Sai mõni aeg tagasi käidud eelmise auto pildistamiseks käidud kohta otsimas ja jäi tänava ääres silma esmapilgul üks fiat uno.
Aga mööda sõites ja lancia kirja nähes otsustasin peatuda ja uurida millega on tegemist.
Kirjade järgi lancia ja paistis mitte kasutuses olev auto.
Sai siis jäetud oma kontakt akna vahele ja asi samas ka pm ununes.
Aga üllatusena tuli mõni aeg hiljem mail,et tere jätsite siukse kirja ja tõesti auto seisab kasutult ja oleks huvi ära müüa.
Saime siis mõne nädala eest auto juures kokku. Aku peale,natuke kütet ülesse meelitada ja käima ta läkski. (seisnud üle aasta)
Praegu tean nii palju,et kisub kergelt vasakule ja summuti on hakkanud läbi laskma kuskilt keskelt.
Autol olnud ennem 2 omanikku sakas ja üks eestis. Ls 135000km.
Välimuse poolest paistis kiirel vaatlusel üsna kobe.
Täna siis jõutsime eelmise omanikuga nii kaugele ,et tegime lepingud ära ja auto on minu. (küll reaalselt seisab ta mu kodust paari tänava kaugusel kust ma ta leitsin sest täna ikkagi ei õnnestunud seda ära lohistada)
Nagu mulle millegi pärast kombeks on saanud,et enamus oma autosi mis ma ostan näen ma neid korralikult alles hiljem

Et siis homme näeb täpselt mis loom on.
Aga põhi põhjus miks ma sellese s*tapruuni väiksesse karpi esimesest silmapilgust armusin oli selle suurus ja erilisus. (ehitatud fiat uno lühendatud põhjale

)
Mootoriks on 1.1 ja meeletud 37kw mis tagavad hingematva dünaamika: 0-100km/h 15.8 sec, top speed 150 km/h.
Pilti ka,et saada aimu millega tegemist: