krss kirjutas:
See postitus sobiks paremini vist küll
siia teemasse, aga täna tutvustas mu 1a5k vanune poeg ühte sellist nutitelefoni omadust, mis on minu jaoks oluline, aga mille olemasolust ma ligi aasta jooksul veel teada polnud saanud ja millest polnud vihjeid ka kasutusjuhendis. Tegu polnud juhusega, kuna ta jõudis seda näidata kokku 3x, enne kui mul nii piinlik hakkas, et temalt telefoni käest ära võtsin

. Olen lihtsalt hämmingus, kuidas eelarvamusteta laps, kes isegi veel rääkida ei oska, näeb maailmas asju, mida "natuke" kogenumad inimesed ise avastadagi ei suuda. Seni kahtlesin neis sõprade juttudes, millega 2a vanused iPhonega hakkama saavad, enam mitte...
Mul 2a pisike vaatab nutitelefonist videosid ja pilte jms vigureid teeb, aga pull on see kui ta iPadi kätte saab, seal on nagu heiti kender, elegantsete liigutustega seal liigutab neid pilte ja lehekülgi, tapab oma ahve ja mesilasi jms, juutuubist vaatab kutsasid ja rohelise karu videosid. ma aint vaatan ja imestan. Ja btw ise vaevu räägib, aga kõik ingliskeelsed sõnad kordab järgi. Elame tehnikaajastul...
Btw mõtlesin et peaks mingi keelu peale panema. Töökaaslasel 18 a tütar sai omale internetist mingi korealase, lennutas siia ja võttis meheks. Meie kodus siuke asi ei läheks mitte...