Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 23:52

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 18.03.2012 10:57 
Kasutaja avatar

Üks ainus asi mida mees on kohustatud tegema ja ei suudeta, selle asemel nu**ida oma ajusid mingite arstide vahet.Võiks ikka ära kannatada selle :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2012 12:15 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Miks peaks laskam ennast nssida või miks peaks kannatama.Kui minule on see asi vastumeelt siis mina kannatan.Mulle on see suurem kannatus kui tean et ma e isuuda sellise värgiga leppida .Mõndadel on pohhui aga minul pole pohhui ja sellepärast valmistab minujaoks selline tegevus kannatusi.Praegu on ajateenimisse sooviate hulk üldse kasvanud +tahavad sinna minna ka naised ,sest seal on kindel olla.To Kalle ütle ,miks ma peaksin sinuga olema 8 kuud kätt pidid koos näiteks , minul pole seda vaja ja soovin millegi muuga tegeleda .Väljaspool aeda on asjad selged kes on kes ,sest väljaspool aeda on siiski see lõpp järk ,et kes kes on .Väljaspool aeda on ajateenistuse läbinuid,sõdasi läbinuid,vange,professoreid ja keda kõiki ,eri vanuses.
Miks pea pean seal 8kuud kelelgiga pullima ja mida iganes kas kätpidi koos olema või mida iganes ku isellest minule kasu ,tolku pole sinule võib see olla vajalik aeg või mida iganes.Lähed aega teenima ja mingi jummala võõras tuleb kättpidi külge WTF .Minul pole karja instinki ehk ja mina ei viitsi sellise värgi tegeleda -paljud karja liikmed hukkuks väljaspool karja ,selline on looduse seadus.
To Kalle sinusugune näkku kläffia on hukkunud liik.-sinusugune päriselt näkku kläffima kukuks siis sinusugune hoiaks oma kätega ennast koos.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2012 12:35 
Kasutaja avatar

06/07.a sidepatlajonis oli ikka kord väga käest ära. Metsas alati kange alks,läpakad,vesipiip jne...Muidugi eeskujuks olid võllid, kes panid koguaeg metsas tina :D Venelastega oli alguses probleeme aga kui 1juuni välja saime ja kõik koos linnapeale jooma läksime oli kõik korras :) Väike meenutus ka viimasest päevast http://fotoalbum.ee/photos/kivi420/sets ... e=1&seek=0

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2012 12:56 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Viimane näide on ka selline , et mina leidsin ,et minul pole sarnast asja vaja aga kindlasti teine jälle naudib ja mida kõike veel.+ajavahe ka tehinkaarengul,sest mida aega tagasi seda rohkem ära olid lõigatud ühiskonnast mis muidugi ehk ongi õigem sõjateema aga jah krt seda teab mis õige on või kellele on.Ma ei teagi nüüd et kas selline poolpidune tänapäevane ajateenimine või veneaegne ehtne värk ,et kumb õigem on või parem .Usun juttude järgi ,et veneaegne oli siiski asjalikum ,asjakohasem ja mida kõike veel -karm.
Kokkuvõttes pooldan seda süsteemi ,et minna võiks need kes soovivad ja mida iganes-nii oleks ehk kõigile kasulikum.+selline asi välistada ,et nagu kuulda on meediast et soovitakse minna aega teenima või sõduriks kuna majanduses keerulisem periood jne.
Kui see oleks nagu tööl käimine siis asi kuidagi teine aga kui sa lähed vahtutahtmist nagu balleti kooli siis pole päris see õige-mõnele võib see pulli muidugi teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2012 17:09 
Kasutaja avatar

Tegelikult võiks need vingujad ja virelejad olematta olla sõjaväest, rikuvad väljaõppe ära oma mitteviitsimisega.

kui lähed, tee korralikult vähemalt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2012 18:08 

Täpselt ja igasugune pull peaks ka seal ära lõppema siis saaks juba ehk ennast õigustava rühma.Ühesõnaga kogu süsteem üle vaadata ja seadistada nagu ka õpetajate ja muude tegelaste värk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2012 20:12 
Kasutaja avatar

Indeed, siis oleks ise ka rohkem asja nautinud, ilmselt oleks keskkkond ja üldine õhkkond ka sõbralikum ja vähem vaenulik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2012 20:36 

oopc kirjutas:
Ma ei teagi nüüd et kas selline poolpidune tänapäevane ajateenimine või veneaegne ehtne värk ,et kumb õigem on või parem .Usun juttude järgi ,et veneaegne oli siiski asjalikum ,asjakohasem ja mida kõike veel -karm.

