Satub kord polkovnik teenima kaugesse – kaugesse diviisi, lausa pärapõrgusse. Kõik on normaalne – viina on, sakuskat on, teha pole midagi vaja. On ainult üks häda – naisi pole. Kurdab siis polkovnik teistele ohvitseridele, et näe jama, naisi üldse pole. Teised aga vastu: “Kuidas pole? Vaata, seal eemal tallis on hobune…” Polkovnik saadab kõik pikalt. Kannatab kuu, kannatab kaks kuud, kolmandal kuul aga ei pea enam vastu, kutsub ühe ohvitseri ja ütleb: “Lähme, näitad mulle seda hobust!” No näidatakse siis. Polkovnik ajab püksid maha, võtab oma meheuhkuse välja ja hakkab hobusele ära tegema. Ise räägib: “Näe, esimest korda elus hobusega…Räägi mulle, kuidas seda siis õieti tehakse?” Ohvitser ei suuda aga vastata, sest on naeru kätte suremas. Lõpuks pigistab siiski välja: “Üldiselt oleme me seni ajani talle sadula selga pannud ja külla naistesse sõitnud…”
+++++++++++++++++++
Tuleb kauboi suure jooksuga baari, istub leti taha ja hüüab baarmenile: “Enne kui pihta hakkab, anna kähku üks viski!” Baarmen annabki. Kauboi joob klaasi tühjaks ja hüüab uuesti: “Enne kui pihta hakkab, anna kähku veel üks viski!” Baarmen jälle annab. Kui kauboi kolmandat korda sama hüüab, küsib baarmen vastu: “Kas sul üldse raha on???” Kauboi: “No näed, hakkaski pihta…”
+++++++++++++++++++
Saavad baaris kokku kolm meest – tartlane, tallinlane ja saarlane. Tallinlane kiitleb: “Vot kus meil on Tallinnas baar – Karja Kelder nimeks . Kella 17-18-ni saab osta ühe õlle, aga antakse 2. Happy hour!” Tartlane vastu: “Oh see pole midagi. Meil Tartus on Püssirohukelder. Sääl otstad ühe õlle aga saad 2, kuid kannud on liitrised! Vot see on Happy Hour!” Seepeale mõmiseb saarlane: “Meil Kuressaares saab õhtu läbi baaris tasuta juua ja siis saab veel parkimisplatsil tasuta seksida ka.” Kõik on kahtlustavalt vait. Ning saarlane lisab: “Mis te ei usu või? Mul naine rääkis, ta ei valeta kunagi.”
Viimati muutis Moose, 31.03.2012 22:07, muudetud 1 kord kokku.
|