Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 00:14

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2549 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 170  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kus pesulas pesete oma autot.
PostitusPostitatud: 20.03.2012 22:21 
Kasutaja avatar

Praegu on lukoilides selline kampaania ,et ostes autopesu siis saad teise pealekauba tasuta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.03.2012 22:21 
Kasutaja avatar

Milline ainetehunnik selle a eurise pesu puhul käiku läheb? Pigem on see ikkagi siuh/säuh survekaga üle, 5 minutit ja korras. Hinnakirjaski on see "loputuse" nime all.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.03.2012 22:36 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Jah lasevad leotuse ,tundub korralik vahend olema ja üldse seadmed +oskused ja, et tehakse hingega.-vähemalt selline mulje ja selle firma kohta on siit teemast k positiivset veel kajanud selle odavama pesu üle.
3.50e või sis 4 e pesu.leotus peale korralikult ,tsipa ehk seisab ja survekaga korralikult maha siis on velgedele lastud mingit värki kergelt ja siis survekaga kergelt oskuslikult üle ja aknad kuivaks kuig isee pole ka oluline .aega kulub mingi 10 -15min ehk.Siin on kuulda ,et tammsaare selles pesulas käidud ja 3.50e alati olnud ja ennem poldud ise veel lastud ka peale pigi leotavat ainet ja on saadud väga heaks auto.ise olen lasknud pigi leotavat vahendit ennem peale ,selle olen soetanud prismast ja see maksis ka midag iaga ma aarvestan pesula hinda ja tulemsut-see tulemus on olnud jummala äge lihtsalt.Tahaks ära testida et kui ennem ise pigi leotavat ainet ei lase peale ,et kas tõesti saab siis ka siledaks aga mine sa tea ,sest vahendid ja materjalid on erinevad nii toimelt,kvalikteedilt ja värkidelt.
Mina ostsin prismast mootori pesu vahendit ja lasin seda ennem peale ja siis 4 eurine leotus pesu ja liivapaberist sai peebi pepu. :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.03.2012 22:42 
Kasutaja avatar

Käin linnahallis pesemas. 5.- on tavapesu. + on seal võimalus ise autot pesta. 3 euri eest.
Nr seal 53003056

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.03.2012 22:50 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ja muul teemal ,et jah pesulatel on kulutused kuid pesulates on endiselt erinevate hindadega erinevad teenuse-säästu pesud siisk ion ka paljudes aga siin olenebki ainete,vahendite ja oskuste teema ,et milline tulemus.Korralike masinatega saab ökonoomselt ka vehendeid kasutada saades tänu vahenditele ja oskustele ka super tulemus.Kogu asjade kooslus moodustab eeskujuliku teenuse.
4euri sutsu eest on minuarvates päris hea kõigile jah see on veel üks soodsamaid ja parimaid muidug võiksid ka nemad rohkem küsida aga siis ei käiks ka ehk palju.Mina arvan ,et nede pesula töötab kasulikult ,muidu nad ei pakusk selliselt oma teenust ja tegu poel mingi urkaga niiöelda.See leotsu pesu tehakse nii märkamatult ära ja selle eest saab töömees ehk palga ja pärast teeb korraliku pesu mõnele teisele masinale ja pappi tilgub aga ok variante on palju.
4 euri ma arvan ,et on ja võib olla peremehel ka päris õige otsus.Seda 4 euri võib ka valesti sooritada ja see võib kahjulikuks osutuda kõigile aga pohhuitõmm see
Antud pesulad on super.
4 euriga pakuvad tegelikult paljud pesusi aga kui ei tehta hingea jäävad nad klientidest ilma siis pole mõtet üldse pakkuda.
Huvitav oleks teada täpset kulu sellisele 4 eurile pesule kui välja arvutada ,et antud juhul siis pesuvahend,vesi ,töömehe tund arvutada 10 minutiks,elektritarve või lihtsalt ,et vee ja vahendi kulu ,ok töömees ka või mida iganes aha purkki nah ei viitsi möllata.
10 euriga loputusi teha oleks muidud bossile tore kindlasti või mida iganes.Autopedena 10 euri pesule panna mina pole nõnda teinud ,pigem pesen ise ja ostnud ka muidudg ierienavid vahendeid masina lakkumiseks kuid veider on minna pesulasse ja 10 euri näiteks visata ja veelvähem visata mingi loputuse eest.
Või nagu stati pesud no mina ei saa aru ,kõige odavama stati pesuga tulevad masinad nii rokased sealt kuurist välja ,et as süda paha.
Mõni käib sööb mäkis ka burksi ,mina söön Veska GRIllis mina näen nendes kahes totaalset vahet nii hinnas kui ka tootes ja seda veska kasuks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.03.2012 22:51 

To JOss linnahalli pesulas milline näeb välja ise pesu. See teadmine tundub ikka väga positiivne olema.Hoidke nüüd seal alt ,streetracerid tulevad :DEhitate seal veel linnahalli ka üles :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.03.2012 23:05 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
To JOss linnahalli pesulas milline näeb välja ise pesu. See teadmine tundub ikka väga positiivne olema.Hoidke nüüd seal alt ,streetracerid tulevad :DEhitate seal veel linnahalli ka üles :D

No. isepesu. pesulbossi vahendid. leotuspesu, švamm seebiveega ja Kärcher. rohkem mina ei vajaks. Lisaraha eest ka pigiainet jms. ning kui ka salong rokane siis seina ääres Kärcher tolmuimeja ja ka seest saab tehtud. Erinevad aineid sise-ja välipesuks saab soodsalt kohapealt osta. 3.- eest küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.03.2012 23:14 
Kasutaja avatar

1999a kui sai Tondi 1 asuvas pesulas töötatud,siis oli ainult üks välipesu variant ja see oli korralik ja põhjalik välipesu.Veljed vajadusel happega,uksevahed survekaga üle ja kuivaks,klaasid paberiga kuivaks,suruõhuga liistude vahelt vesi ära,rehviläige peale.Maksis sel ajal 100eeki ja püsiklient sai 80ga.Elu näitas,et mingid poolkõvad pesud ei õigustanud ära ennast.Kui raiskad juba leotusainet,siis on mõtekas shampooniga ka üle pesta.Kui pesed ainult leotuse ja survekaga,siis on auto ära kuivades ikka laiguline ja sitane.Kes oli kooner ja tahtis ainult suure sita pealt maha saada,siis võis survekaga tiiru peale teha aga sellise asja eest raha ei küsinud ja ega selliseid vanasid eriti polnud kah.Ma ei saa neist aru,kes ajavad mingit odavat ja poolkõvat pesu taga mööda linna,et säästa 2 eurot.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.03.2012 23:31 
Kasutaja avatar

Sest kui õues on sitane, sajab lörtsi vms, siis ei ole vajadust muu järele, kui kõige odavam pesu, et korra nädalas pask maha lasta auto pealt. 200m hiljem on auto nagunii sitane.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.03.2012 23:52 

JOSSI pesula tundub nii ideaalne ,et ei usugi nagu.Liigagi tore ja soovin kõike paremat ,teglikult piisaks ka leotsuest ja survekast ,et keeg i ei kuritarvitaks firmat kui see peaks võimalik olema.
Mind huvitavb ,et kas reaalslet on kahjulik firmal teha 4 eurist pesu.kui on mingi sõbraihinnaga korralik vahend ,seda on lahjendatud veel ehk ja rohkem kui paberitel ette nähtud kudi toime o nendiselt äge ja seda inimesek ombel kasutadaes +korrlaik tehnika mis ei larsita materjale ja tulemus saab väga hea.ma usun et võib olla kasulik aga need variandid on kõik personaalsed ja võivad väga erineda.Usun ,et minu näites toodud pesulas teavad mida teevad ja on mõelnud asjade üle ja on rahul kuid mõistuse juures ehk ja säilitanud inimloomuse ,mitte nagu näiteks stat mis võtab e imilleg ieest ehk raha jah automaat pesula kulud on samuti aga seal käib ka inimesi ja värki ning raha tuleb sisse erinevalt................................ lalllaa

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2012 00:02 

No mina olen sanud sikupilli pesulas oma mootri pesu vahendit talvel peale pihustades ja leotuse ja survekaga üle lastes tumedamal metallil väga sileda ja ühtlase pinna ,pole mingeid laike ega midagi ,väga korralik tulemus arvestades teenust kiirpesu ja hind 4 euri.Mingid vee jäljed pole nagu silma hakanud ja no nii hullu ma pole teglt taga ajanud ka .Ma usun et seal on vahendid ja materjal korralik + oskuslik tööjoud mis tundub ka olevat püsiv mitte vahelduv.
Ühes kohas sai hiluti proovitud ka 4 eurist gaa sea loli tulemus nutune ja värk üldiselt nutune + näha kuidas asi toimib ,kohta ei nimeta.Ok teenindajad olid viiskad ja värki +koht normaalne ja värki aga jah.Kuids keegi teenusepakkuja asja võtab ja värki.Mõni oskab ei millegiga saaviutada midag i ,teine ei näe vaevagi ehk jne

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2012 19:43 
Kasutaja avatar

Nii pesin siis kodus auto puhtaks täna :D Kõik uksevahed,luugivahed ja muud möllud

Automaailma pigileotus aine 500ml 3.60Eur
Automaailma Mikroemulsioon leotus 500ml 2.50Eur
Sonax vahasampoon,Sonax veljehape,Malco kuivatusvaha,Tutrle wax it wet vesivaha kokku umbes 2Eur 1pesu peale

Leotusainetest ei jäänud midagi järgi niiet kodune pesu läheb ka ümaralt 7-8Eur maksma kui autol pigi ja talvemustus peal +
siis oma töö ja vaev mingi paar tunnikest

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2012 20:15 

Ei tea kus kohas seal linnahalli juures või all see pesula täpsemalt on ,päris pime ja vaikne oli seal piirkonnas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2012 20:48 
Kasutaja avatar

Ma võin küll pange panna aga minuarust stati taga olevast parklast tuleb läheneda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2012 11:14 

oopc kirjutas:
Ei tea kus kohas seal linnahalli juures või all see pesula täpsemalt on ,päris pime ja vaikne oli seal piirkonnas.

Helista 53003056. Saad telefoni teel juhendid või tullakse vastu Statoili. Avatud on ta pmst 24H v.a. tööpäevadel 9-18

Edit: panen siia hinnakirja ka: http://autohall.weebly.com ja Facebookis Autohall1

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2549 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 170  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis