Sai vahepeal igasugust keemiat kokku ostetud:

Autol oli ostes peal K&N õhifilter, mis kohe sai tavalise vastu ära vahetatud. Nüüd tekkis idee seda filtrit katseda. Selleks sai siis hangitud spetsiaalne K&N Recharger kit (tänud siinkohal S1lv3rile) ehk puhastuvahend ja filtri õli. Eks näeb, kas muutub ka midagi, tootja lubab igatahes paremat minekut ja väiksemat küttekulu
Seda muidugi tean, et õlitamisega ei tohi liiale minna, vastasel juhul võib õhulugeja peeti keerata (üks õhulugeja reservi olemas ka, nii et selle pärast väga ei põe).
Teine komplekt on siis igasuguste plastik ja kummidetailide välimuse taastamiseks. Pole veel hetkel jõudnud katsetada aga lugedes internetist toote kohta, siis on ainult kiitvad kommentaarid.
Samuti ostsin veermikule viimased kummiosad, mis veel senimaani vahetamata olid, ehk M-Tech esimesed stabika puksid.
Kirilliga sai mõnda aega tagasi aega surnuks löömas käidud, viskan tulemused ka ühelepoole üles:

MuKi636 kirjutas:
Muidu väga kena, aga miks selline summuti??

Nagu ma eespool olen juba summuti kohta seletusi andnud, oli see jurakas ostes all ja suht ruttu harjusin sellise välimusega ära. Iseenesest hea häälega ka
Nii et mind selle sumpa välimus ei häri niipalju, et motiveeriks muud sportsummutit alla otsima (endal kodus olemas ka 328i originaal pütt ja tundub minu jaoks liiga vaiksena) aga kui keegi pakub mingit muud asjalikku varianti selle sumpa vastu, siis vaatan kõik pakkumised läbi