale viibimisele.Ma pooldaks ehk isegi minemist kui see käimine oleks kuidagi teistmoodi.Sõjaväes on nii ,et kas ollakse kõik lambad või pole keegi lammas.Kui keegi karjub minuga siis on tema lammas ,mitte mina kellel kopp ees ,et karjutakse.nahka ma olen meeskonnas ja normaalselt asju ajades jõuame sihin iehk-mine karju vaenlase peale.Sõjas võib selline pull kopa ette visata ja siis võib oma meeskonna liige kannatada saada.
Endal viskas igatahes selline meeskonna möga kopa ette ja sai selgitatud mingile käsuandjale, et mida sa karjud ja mul oli põhjus tema peale karjuda.Tulen vabast ajast sisse ja mingi suvaline samasugune sõimbab näkku ,mina sellises meeskonnas küll asju ei aja .Ja mingi 8kuud või rohkem siis nõnda pullida nahka mul seda vaja on.Aga inimesi on erinevaid ja kes huvituvad asjast või mida iganes sisi aga palun nii o ngi õigem ,et kes huvitub see tegeleb.karjugu ja röökikugu üksteise peale ja mida iganes.
Ma kui süütu inimene küll mingit pull ei viits i täiskasvanuna vabast ajast teha ......

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2012 17:54 
Kasutaja avatar

Hol4 kirjutas:
dislavoss kirjutas:

Miks sa ennast kohe siis ära ei sebinud? Nüüd istusid ikka 8kuud sees ja säästsid 3 kuud, mis pealegi kõige lebomad. Meil oli ka selliseid vendasid, kes avastasid, et nemad ikka ei viitsi ja sebisid ennast ennem lõppu ära, nii kuu varem vms. Täiesti mõttetu ju?

Ei viitsinud algul jebidagi, mõtlesin, vaatan mis, kuidas on. Ja need 3 kuud hullemad kui SBK, vähemalt meil tapal, seerud võlli panema hakanud, ja kord hullem kui enne, mõtetu pask ühesõnaga. isegi nädal varem on ikka parem kui see;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2012 20:20 

dislavoss kirjutas:
Hol4 kirjutas:
dislavoss kirjutas:

Ei viitsinud algul jebidagi, mõtlesin, vaatan mis, kuidas on. Ja need 3 kuud hullemad kui SBK, vähemalt meil tapal, seerud võlli panema hakanud, ja kord hullem kui enne, mõtetu pask ühesõnaga. isegi nädal varem on ikka parem kui see;)

Ahaa, Sina oledki siis see tore mees, kelle pärast inimesed pidid alguses vabaks lubatud nädalavahetuse sees istuma. :rokib
See on kergelt öeldes hale ja minu arvamus selliste isikute kohta ilmselt ei sobi avalikult välja ütlemiseks,...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2012 19:49 
Kasutaja avatar

Ei.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2012 20:53 

mehikemetsast kirjutas:
dislavoss kirjutas:
Hol4 kirjutas:
dislavoss kirjutas:

Ahaa, Sina oledki siis see tore mees, kelle pärast inimesed pidid alguses vabaks lubatud nädalavahetuse sees istuma. :rokib
See on kergelt öeldes hale ja minu arvamus selliste isikute kohta ilmselt ei sobi avalikult välja ütlemiseks,...

Samad sõnad... sinu pärast istusid kõik sees.... ei olnud meeldiv kui saad mõne teise inimese jamade pärast vastu näppe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2012 21:24 
Kasutaja avatar

Omakohus :D Taheti mulle sõjaväes tappa anda, ja tahtsin minagi teistele, olime kättpidi koos ka mõnegagi seal, aga õnneks/kahjuks sellega asi piirdus ja päris löömaks ei läinud. Samas ei olnud nagu kunagi kellegi peale sellepärast kuri ka. jäin ise telefoniga vahele, saime karistada, vms lollusi tegin, ei ole teised mu peale kurjad olnud, ja kui teistel juhtus, siis mina ka ei olnud. Aga kui teised minu peale kurjad olid, samas kui mingi venna padjaga pissuaari pühkisin, või ühe venelase naise pildiga peldikusse ona hakkasin minema panema (st mis ma sellele vennale rääkisin...tegelt ei tahtnud minna ofc) ja pärast seda mulle kallale kippusid, ei olnud ma ka siis pahane. Samuti mingit vimma ei jäänud minu jaoks vähemalt seal. Samuti kui kõik pingutasid ja üks lihtsalt nõrgem oli, juba loomult, samas teised nägid et sa pingutad, siis aidati alati kaasa, sh nõrgemad rännakul, venelased, kes eesti keelega jännis olid jms. Et kõik taandub ikkagi sellele mis vend sa ise oled, ja kui südamesse sa kõike seal võtad. Minu meelest meesterahvas ei ole naine, et siukest illi siin ajada nagu oopc.
Samas olgem ausad kui tervisetõendis oleks lahter "sitakott" siis oopc sul oleks seal suur paks rist sees

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis