Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 15:01

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 21.03.2012 23:47 

Ma müüsin vr6 G3 ka põdrale, tuli tõlgiga kohale. Küsisin, et miks soomest ei osta, ütles et seal on liiga peldikud. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2012 09:47 
Kasutaja avatar

Mulle helistas ka somm, küsis, et kas autot Helsingisse näitama saaksin tulla. Alguses võttis kogelema aga ütlesin, et ok, 200 eur kannad mulle arvele, siis hakkan liikuma. Rohkem pole helistanud. Auto ka tänaseks müüdud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2012 11:09 

Endal samuti üks auto Soome läinud.
Helistati laupäeva õhtul ja küsiti kas oleks võimalik autot KOHE näha.
Olevat eelnevalt paar varianti välja valinud ja vaatamas käinud aga olevat sarad olnud.
Laevapiletid ostetud ja vaja kindlasti midagi kaasa võtta siit.
Saime kokku, vanad käisid paar tiiru ümber auto, toksisid rehve jalgadega, üritasid veidi tingida
ja käisid raha lagedale.

Ise siiamaani imestan, auto maksis 8000€ ja ostu-müügi protsess võttis koos lepingute vormistamisega maksimaalselt pool tundi :D

Küll aga oli hiljem kõva keberniit enda nimelt auto maha saamisega, kogu protsess võttis aega pea aasta. ULME.
Küll olevat tolliga häda olnud, magasid mingid tähtajad maha ja mida kõike veel...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2012 13:07 

rait008 kirjutas:
Endal samuti üks auto Soome läinud.
Helistati laupäeva õhtul ja küsiti kas oleks võimalik autot KOHE näha.
Olevat eelnevalt paar varianti välja valinud ja vaatamas käinud aga olevat sarad olnud.
Laevapiletid ostetud ja vaja kindlasti midagi kaasa võtta siit.
Saime kokku, vanad käisid paar tiiru ümber auto, toksisid rehve jalgadega, üritasid veidi tingida
ja käisid raha lagedale.

Ise siiamaani imestan, auto maksis 8000€ ja ostu-müügi protsess võttis koos lepingute vormistamisega maksimaalselt pool tundi :D

Küll aga oli hiljem kõva keberniit enda nimelt auto maha saamisega, kogu protsess võttis aega pea aasta. ULME.
Küll olevat tolliga häda olnud, magasid mingid tähtajad maha ja mida kõike veel...

müüsin enda auto ka soomlasele.autoks oli 98a audi a8 4,2quattro.auto hind oli 3500euri ja veljed 500 euri seega tubli 4000euri.ei olnud kõvataja kuna papi oli 65a.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2012 13:18 
Kasutaja avatar

Kusjuures sadamas näen neid somme päris palju.
Enda töökoha ees oli suht naljaks vaadata kuidas 2 u. 50a sommi üritasid ilmselt värskelt ostetud w220ga sõõrikuid teha :D
Usun,et see a8 laoti sadamas ikka laeni kalja täis kuna üldiselt tühja uue autoga nad tavaliselt tagasi ei lähe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2012 16:28 
Kasutaja avatar

Nali naljaks aga ühe ürgavana mazda kupee istmed telliti venemaale... aru ma ei saa...
Kuid venelane leidis kuulutuse auto24jast, on nõus kena summa maksma. Poeg tuleb mingis asjus eesti ja paluti poja bussi peale kaasa anda ja poeg annab klotsi.

Huumor ta on, ju siis pole vana muid korralikke enam võtta.
ala 1984 a mazda 626 kupee istmed,bordoopunased. oldi nõus 40 euri välja käima. Põnev ju.
Pidavat ala moskvasse minema....
Elu pakub ikka üllatusi küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2012 09:23 
Kasutaja avatar

Minu väike seik on selline, et sai mindud ostma üht ~500€'list autot. Helistasin tund ette, kõik on alles ja hea telefonis, täpsustasin veel 10 minutit enne kohalejõudmist aadressit ja sõitsin kohale. Vaatasin auto põhjalikult üle, omanik ka samal-ajal puhastab klaase ja kiidab igalt poolt kaasa jne. Kui kätte jõudis aeg hinnast rääkida, rääkis ta, et ei müügi autot, sest keegi oli 20€ rohkem pakkunud ja ta oli sellele ära lubanud. Et mina pidin ainult vaatama tulema. Vot, millised inimesed müüvad autosid, arvestades et see isik teenib leiba müügiesindajana. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2012 14:05 

pakkunud 25e peale oleksi auto saanud ehk;D tyybil rahanälg

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2012 14:16 
Kasutaja avatar

ksenoon kirjutas:

Polnud niipalju väärt minu silmis. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2012 14:46 
Kasutaja avatar

kevva kirjutas:
ksenoon kirjutas:

Las ma pakun et sa samal ajal hakkasid veel mingi 350-400 peale tingima :). Siis ta vaatas et ongi lihtsam öelda et 520 ostja olemas.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2012 15:23 

dellu kirjutas:
kevva kirjutas:
ksenoon kirjutas:

Las ma pakun et sa samal ajal hakkasid veel mingi 350-400 peale tingima :). Siis ta vaatas et ongi lihtsam öelda et 520 ostja olemas.

No ma ei saa sellest loogikast küll aru. Sa ju võid proovida tingida. Ega kui müüja odavamalt anda ei taha, siis võib lihtsalt öelda, et viimane hind on see ja sealt ma tõesti alla ei anna enam. Milleks jätta auto müümata ? Kindel ostja kohe sealsamas kõrval. See kui keegi kuskil ütleb sulle kindla summa ja ostab ära ning pole autot näinudki- no ma ei tea, äkki tuleb kohapeale ja midagi ei meeldi ning krutib veel hinda alla ja ei võtagi kokkulepitud hinna eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2012 19:16 
Kasutaja avatar

Vbolla selles oligi point et müügimehega tegu. Kunagi sai sõbraga koos klotsi ostmas käidud, vabaduse väljaku lähedal mingis äris oli sama teema. Sõber nägi vitriinis mingit klapiga samsungi, 1050 vmidagi. Mkey ostab ära siis, selle peale müüja: Hind on 1100 kuna need müüvad nii hästi :kill Tuttav ostiski, ju siis siin sama teema.
Samas, miks ei või müüja auto hinda hoopis üles kaubelda, ostja alla ju võib :D

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2012 08:12 
Moderator
Kasutaja avatar

See laupäev helistas üks kodanik ja soovis autot näha, kuna mul aga masin oli remondis, siis ütlesin, et annan teada kui valmis ja saab vaatama tulla. Helistas ka pühapäeval ning küsis, et kas masin valmis jne.. Et ta tuleks õhtul ning "võtab" kindlasti ära.. Kuna aga pühapäeval ma kuskilt vajaminevat juppi ei saanud, siis leppisime vaatamise esmaspäeva õhtuks, mis ka härrale sobis.. Loomulikult, ei olnud "kindlat ostjat" enam kusagil. Ei saa aru inimesest, kes ilma autot nägematagi ütlevad sulle, et on võtavad masina kindlasti ära.. :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2012 16:57 
Moderator
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
kui müüja jutt tõele vastab, loomulikult võtad kindlalt ära ju?

Tõesti, kui tegu on väga hea hinnaga või muidu väärtusliku masinaga. Eelmine aasta sai isegi 2 masinat nii ostetud, et lubasin ilma autot nägemata raha üle kanda. Aga kui masin on turu keskmise hinnaga müügis, siis kindlasti ei torma seda pimesilmi ostma..
Minu jutu point oli lihtsalt selles, et tegu oli järjekodse kõvatajaga, kes telefonis lubavad maa ja ilma kokku, aga reaalsuses ei toimu midagi. Õnneks olen omad vitsad sellistega kätte saanud ning enam ei tekita autot näha/osta soovivad isikud enam mingit emotsiooni ning nende pärast kuskile kohale ei sõida (va kui sõiduks kuluv raha ennem üle kantakse)..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2012 13:39 

Kood:
Hello,

My name is Major Muhamed Zulu I want to buy your Car. Please get back to me with your last price. Very urgent.

You can contact me my email address: majormuhamed@hotmail.com

Best wish

Major Muhamed Zulu

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis