Giorgi kirjutas:
Jah, saan aru, et saab odavamalt läbi, kui S6-ga sõites. Aga kui hakata seda diisel r5 järele aitama põhjusega, et suudaks S-iga sammu pidada, siis kaotab diisel oma mõtte ju. Selle rõveda lagina jt. mõneti ebameeldivad diisli eripärad kompenseeribki ju madal küttekulu. Aga diislit modifitseerides hakkab ta ikkagi kütet neelama rohkem kui stock seades. See paneb juba mõtlema, kas poleks kasulikum sõita lihtsalt tavalise S-iga, jääks ümberehituse jebla ära.
Aga ma olen põhimõtteliselt selle projekti poolt. Ja kõigile neile verivärsketele S+ fännidele, kes tänu sellele teemale alles avastasid plusi olemasolu: kõik ei ole Clarksonid, et vihkavad diislit ja kummardavad bensiin + v8 kooslust.
Freelander, pane täiega.
jah v8 on hoopis midagi teist , kuid ei taha küll vaidlema hakata aga siiski eksid , audi reasviiesed tänapäevani ühed parimad , okei lagin ja see müra müraks , aga tõesti tollest mootorist ei ole raske jõudu saada ning säilitab teatud piirini siiski oma küttekulu ning head omadused.