redline9 kirjutas:
Kui hüdrokas pole, siis võib ka pihusti seda häält teha. keera käimise ajal pihustitorusid ühekaupa lahti ja saad teada milline, kui on pihusti viga.
Keerasin neid mingiaeg , aga kolin ära ei kadunud. Samas kui lasta pöörded yles ja siis keerat syyde välja ,siis koliseb edasi.
Muusosas on nyyd nii , et need hydrokad on mul välja v6etud , aga ma ei ei näe neis mingit viga.
Enamus neist on pealt siledad ja nagu ringid peal , aga kolm pole vist omas pesas ringi käinud ja neil on sisse kulunud kuka rant. Väga väike , silmaga nähtav ja näpuga ka kuidagi aimatav.
V6tsin paar tõukurit ka lahti , sees neil on see splint , kui see ära v6tta , siis see sydamik käib seal sees tilla-tölla , kui koos splindiga kokku panna , siis liiguvad raskelt. Klapid liikusid ka kõik ilusti....
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KSljoewfKTc#t=73sTäpselt ei saa aru mis ta räägib , aga ytleb et no good sell eesimese kohta , mi spole ringi käinud ja rant sees , mul kolm on ka sellised.
edit:
Nüüd lõpuks ampsasin lahti mis värk on .
See väike julla käib omakorda lahti ja seal sees on veel vedru . Kuid see systeem on nii tihe , et kui see kokku pressida , siis ennem see lahti ei tule kui näiteks kasv6i hambaorgiga sellest kuulklapist õhk sisse lasta. Ses suhtes lahkasin nad kõik ära ja tegin kindlaks , et neil k6igil on vedrud terved ja sisud liiguvad ilusti.
Ühesõnaga sama seis , mis ennem lahti v6tmist-Viga leidmata...
Samas mulle tundub , et plokikaanes ei ole enam midagi , mis saaks häält teha , jäänd on nyyd vaid alumine osa.