Mida sa selle poolpiduse ajateenimise all silmas pead? Ilmselgelt on tänapäeval EKV ajateenistus palju sisutihedam ja asjalikum. Võrrelda nsv aegset ajateenistust ja praegust on nagu öö ja päev. Enamus, kes nsv ajateenistuses käisid, ei saanud isegi 2.a jooksul nii palju lasta, kui meil lastakse ühes väljaõppekeskuses kuu jooksul! Ja taktikaõpe, sellest ei hakka parem rääkima. Enamustele ei antud nõukogude armees relva lahingpadrunitega juba sellepärast kätte, et seerud kartsid oma elude pärast. Ja karm on mitmeti mõistetav, nõuka armees oli teenistus kindlasti karm, aga distsipliin on midagi sootuks teistsugust. Distsipliin on sõjaväes üks tähtsamaid asju, aga distsipliin ei ole see, kui jao rünnakul kp tõrgub ja kp mees tänu sellele seerult jalaga saab.
Oopc ma soovitan sul ennem ennast asjaga kurssi viia, kui niisama tühja teksti siin loopida. Ma usun, et peale teenistust vaataksid sinagi asjale uuest küljest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2012 21:11 
Kasutaja avatar

Hol4 kirjutas:
oopc kirjutas:
Ma ei teagi nüüd et kas selline poolpidune tänapäevane ajateenimine või veneaegne ehtne värk ,et kumb õigem on või parem .Usun juttude järgi ,et veneaegne oli siiski asjalikum ,asjakohasem ja mida kõike veel -karm.

Mida sa selle poolpiduse ajateenimise all silmas pead? Ilmselgelt on tänapäeval EKV ajateenistus palju sisutihedam ja asjalikum. Võrrelda nsv aegset ajateenistust ja praegust on nagu öö ja päev. Enamus, kes nsv ajateenistuses käisid, ei saanud isegi 2.a jooksul nii palju lasta, kui meil lastakse ühes väljaõppekeskuses kuu jooksul! Ja taktikaõpe, sellest ei hakka parem rääkima. Enamustele ei antud nõukogude armees relva lahingpadrunitega juba sellepärast kätte, et seerud kartsid oma elude pärast. Ja karm on mitmeti mõistetav, nõuka armees oli teenistus kindlasti karm, aga distsipliin on midagi sootuks teistsugust. Distsipliin on sõjaväes üks tähtsamaid asju, aga distsipliin ei ole see, kui jao rünnakul kp tõrgub ja kp mees tänu sellele seerult jalaga saab.
Oopc ma soovitan sul ennem ennast asjaga kurssi viia, kui niisama tühja teksti siin loopida. Ma usun, et peale teenistust vaataksid sinagi asjale uuest küljest.

Nõus Hol4-ga
Kuid ajad muutuvad ennem oli veneomaal asi poolpidune ja kui sa ei suuda 11 kuud ära olla v 8 siis mida sa selle 2 a peale hakkaksid? oopc EKV kohta oled ilmselgelt saanud infot neilt kes on vingunud et "ma ei taha, mulle ei meeldi" Või on mingi "sõjavägi.com" sellist infot sulle kõvasti külge pookinud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2012 21:20 

No poolpidune sessuhtes ,et veneajal olda olnud ikka päris ühiskonnast ära lõigatud +pidi rääkima venekeeles + oldi juba ajateenismise ajaks nii kaugel ,et kõik rääkisid venekeeles ja lollustel olid ka tõsised tagajärjed +igasugu pikad jutud.Eks muidugi jah oleneb mis kaadriga ehk ka aegateenima satud ,nagu siingi , ühed lisavad kedag iigno listi aga aegateenimas peaksime koos olema aga nahka seda vaja on .Siin paneb kedagi näiteks igno listi või ei tee välja asi ants.
No kui keegi tunneb ,et teda on aidanud ajateenistus siis tore ju ,minul pole selle vastu midagi.
To MKB siin on jutuks ajateenimine ja mida sa minuga mölised . Väljaspool ajateenimist on teistsugune elu ning nagu ka näha on siis olenematta sellest kas keegi on teeninud aega või mitte on tulemused erinevad+väljaspool aeda võib olla olnud inimestel väga erinev elu .Mõni õpib ise sokke pesema või voodit tegema alles aegateenides ,mine sa tea.
Mõnejaoks on see lahe ,et saab olla 24h koos kambas ,teha pulli,rääkida lugusi ,vabal ajal käie joomas jne või teha seda aega teenides või mida iganes näiteks .Mina ei näe sellel mõtet ja see teeb ajateenimise veel rohkem raksemaks kui vaja olla põhimõtete ja värkide vastu.Kui oma tiimis boss ei suuda inimese kombel rääkida ja häält tõstab siis kogu lugu.Kui lampjalad võivad raskendada jooksmist siis nii ka võib olla ja boss ei tule kõvemal hääälel vastupidist rääkima ja tganat utsitama.Ei saa joosta siis ei saa ,kogu lugu.Vähemalt see tegi vähe paremaks olemise kui selle bossile sai sarnasel toonil ok hullemalt ,sest tema andis põhjust ja soovitatud tal endal selle tegevusega jätkata mida ta minult ootas.Võinuks isegi kartsas olla selle aja siis see oleks võibolla teistsugune rahulolu.
Enda kaasmaalane ,võitleja võiks ikka oma meeskonda suhtuda väärikalt ja värki-mine karju vaenlasega
Igaüks oskab näkku ehk karjuda aga inimese kombel käituda võib olla keerulisem ehk.
Minu arvamus ja pooldan omalsoovil ajateenimist siis tehku seal mida tahavad .
Kui mul oleks pohhui paljudest asjadest ehk siis ehk teeninuks ka südamerahuga aega .
Sõda tule bsiis koldesse jääme ehk niivõi naa kõik ja kes seal ellu jääb mine sa tea ,sest välis misioonidel hukkuvad omaala spetsialistid niiet.+pole kusagil kirjas ,et mitu vaenlast sa sõjast maha pead võtma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2012 21:47 

Eesti kaitsevõime tuginebki reservarmeel. Poleks ajateenistust, poleks ka iseseisvat kaitsevõimet. On palju asju mida inimene ei taha, aga tuleb oma riigi või oma pere hüvanguks ära teha. Inimesed peavad endale selgeks tegema, et ajateenistus ei ole mingi mõttetu ni**umine ja poistest meeste kasvatamine. See on alus Eesti kaitsevõimele, sa ju tahad, et Eesti Vabariik 100.a pärast ka veel eksisteeriks ja su lapsed saaksid aabitsat lugeda eesti keeles, mitte vene keeles?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2012 21:54 

Aga kui ma oleksin maksnud ,et sealt ära saanud ,et mis lugu siis.... .Ses mõttes ,et kui ma teen asja vastumeelselt siis võib minus tolla rohkem kahju kui kasu eh kisegi oht.Käiks seal ära ja siis kui olukord hapu vilistaks kõigele näiteks või mida iganes.Õige elu tuleb välja sõja olukorras ,et kes on kes.
Ok jah ,et see on kohustus ja ma mõistan seda .Minu ajal oli ka kohustus ja mina lahendasin asja nõnda ,paljud jäid lõpuni ka peale mitmeid üritusi.Minule oli see ka kui väljakutse :D
Või siis see ,et kui see enam pole kohustuseks ,et paljud siis selle asja ette võtavad,võtaks -niiet.
To Hola4 ,oleks see veel selline kasvõi lühemaajaline või tesitmoodi praktika aga milleks ma pean kuulama näiteks kelelgi tudmatu venna anektoote võ inende üle naerma või mida iganes -milleks.Aga hetkel aega teenida nõnda väga pole võimalik ,et ei peaks vastmeelselt kelelgi jutrtu kuulama või kellegiga kokku puutuma.
Nagu siingi foorumis on näha susinaid juba aga see on INTERNETT veel ainult.Mõni suudab isegi siin minna isiklikuks ja ei tea mida veel ,pannakse igno listi.
Pärismaailmas saab valida keskkonda nagu ka internetis ,mitte välja teha asjadest mis ei meeldi ja värki jne ega tegeleda endale ebameeldivate asjadega ....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2012 22:01 

Noh kui sulle on see vastu, siis ega sa järelikult ei hooli ka meie riigist ja meie rahvast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2012 22:34 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Aga kui ma oleksin maksnud ,et sealt ära saanud ,et mis lugu siis.... .Ses mõttes ,et kui ma teen asja vastumeelselt siis võib minus tolla rohkem kahju kui kasu eh kisegi oht.Käiks seal ära ja siis kui olukord hapu vilistaks kõigele näiteks või mida iganes.Õige elu tuleb välja sõja olukorras ,et kes on kes.
Ok jah ,et see on kohustus ja ma mõistan seda .Minu ajal oli ka kohustus ja mina lahendasin asja nõnda ,paljud jäid lõpuni ka peale mitmeid üritusi.Minule oli see ka kui väljakutse :D
Või siis see ,et kui see enam pole kohustuseks ,et paljud siis selle asja ette võtavad,võtaks -niiet.
To Hola4 ,oleks see veel selline kasvõi lühemaajaline või tesitmoodi praktika aga milleks ma pean kuulama näiteks kelelgi tudmatu venna anektoote võ inende üle naerma või mida iganes -milleks.Aga hetkel aega teenida nõnda väga pole võimalik ,et ei peaks vastmeelselt kelelgi jutrtu kuulama või kellegiga kokku puutuma.
Nagu siingi foorumis on näha susinaid juba aga see on INTERNETT veel ainult.Mõni suudab isegi siin minna isiklikuks ja ei tea mida veel ,pannakse igno listi.
Pärismaailmas saab valida keskkonda nagu ka internetis ,mitte välja teha asjadest mis ei meeldi ja värki jne ega tegeleda endale ebameeldivate asjadega ....

See on pärismaailma keskonna valimine siis kui lähed arsti juurde ja ütled et sul selg 90` paigast ära? Või mingi muu asja kokku valetada, asi pole nii hull 8) et seda teenistust karta, inimene harjub kõigega ja kui ei siis lihtsalt jääb vaeseks..kogemuste võrra!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2012 22:42 

Hoolimist on näha siis kui mingi olukord on käes.Ma hoolin ,sest ei lasknud endapeale aega ega vahendeid kulutada.Pronksisõjas panin ennast kirja ,et koldesse mninna pea ees kolinal :D
Hoolimine peab tulema südamest ja seda ajateenimine ei pea soodustama ,sest nähes mis ühiskonnas toimub ehk siis muulaste näol siis pole vilja kandnud see värk.
Tegelikult rohkem kipitavad asjad ,et oma mees -boss ei oska käituda ehk ,mitte kõik ja see ,et nagu mingi pere mängimine või mida värk .Tuleb sõda või uus pronksiöö siis minnakse ja võideldakse ,mitte ei minda koos jooma või kelelgi anektoote kuulama ja siis nede üle kas meelega ,vägisis naerma või mida iganes.
Et teisele ajateenijale meeldida ei hakak ma temaga jooma näiteks.-see üks variant ja ku iei joo siis poel midag iühist ja netis paneks igno listi ehk
Näiteks siin olukord MKB-ga viia ajateensitusse.=erimeelsus+teise ajateeniaga mölisemine.Mina kui süütu kodanik miks pean sellsies sündmuste keerises viibima.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis