Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 31.03.2026 23:09

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 02.04.2012 19:29 
Kasutaja avatar

Reimers kirjutas:
Stockis on väga palju häid söögikohti ja pea igas urkas on väga head toidud. Kebab ja burgerid on igas kohas supper head kus ma käisin :)

Olles paljusid siin külastanud oma liikuva töö tõttu siis võib öelda, et on keskpärased enamus. Tundub, et iga teine lähis-ida kodanik, kes siia migreerub, kui ei saa taksojuhiks siis arvab, et oskab kebabi jms teha. See koht oli suht pärl ja homme nähtavasti proovin uuesti, et kindel olla, et see mingi one time deal ei olnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2012 19:36 
Kasutaja avatar

Mul vist vedas siis rohkem äkki kohtadega

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2012 20:22 
Kasutaja avatar

jarmzik kirjutas:
Kus Pärnus head mahlast šašlõkki saada, pikemat aega juba isu peal olnud aga pole endal viitsimist peal olnud, et otsima minna. Ilmataadile tuleks ka vastu peapekki anda, et ilma untsu keeras, grilliilmad olid juba käega katsuda :D

Ei tea, sai eelmine laupäev kell 7 alustatud. Ega ta tegelt päris soe jah ei ole, tuuline oli ka siin metsa all. Aga kurat kus liha maitses hea. Isa krabas viimasel hetkel mingi punase paksemat sorti marinaadiga sealiha tükke, seest jäi natuke mage ja imelik, pole nii hea kui nt tavalises äädikamarinaadis. Kuigi grillvorstid läksid kiirelt. Tuleb jah veel ootada, kuid täna on ilma tõesti puhta pees omadega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2012 20:33 

jarmzik kirjutas:
Kus Pärnus head mahlast šašlõkki saada, pikemat aega juba isu peal olnud aga pole endal viitsimist peal olnud, et otsima minna. Ilmataadile tuleks ka vastu peapekki anda, et ilma untsu keeras, grilliilmad olid juba käega katsuda :D

Siiamaani on minuarust pärnukohta parim šašlõkk olnud härma grillis. Ise ikka aegajalt sealt võtnud ja pole kordagi kahetsenud. Hind oli vist 5.90 vms aga noo selleest saab ka kõhu korralikult täis, ise olen võtnud küüslaugu kartulaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2012 20:51 

No kannataks selle lume ja muu jamaga ka väljas grillida aga õiget fiilingut siiski kätte ei saa :D Härma grilli kohta olen ennemgi head kuulnud, meelest läinud täitsa see koht aga astun lähiajal läbi ja eks annan siis teada kah kuidas maitses. Imelik olekski kui 5.90 eest näpuga teri antakse :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2012 21:04 

Armeenia Restoran Pärnus - pole küll ise söönud šašlõkki seal, aga jutu järgi on seal väga hea šašlõkk, armeenlasest kokk ja puha. Kuigi ooteajad pidavat šašlõkil suhteliselt pikad olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2012 21:31 
Kasutaja avatar

jarmzik kirjutas:

http://likealocalguide.com/parnu/vikbum
Viimati sai paar nädalat tagasi seal šaslõkki söödud ja oli jätkuvalt väga hea, hind on võrreldes suvega küll tõusnud ja oli nüüd 7.80, kui õieti mäletan.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2012 17:11 
Kasutaja avatar

Härra käis boksipeatuses XXL juustuburksi söömas. 2.50€

Enne kastme panekut, küsiti viisakalt, kas soovin punast kastet või küüslaugu oma. Kuna mõned sr tondid pidid seal käima, kes küüslauku ei söö ja pidid pärast kuskil pläkutama, mis saasta kastet anti, siis küsiti üle. Mina valisin siis selle "saasta", et näha, mille üle virisetakse...
Aitas süüa küll. Paraku oli seda pläusti kokku VÄGA palju ja see on kindlasti üks kandidaat "Lägaburger 2012" tiitlile, kuna nii ära pole ma ennast varem plätserdanud. Kuna valisin istumiskohaks oma auto (sees oli muidu 3 istekohta vaatega välja), siis oli ka see mõnusasti määritud. Paraku putkast kaasa haaratud salvakapakist ei jätkunudki, kuid õnneks on mul omal alati autos pakk SUURI kätekuivatuspabereid :hail
Burger iseenesest oli täitsa söödav ja sai maitses isegi pigem hea.
Teenindusekvaliteet oli väga viisakas ja sõbralik. Oleks menüüvalik mitmekesisem, läheksin sinna varsti tagasi. Kuna aga peale eelmainitud burgeri sealt suurt meelepärast ei leidnud, siis kahjuks läheb aega, enne kui taaskülastan.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2012 18:37 

Parimat šaslõkki olen ikka saanud Argo Baaris Vilmsi tänaval. Seest näeb veidi rääbakas välja, aga toit on hea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.04.2012 16:56 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
Ma ei suutnud vastu panna.... Iga kord, kui Tanklasse lähen, mõtlen, et seekord proovin ma midagi muud, kuid nii kui ma seda toidunimekirja näen, olen kui hüpnoosi all ja ainus, mis ma luugi avanedes suudan öelda on: "Suur kebab, kaasa"...

MÜSTIKA :err See juhtus jälle...
Enne kohale jõudmist planeerisin hoolikalt, et ostan seekord burksi. Prooviks nagu neid kah. Igaks juhuks tegin ka tagavara plaani, kui silme eest mustaks lööb- kuna kõht polnud SUPERtühi, siis võtan sel korral väikse kebabi... Tahtsin head, aga välja kukkus nagu alati...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.04.2012 23:09 
Moderator
Kasutaja avatar

Võtsin täna Nõmme keskuse kebabipleissist suure pita kebabi. Maitse oli päris hea, see ümbritsev sai kah värske, aga sibulat oli sinna küll nagu lahtisest kõhust lisatud. Sahh käis pärast nokast ikka tükk aega välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.04.2012 23:16 

Vahepealsed tartu kogemused.

nõlvakus mingi väike putka. burger hind 1.30. Tavapärane sai, pihv, juust, kaste ja salat. Positiivsed on hind ja see, et salat oli mingitest erinevatest rohelistest kokku, mitte puhas kapsas ja porgand. Kaste oli ka hea maitsega. Miinusteks oleks asukoht ja see, et parkimine maru eemal.

siriuse grillvorsti praad hind 2.10 - mitte midagi pole paremaks ega ka halvemaks muutunud. plussid- hind ja portsu suurus. miinused- ilgelt kuiv ja maitsetu kapsasalat, kartulid ka kuidagi sellised lötakad, grillvorsil ka oli paras sardelli mekk küljes.

fastersi kebabi praad hind 2.90 - plussid- portsu suurus oli üsna talutav, sai kõhu enamvähem piisavalt täis, maitse väga hea, hinnal ka väga viga polnud. ainus miinus- kastet oli ülivähe.

Kokkuvõtteks: nõlvaku burgerit võib teinekordki võtta, kui sinna satun ja miskit natuke tahaks. siriuse praadi ilmselt mõnda aega jälle ei võta. fastersis jääb valikuks siiski mingi burger või saslõkipraad järgmine kord.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2012 10:30 
Moderator
Kasutaja avatar

Pean enda tööandjaid ka väheke promoma.. Miks mitte süüa vahelduseks lõunat soliidses kohas näteks Atlantise või Volga restos..
Kella 12-14(15) on päevapakkumine, mis sisaldab praadi, leiva-saiavalikut, jäävett, küpsisevalikut ning kohvi või teed. Maksab see kompott Atis 5€ ja Volgas 4.5€, mis minuarust pole sugugi palju.
Täna on näiteks päris maitsev suutäis: Pardihakkliharull apesini-rabarberi täidise, cous-cous, puuvilja värske salati ja pipra-punaseveinikastmega :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2012 11:17 
Kasutaja avatar

Hõrra sööb praegu Viikingite külas. Suur piim + päevapraad 3.90
Toit hea, lahke letiteenindaja. Mahe keskajamuusika ja lõke kaminas... Mõnus. Pilti siis, kui arvutisse saan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2012 11:56 

Käisin ka Boksipeatuses ( enne sai Tanelilt juhised üle uuritud :D ) ja võtsin ülal MrIroonia poolt pildistatud XXL juustuburgeri.

Ainuke asi, et nii palju kastet minu burgeril küll ei olnud. Ei tea kas siis neiu oli kade või ei olnud piisavalt jõudu, et rohkem panna.
Üldine mulje on aga üpriski hea. Küsiti viisakalt kas paneme sibulat ka, muidugi et paneme. Teenindus oli kiire ja viisakas, kaardiga sai maksta ning burger läks kogu saba ja sarvedega kõrist alla. Kraami kui sellist oli päris piisavalt, kastmega jah kahjuks koonerdati :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis