qpi kirjutas:
gingamees kirjutas:
BMW kõige sportlikum, Audi ja Volvo rohkem mugavamad ja rahulikumaks sõiduks(ei ole nii jäik ja on ka "pehmemead").
Kui oleksid kõigi nende autodega sõitnud, siis teaksid, et ilma m-paketita BMW on ka palju mugavam kui a6 või s60.
Reaalne kogemus on olemas ka 2.4d(d5) Volvoga ning 3.0td BMW-ga. Bmw võtab maanteel pool liitrit rohkem ning linnas pool liitrit vähem kütet , kui Volvo.
Soovitan kindlasti 3.0td BMW-d.
Lihtsalt naljakas ütlus...eks iga **** kiidab oma ***** :p
Samas tõsiselt rääkides, kuidas tead, et BMW mugavam on kui A6...reaalne kogemus sul ju puudub?
Kusjuures uus 5. seeria "bemm" meeldib mullegi ja vahepeal olidki valikus c6 Audi ja viimane Viiene(ei tea peast keremudelit).
Üheksakümnendate lõpust hakkas buumer tõsiselt häid diiselmootoreid tegema, just võimsus ja ökonoomsus...tuleb tõdeda, et Volvo hakkas samades jälgedes käima.
VAG`i diislitest on head/parimad(kuidas keegi tahab) minu arvates vanad "pommikindlad" 1.9 R4 ja 2.5 R5 ning siis tekkis pommikindlusega lünk

... edasi minnes 3.3 ; 4.0 ; 4.2, mis pakuvad juba konkurentsi ülamainitud konkurentidele.
2.0tdi jätaks ma üldse mängust välja A6 puhul.
Lihtsalt minu paar piiska siia teemasse...
Aga kokkuvõttes, asi on maitses, kõik kolm on tegelikult head autod...igaüks leiab oma