RoomstaRaida kirjutas:
hmm.. ehk siis lihtsalt oskamatus oma aega planeerida töö tegemiseks?
on selliseid juhtumeid üsna vähe, kus terve tööpäev läheb kaotsi aktiivsel autoomanikul ja kõik hästi. Pigem ikka klient toob ükspäev 15.00 näiteks või ka hiljem keemilisse ja saab selle järg hommik kätte. 6-7h on iga pikema töö selline keskmiselt maksimum aeg, mis kulub. ehk siis teed õhtul paar lisatundi üle.. ja ööga kuivab õigete kuivatusmeetoditega auto ilusti ära ja klient saab hommikul kell 9 puhta kuiva auto ära.
see nüüd ei eelda küll 24H lahtioleku aega. Ma saan aru, kui ma tahan kell 23.30 auto väljast veega ülelasta või shampoonitada ja Sinu poolt see võimalus olemas on... aga olgem ausad, sa viitsid 10 euro pärast(spekuleerin huupi) kell 23.00 minna pesulasse, pesta see üks auto ära ja 0.30 koju tagasi sõita? ja kahe tunnipärast tahab keegi teine samat asja?.. Või elad seal?
Ja nädalavahetusel saab siis seal viinakõrvale pealeka raha lisateenida?
Või kuidas see 24H toimib?
(turu-uuring, äkki saan ka rohkem reklaamida välja)
24h tähendab seda, et alati on võimalus tulla aga kuna mul ka oma elu ja konkreetselt linnahallis ei ela, siis kogu aeg seal ei istu.
Asi ka veel selles, et linnahalli kõrvalt ka päevane töö, sellepärast tood õhtul kell 7 auto ja saad hiljemalt enne 9t hommikul kätte (võib ka varem, kui valmis saab) aga nagu siin ka juba mainiti on kõige lihtsam helistada ja 1 kord ära käia ja vaadata kuidas on. Kui ei meeldi siis pesulaid on tallinnas iga nurga peal.