Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 18:02

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 01.04.2012 01:25 
Kasutaja avatar

ht99 kirjutas:
krss kirjutas:
Tsiteeri:
Need, kes kirevad seda 160h/kuus juttu ... on lihtsalt laisad või siis eesmärkideta inimesed.
See 160h/kuus on mingi näitaja? Ma käisin üle hulga aja oma sportautot tuulutamas, Piibel tuli 190km/tunnis nobedalt kätte (ja siis sai lennuväli otsa :kill ). Mis foorum see siin oligi, tänavakihutajad?

Ma ei tea kas lugesid või mitte, aga jutt käib töötundidest kuus.

Blond?
Mul tuleb üle 200 Piibel!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2012 07:48 
Kasutaja avatar

Heigo_K kirjutas:
Pildi võib keegi faatsen buukenist ise panna.
Ma tevelhvooniga ei suuda kopipeisti teha :D

ma ei tea su perekonnanime

Blacku kirjutas:
Perkele kirjutas:
tuust kirjutas:
ma töötan minuti pealt 8h päevas ja nii 5p nädalas. Olen õnnelik.

Lõunat ka ei raatsi teha? :D

Üldiselt käib lõuna lisaks 8h'lisele tööpäevale ju?

iga päev ei viitsi teha jah. Kui kõht tühi siis teen vabalt valitud ajal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2012 08:16 

talon kirjutas:
Need, kes kirevad seda 160h/kuus juttu v orjandusest on lihtsalt laisad või siis eesmärkideta inimesed.

Sellest võiks ju järeldada, et "talon" pole laisk ega eesmärgita?! Loodan, et pole palju palutud ja avaldad teistele ka eesmärgid(loomulikult üldharivaks eeskujuks), et mida need hõlmavad ja kui kaugele ja täpselt need välja on planeeritud.
Lihtsalt mõtiskluseks , et kui soomes neid 200++ tunde teha, et kus on siis nede kuulsate töökaitse ja ühingute silmad?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2012 09:28 

Töö teemast...

Ma olen asjast pigem nii aru saanud, sellest väljamaal töötamisest, Soomes, Rootsi, Norra, Taani, Austraalia jne...
Nende 200+ tundide tegijate seas on kahte tüüpi inimesi. Esimesed, kes on siis herr Taloni kirjeldatud, et teevad eestis tööd, kuid unistavad 2011 aasta BMW X5 ja 200 ruudusest majast 2 km kaugusel merest. Algkapitali neil pole, mõistust ka ehk nii palju pole ja pangalaenu ei anta või ei soovi ise võtta. Sellest tulenevalt ei saa nad eestis oma entusiasmi ära kasutada, et alustada ettevõtlust ja teistele eeskujuks olla. See ajendab neid, eesmärgid silme ees, tüürima väljamaale betooni valama ja vilja võtma minema. Mingi % sellest kondingendist jääb püsima ja mõni ehk kunagi suudabki nõnda raha kogudes oma eesmärkideni jõuda. Need kes suudavad vastu pidada eesmärgid silme ees, leiavad tihti peale tee, et mõtekam ongi jääda sinna kus tööd teed.
Siis teine varjant nendest töörügajatest ehk alguses püstitavad eesmärgid aga asi lõppeb sellega, et tullakse paari kuu pärast tagasi 10k taskus, ostavad viiese bemmi ja ülejäänud raha eest teevad vanadele kundedele välja ja räägivad kui hästi neid läheb.
Tavaliselt jätkavad vana ülemuse juures 8h päevas tööd ja on rahul. Kuna eestis kimbutab kohtutäitur ja siin nii ehk naa väga hästi elada ei saaks. 5-10 aasta pärast tulevad tagasi ja jätkavad eestis töö tegemist ja on ka rahul.
Ühesõnaga mis ma öelda tahtsin oli see, et asjal on siis mõtet, kui on püsivust ja tõesti on mingid reaalsed eesmärgid. Ja need entusiasmi täis töölised ja nii suurt tahtejõudu täis vennad, kes 250 tundi kuus töötavad võiksid mõelda, ehk on võimalik kuskilt algkapitali hankida ja eestis migni toreda ettevõtlusega alustada. See, et millegiga tegeleda pole on jama, kui ikka nii palju tahtmist on, siis suudetakse ennast üles ka töötada. Mis neilt sommidelt ikka tööd eest ära võtta...

Võtsin korra kalkulaatori... no jah... 250 tundi kuus on 30 päeva 8 tundi päevas. Muidugi ise olen näinud neid soomes nädalavahetustel tööd tegevaid objektikoristajaid. See on tõesti ainult "tundide tegemine" . Aga noh, osad sommid on rumalad ja kust siis veel võtta, kui mitte rumalatelt...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2012 11:30 
Kasutaja avatar

Rumalat inimest ei päästa ei 160 ega 260 tundi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2012 11:50 
Kasutaja avatar

Täiesti mõttetu hala, mis eesmärgil keegi välismaal töötab....
Mis vahet on seal kus sa töötad? Hommikul lähed tööle, õhtul tuled koju ja istud foorumis!?
Nädalavahetusel jood ja kirud kui litsid kõik naised on!?
Kirjeldad teistele oma unistuste autot ja kiidad kui hea on sinu olemasolev auto.

Seda kõike teete ka Eestis, vahe on ainult see, et palka saate vähem! Miks te üldse Eestis küsite siis tööandja käest rohkem raha!? Eesti ei ole ju välismaa!

Perekond, kellel on kellel ei ole. Alati on võimalus otsida naisele ka töö ja üürida koos korter, mitte elada 8 meest 3 toalises korteris.

Raha ja tunnid!? Tean inimest kes ostis endale 3 aastase liisinguga Mercedes C mudeli. 55tuh eurot oli vist hind. Kõik ütlesid, et kui rumal ja loll ja mida iganes. Nüüd on see makstud ja järgmine SLK on juba tellimuses. Sissemaksuks teeb 40 või 50 protsenti. Ja eelmise auto jätab ka alles. Tema plussiks on selle juures see, et ka naine teenib kodumaal väga hästi.

Autol on loomulikul kaduv väärtus ja uutel veel eriti kiiresti. Ometi on tal need olemas ja muud asjad mis annavad kodule ja välismaal töötamisel väärtust.
Kodus viibib ta 12-13 nädalat aastas.
Teine mees, kes alustas koos temaga... Ostis kasutatud auto(20tuh eurot) naisele, mida oli väga väga vaja! Aastane läbisõit tuli 1000 km. Selle ajajooksul tuli vahetada tagatuli mis naine suutis ära lõhkuda ja midagi oli vahepeal veel.
Kus on ülejäänud raha... See lihtsalt on kulunud siia sinna.

Ja need samad inimesed ütlesid, et see esimene mees on loll, et ostis uue auto.

Teiseks võib väita seda, et inimene kes teenib palju ja kulutab palju, saab lõpuks isu täis ja ta saabki hakkama väikese palgaga, mida pakutakse Eestis. Ta on õnnelik selle üle, ta on proovinud elus palju. Sina aga... istud ja kirud, mõtled millised kodumaa reeturid need inimesed on. Ihaldavad sinu naist, või pigem ihaldab sinu naine seda raha aga ei luba samas ka sinul välismaale tööle minna. Nõrgad ja lühinägelikud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2012 12:11 
Kasutaja avatar

Kas saksa ebays ka muud keelt saab panna peale saksa? Kasutuskeeles siis?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2012 12:13 

Gsen2 kirjutas:

Ei saa, ise olen kohati google translatet kasutanud saksa>inglise. Tuleb enamvähem tõlge.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2012 12:13 

MDB teksti laigiks küll rsk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2012 12:15 
Kasutaja avatar

walkman kirjutas:
Gsen2 kirjutas:

Ei saa, ise olen kohati google translatet kasutanud saksa>inglise. Tuleb enamvähem tõlge.

Selge, tänud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2012 12:36 
Kasutaja avatar

to MDB
ma usun, et ainult oopc on nii loll, et peab mujal maailmas elavaid inimesi reeturiteks.
Mul on alalti heameel koku saada sõprade ja tuttavatega, kes mujal tööl või isegi elavad seal. Ma arvan, et igal eestlasel on mõni sugulane, sõber või niisama hea tuttav kusagil piiritaga tööl ja alati heameel ka nendega vahel kokku saada. Pole vahet , kui palju või vähe ta seal teenib või palju ületunde teeb. Keda kotib, millise masinaga su sõbrad või sugulased sõidavad?
Kindlasti on ka igal eestlasel tutvusringkonnas mõni idikas, kes jääb idikakas ka siis kui ta töötab teiselpool piiri. Teda ei tee targemaks või paremaks inimeseks X5 ega maja looduskaunis kohas.
Ma ise töötan 160 h kuus ja leian, et seda on liiga palju. Vähemalt selle palga eest. Tunduvalt olulisem sellest 160h on hoopis need ülejäänud ca 560h kuus. Need peab väärikalt ja kasulikult ära kasutama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2012 12:43 
Kasutaja avatar

nii MDB kui ison.ts postitusi likeiks!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2012 14:18 
Kasutaja avatar

Esimese aprilli puhul siis +36 radarisse :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2012 15:11 
Kasutaja avatar

Sellistele tuleb omakohut teha..muidu jäävadki nii tegema

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2012 15:26 
Kasutaja avatar

MSirla kirjutas:
Esimese aprilli puhul siis +36 radarisse :)

Ma lasin ka paar aastat tagasi +36 radarisse ja load läksid 2 kuuks. Saatsin patukahetsus kirja, ning trahv oli 0.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis