HeavyCuda kirjutas:
Blacku kirjutas:
Sa mõtled siis purjus, ebaviisakate, jänest sõitvate noortekamba otsa? Ei kõla küll loona, mida ülbelt kõvasti välja pritsida. Oleks sa oma lõuad koos hoidnud, oleks mingi kaebekirja vms kirjutamine isegi asjakohane. Aga sellega tegid sa ennast ju täpselt samasuguseks matsiks nagu konkreetne MUPO ametnik.
Ja pähe istuda laskmine on lahendus ??

Ja kust sa tead, et nad ebaviisakad olid ? Isegi kui see tõsi oleks ei annaks ükski neist asjadest õigust ametnikule nii moodi sõimata ja mõnitada teist inimest. Tundub et need mupod on ära tõusnud ja alaväärsus kompleksidega. Tuleb meelde üks intsident, millest üks tuttav rääkis, kuidas üks elu hammasrataste vahele jäänud meesterahvas, polnud tegemist parmuga, võeti rajalt maha mupo poolt. Mupo bussis, aga hakati teda sõimama ja mõnitama

Kuidagi ebakorrektne asi või mis ?
Heavyl on õige suhtumine, Blacku mina nii julgelt võõra inimese kohta "tatti" ei pritsiks, kui sa mind ei tunne, siis võin öelda, et olen väga rahuliku suhtumisega, ning vaoshoitud. Ka bussis ei langenud ma nende tasemele ma pigem julgustasin sõbrannat mitte vastama lollidele küsimustele ja kutsusin mupokat mitu korda korrale, et mida ta endale lubab, ning siis hakati juba minu suhtes ülbitsema ning ma loomulikult kaitsen ennast ja oma sõpru. purjusolekust oli asi kaugel, ma usun, et alkomeetrisse puhudes oleks ehk väike jääknäht tulnud, kui sedagi. Mina ei lase mingil ametnikul end läbi sõimata ja solvata kuna ta arvab, et omab mingit mõjuvõimu minu suhtes.
Blacku võibolla oled sina jah selline, kes istub värisedes könnis bussis, kuulad sõimu ära, punastad korra ja lahkudes veel tänad mupokaid ja soovid head päeva ehk siis klassikaline väikekodanik kel pikk orjapõli seljataga ja ei tea oma õigustest veelvähem enda kaitsmisest midagi.