Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 00:49

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 142 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei toob teedele ekstrajõu ja karmid karistused
PostitusPostitatud: 17.04.2012 11:58 

Türi ja jüri..Ravile saatmine on juba midagi veidrat..
Kui keegi omale selle sundravi välja peaks teenima, siis ootaks heameelega siia ka kommentaari, milles see seisneb jne.
Ma ei tea, ei oska miskit muud kosta kui debiilsus..Trahvidest saan aru ja sellest kui load ära võetakse, aga no kurat..
Mis järgmiseks? Ravilt tagasi saabunud tegelaste autodele pannakse ehk mõned kleepsud ka siis juba peale vms.. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2012 12:00 

Hydration kirjutas:
Kui keegi omale selle sundravi välja peaks teenima, siis ootaks heameelega siia ka kommentaari, milles see seisneb jne.
Ma ei tea, ei oska miskit muud kosta kui debiilsus..Trahvidest saan aru ja sellest kui load ära võetakse, aga no kurat..
Mis järgmiseks? Ravilt tagasi saabunud tegelaste autodele pannakse ehk mõned kleepsud ka siis juba peale vms.. :kill

Jep. Tapan inimese = istun oma aja ära, tulen välja, olen nagu iga teine mees tänaval.
Ületan kiirust = saadetakse kuskile ravile, uuritakse, kas ma ikka olen terve mõistusega, et julgesin midagi SELLIST teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2012 12:03 

Vuffel kirjutas:
killer666 kirjutas:
Vuffel kirjutas:
Valitsuse põhjendus on liiga kallis bensiinihind. Kas siin ei peaks olema koht, kus peeglisse vaadata ja mõelda, kust otsast peaks seda probleemi lahendama hakkama?

Väike huumor. Bensiin on kallis , niikkuinii tuleb see samast taskust , kuhu pärast pool aktsiisina tagasi tuleb. Samas v6iks paljudele ametiisikutele ametiautodeks el. autod soetada , siis oleks sääst küll suur. V6i milleks neile suured ja uhked limusiinid , kui niikuinii enamus aega sõidavad üksi?

Ükspäev oli arutelu sõbraga, kui kuulsin meediast, et politseil pole raha uute ametiautode ostmiseks. Meenus üks TopGeari osa, kus nad ehitasid politseiautosid. Tekkiski selline arutelu, et miks politseil peavad siis olema tutikad roppkallid masinad? Miks ei võiks kasutada nt 5-7a vanuseid sõiduautosid (nt Avensis, Passat Mazda6 jne), mille soetamine oleks oluliselt soodsam, mida oleks odavam pidada ja kui midagi peaks ka nendega juhtuma, siis poleks nii suurt kahju..

ülal pidamine on ju kallim. Läbisõidud on suured politseil ja vanad autot lagunevad. Uut autot on minu arvates kindlasti odavam ülal pidada, sest peale kuutasu muid probleeme ei ole. Laguneb ära, läheb garantiisse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2012 12:05 
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
Hydration kirjutas:

Jep. Tapan inimese = istun oma aja ära, tulen välja, olen nagu iga teine mees tänaval.
Ületan kiirust = saadetakse kuskile ravile, uuritakse, kas ma ikka olen terve mõistusega, et julgesin midagi SELLIST teha.

Esiteks, sundravi teema oli ainult selle liikluspsühholoogi arvamus, seda ei olda kehtestamas ega midagi.
Teiseks, inimesetapmise puhul tehakse igal juhul psühhiaatriline ekspertiis ja on reaalne võimalus veeta edasine elu pehmendatud seintega toakeses.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2012 12:20 
Kasutaja avatar

neid liiklusavariisid näidatakse ka söögi alla ja söögi peale..igas jumala saates. milleks seda ka vaja. kogu aeg on üks ja sama jutt et tee on libe jne. Osa inimesi ehmub selle peale.
Eesti liiklus on nagu reporteri uudistesaade, kuigi peaks olema nagu etv uudisetesaade. :D
Viimane uudis kus männiku teel auku oli lappind keegi kividega ja samas mingi teetöömasin seal lappis midagi.Miks seda 'asfalti' seal üles ei võiks freesida lihtsalt? oleks odavam ja inimestel ka parem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2012 12:25 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
ghozt kirjutas:
oopc kirjutas:
Autokoole vaataks üle küll ja sellest on ka meedias räägitud ,et nende tase lonkab.Igasugused väikesed niiöelda keldrikoolid keelaks ära.

Inimene õpib autokoolis selgeks ainult põhitõed ja enamiku reeglistikust. See kas ta järgmised 30 aastat sõidab liikluses nagu idioot, on juba täielikult konkreetses inimeses kinni, mitte selles, mitu reeglit autokoolis selgeks õpetati.

Seda küll jah kuid koolis on loogiliselt ka siiski võimalik juhti välja treida rohkem ja mida iganes.Võibolla keldrikoolid ajavad taga ainult raha ja ehk ennast ka ei huvitaks muu kui raha ning see algajajuht saab kuidagi ka ark-ist läbi võibolla.Mõni teeb mitukorda järjest ARK-i ja siis joppab kuidagi saab läbi ja põrutab liiklusesse.
Koolitustele pööraks küll rohkem tähelepanu.Ja näiteks kui mingi kooli õpilane ei saa arkist läbi siis peab autokool seda juhti treima veel ise ,seni kuni juht valmis.
Ma käisin ühes päris kõvas koolis ,mille omanik,õpetaja oli ka mingi kõvem tegelane süsteemis ja temale oli väga tähtis ,et keegi ARK-is läbi ei kukuks ,et see tema maine.
Eks k.ppi sai korralikult ehk temaga aga sealt kasvavad ka spetsialistid ehk suuresti välja :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2012 12:55 
Kasutaja avatar

Ma isegi ei viitsi seda teemat üle paari esimese postituse lugeda aga lühikokkuvõtlikult ütlen, et sellistele si*a närakatele, kes jääknähuga või suisa purjus roolis on, kiirust ületades teiste elu ohtu panevad, haljasaladel ja õue aladel on väsinud rondi närakaid testivad, neile tuleks vasta mordu anda, juhtimisõigus eluks ajaks ära võtta ja kui targutama kukuvad, siis trellida taha panna. Närvi ajab see suhtumine, et tra mul oli 0.8 promilli ja sain mendilt trahvi aga sõidan ju ometigi paremini, kui see rohelise lehega noor neiu oma ökopunniga. Faa faa, gängster, oled küll julm vend targutama aga kui mu lapsele ( või kellelegi üldse ) otsa sõidad, sest reageerisid 0.5 sekundit hiljem, siis tuleks kohapeal lubada omakohus selliste meeste suhtes. Reeglid on järgimiseks ( vähemalt need, mis teiste elu/heaolu puudutavad ). Ja kui selleks peab antud "ahvi" kasvõi psühiliselt haigeks tunnistama, siis seda tulebki teha. Nii ongi ju. Vähe surma saanud inimesi/tuttavaid inimesi miski kardaanide tõttu, kes tõestama peavad.

Ilusat suve algust.
ReneK

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2012 13:30 
Kasutaja avatar

Oeh, lugesin kogu teema läbi ja võta üks ning viska teist... 95% siia postitajatest paras punti kokku siduda ja allavoolu lasta.

Purjuspäi juhid tuleks kohapeal hukata, sellega olen nõus ja turvavöö mittekasutamise eest tuleb jh väänata täie rauaga et see teile kohale jõuaks, see teie endi ja teiste ohutuseks, mitte kiusuks autosse paigaltatud ja kasutamist nõutakse.
Nu kiiruseyletus see on ka kurjasti aga kellel seda ei juhtuks.

Tuleks hakata karistama ka neid troppe kes liiklust kinni hoiavad, alla piirkiiruse sõidavad- nt vabakal 2 troppi sõidavad 40 km/h kõrvuti ja hoiavad liiklust kinni või ykskõik kus 4 realisel teel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2012 14:12 
Kasutaja avatar

...tra minge kõik mendiks.... Saate õigluse jalule seada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2012 15:00 
Kasutaja avatar

Ei jaksand kogu juttu läbi lugeda, aga lisan oma 2 senti. Karmimad trahvid kõlavad hästi, samuti võiks ükskord juba see punkitsüsteem tulla ja see omakorda siduda kindlustusega. Praegu käib ju auto järgi, mitte juhi järgi. Autokoolidest pole vapsee mõtet rääkida. Paljud ei saa paigaltki minema kui juba load taskus.

Olen lugenud siin teemadest palju inimesed trahve on maksnud. Päris koledad summad kui aus olla. Samas jõudsin oma peanupus sellisele mõttele, et kodanik kihutaja või muudmoodi liiklushuligaan võiks proovida end vaos hoida ja siis elada end välja näiteks lennukal või rinkal. Tuleb odavam isegi koos lannukale või rinkale sõiduga, kui trahve alatasa maksta. Isegi kui oma auto on mingi laev või mitte otseselt kiiresõidu pill, siis saab näiteks rentida rinka pilli paariks ringiks, või veel parem rentida terveks võistlusnädalavahetuseks. Näiteks BMW 325 Cupi sarjas kannatab kaasa sõita kusagil ~700€ (kõvemate meeste tavaline trahvisumma) per võistlus. 20 autot rajal üksteise ümber tiirlemas on midagi muud kui niisama kupatada ja kui oled kõva käpp, siis saad veel mälestuseks kopsiku ja šampadušši. Lisaks tore seltskond ja oled unustamatu kogemuse võrra rikkam. Hiljem tundub tänaval hullamine päris nõmedana.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2012 15:04 
Kasutaja avatar

eks see kampaania kõik jõuga tagajärgede ravi on, aga mis teha kui õigel ajal jaole ei ole saadud. ja selleks, et midagi muutuks peaks terve ühiskonna mõttelaad muutuma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2012 15:39 
Kasutaja avatar

No ilmselt on ikka kõik politseihärrad sulle kurja teinud ja loodame, et nad seda teksti lugedes nüüd vabandama tulevad.
Aga kuidas eristada sinu sugust asjaliku inimest näiteks sellest kardaanist, kes viis aastat juba "ülevaatusele" sõidab või parklas külg ees libisemine oli tema 24h kestnud drfitimise linna-etapist just viimane enne magamaminekut ja eelnevalt oli just su BMW kah ära rihtinud, mis sul kenasti öösel maja ees seisis?
Point siis sees, et isegi on ettetulnud, et tühja-tähja pärast kurja häält tehakse. Aga no andke andeks aga see ongi nende täis-debiilikute karuteene meile. Nagu eespool ka silma jäi, et egas ta üks kunagi-tegemata-töö raskem vigadeparandus ole. Paraku võivad kannatada selle all ka "süütud" inimesed.

Ja eespool mendiks minemise soovitaja - jutt ei ole mendiks minemises vaid selles, et ajukääbikud liiklusest minema saaks miskit varianti pidi.

Korduvalt araabia riike külastades ( jah need driftivad naftasheigid ja korrupeerunud kõrgklass on omaette teema, eks ) on alati meeldinud variant silm-silma vastu. Liikluses võiks sama olla. Sõidad kellegi vigaseks - tehakse sulle samad vigastused ( kui avarii ikka miski joobes oleku vms. tõttu ), sõidad kellegi surnuks - saad väikse süsti, mis eluküünla kustutab jne.

PS! Viimae postitaja võttis kah kenasti teemat kokku (Y)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2012 16:24 
Moderator
Kasutaja avatar

Mind paneb tegelikult imestama, kui vähe pannakse inimesi Tallinnas puhuma. Viimase 2,5 aasta jooksul olen ma päeval/õhtul/öösiti väga palju ja päris kahtlates kohtades linnapeal sõitnud. Pakkuge, mitu korda ma olen puhunud... ümmargune 0! Isegi trahvi tehes pole puhuma pandud. Dokumente on kontrollitud 1x.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2012 16:27 

Ma siin paar aastat tagasi sain koguaeg öösel puhuda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2012 16:30 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
näited politsei tagakiusamisest

ja igakord kui sulle märkus tehti, siis möönsid tehtud viga ja lubasid end parandada, et 5 minuti pärast vahejuhtum unustada?
või hakkasid vaidlema ja seletama, et mingu nad kah... tallinna ringteele liikluskriminaale püüdma ja tegelegu päris probleemidega, raisates sellega enda ja teiste aega ning närve? lisaks peale korduvaid märkusi jäi sulle juba nö tarkpea märk külge võmmide silmis.

enamasti on tõde kusagil vahepeal.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 142 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis