oopc kirjutas:
Krt ETV peal on soomlased eestlastest väga hirmsa ja koleda pildi maalinud rsk.Ma ütlen ,et juba hakkavad kottimas käima rsk.
Osad on eestist läinud soome kiruma ja nutma eestit taga ja väga ulme ,kole ,inetu asi on valmis vorbitud.
Hing nüüd nii katki ja täis sellest värgist.
Ma ei hakka soomlastest mingit jama kokku keerama,filmima või mida iganes kuigi materjali jaguks.
Filmigu oma heidikuid soomes rsk ,krdi ..................................
Ise käivad siit vorsti otsimas ja muud möla ...................................
Uhuuhuuuuuu
Mul on tunne,et sa pole mittekunagi soomes käinud, kui oled siis sedagi ainult päevakruiisi näol. Kui sa näeksid mida teevad eesti jobudest "ehitajad" ( normaalsed vennad ärge pange seda tähele) ,siis sa ei julgeks seal soomes mitte sõnagi eestikeeles öelda ,sest niipiinlik oleks, see et sommid siin vanalinnas käivad joomas ja karaoket laulmas, pole pooltki seda mida korraldavad eesti jobud kuskilt lõuna eestist ja mujalt maa kohtadest.
Kõnemaneer on nii debiilne, ropendatakse ohjeldamatult keset kuradima kaubanduskeskuseid, ollakse nõmedalt ülbed sest klotsi ju on sitaks, ja nad arvavad et soomlased ei saa aru, hui ei saagi ju, väga hästi saavad. Õnneks on ka vägagi normaalseid eesti ehitajaid ,kes austavad oma tööd ja teiste inimeste töökohti.