Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 23:22

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 142 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei toob teedele ekstrajõu ja karmid karistused
PostitusPostitatud: 17.04.2012 22:10 

mehed rahunege ega niisama ei koti teid keegi peab ikka põhjus olema. Ja minuarust kui teie auto on korras olgu seal kerge toon või xenon ei koti teid keegi pigem annate selle põhjuse ise. Sõidan samuti kerge tooni ja xenoniga ja piirkiirusest pean kinni ja ei tule küll ette et keegi oleks just auto välimuse põhjal pidanud.
Mis ma öelda tahan et politseid on vähe ja veel vähemaks jääb tänaval ja igaühel on võimalus liikluses ära midagi teha. Nimelt sõita lubava kiirusega samuti jälgida et tema lähredased ei läheks purjus peaga rooli ja kasutaksid turvavööd. Igast väiksemast tähelepanekust ja teost sünnivad suured teod. Pole mõtet siis foorumis sappi pritsida kui ise oled millegiga valesti hakkama saanud. Ja politseil on ka olemas omad normid mida ja kui palju tegema peab ei sa kõiki ühte patta panna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 01:30 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
Ma saan aru küll täpselt mida kaabakaz silmas peab. Politsei prioriteedid on valed. Kirjutasin seda just paralleelselt teises foorumis ka, aga no on ju tobe kui mõõdetakse kiirust täpselt asula märgi all ja notitakse neid kes jäävad veidi pidurdamisega hiljaks või neid kes hakkavad natuke varem kiirendama, nagu nad oleks nüüd jubedad mõrvarid. Asulamärgid pole enamasti nagunii vahetult mingite ülekäiguradade juures ju, st kohtades kus see +20, mida just maha pidurdatakse, võiks meeletut ohtu kujutada. Olen ka selle poolt, et võiks pigem tihedamini puhumisreide korraldada ja mõõta kiirust seal, kus selle ületamine reaalselt kõige ohtlikum on, mitte seal kust kõige rohkem raha saaks.

Ma ei ütlegi, et nendest pisirikkujatest tuleks mööda vaadata, aga tahes tahtmata jääbki just mulje kuidas nad ainult sellega tegelevad ja kui ükskord jääb mõni kõvema joobega vend vahele, siis on kohe uudis ja pasundatakse kui edukas meie politsei ikka on, kuigi reaalselt sõidab alkasse sitaks tänavatel.

Katsuge ikka suuremat pilti näha. Selliseid üksik juhtumeid ei ole üldse mõtet teemaks võtta. Ja kui võtate siis olgem ikka üdini ausad. Asulapiiril hoo mahapidurdamata jätmine ei ole üksik juhtum. See on massilinine +20 sisse sõitmine. Ei ole kogemata või jäetakse pidurdamsega hiljaks. Ja ma saan isegi aru , kui seal patrull oleks. Tegemist on ikkagi asula algusega. Koduloomad, täiskasvanud, lapsed jne. Kui iga asula piiril seisev politsei patrull ei distsiplineeri siis mis veel ?
Vanasti tehti päris ohtralt puhumise reide. Ja päri sageli oli 0 rooljoodikut. Asi toimis. Külajoodikutele pole sellest muidugi sooja ega külma.

Kuidas 5 meetrit enne asulapiiri on see +20 üliohutu ja 5m peale asulapiiri on juba nii ohtlik, et tuleb räigelt väänata? Võibolla tõesti mõni koht on, kus asulapiiri juures algab kohe mingi terviserada mis on autoteele nii lähedal, et loomad ja lapsed võivad sinna sattuda, aga on ikka palju kohti kus see siiski nii ei ole. Heaks näiteks saab tuua viljandi mnt'l hagudist väljasõidul üks politsei lemmikkoht vana saekaatri juures. Passisid pidevalt seal platsil asulamärgi ja 70 ala alguse juures ja kui keegi julges enne asulamärki kiirendada või sissesõidul natuke ületada, siis väänati kohe. Okei seal on saekaatri teeots ja teoreetiliselt võiks öelda, et 50st suurem kiirus suurendab ette keeramise ohtu, kuna võibolla teeotsas ootav auto ei oska läheneva auto kiirust hinnata. Ma ei ütlegi, et seal mingi +30ga tuimalt sisse lendajaid peedistama ei peaks, aga +20 ja aina vähenev kiirus ei ole sellises kohas mingi meeletu katastroof, st jätab täpselt mulje, kuidas lihtsalt üritatakse teha trahvi trahvi tegemise eesmärgil, mitte liikluse parandamise eesmärgil. Samuti, jällegi viljandi mnt'l, mõõtsid esmaspäeval rapla poolt kehtnasse sissesõidul kiirust. Kui mul märgi all oli nt 70 ja ma seda just maha pidurdasin, siis ei näe kuidas see oleks võinud ohtlik olla. Kõrval on jah kõnni- ja rattatee, aga sõiduteed ja seda eraldab kraav. Samas on neil kehtnas veel lemmikpaik talli juures mõõtmine, mis on just siuke koht kus on mõistlik mõõta. Inimesed ja loomad käivad sealt tihti üle tee ja autodel välja keerates tihti halb näha kas kedagi tuleb ja seal kiiruse ületamine on juba ohtlik.
Minu arvamus ongi, et jõud tuleks suunata kohtadesse kus on ka reaalne oht kiiruseületajate tõttu. Samuti olen igati poolt tihedamatele puhumisreididele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 01:55 

Meenub mitte nii väga ammune (mõne kuu tagune) lugu roolijoodiku teemal. Väike kant, kõik teavad/tunnevad vähemal suuremal määral kõiki, kus vanem härra saabub taas joobes olles autoga poodi lisavedelike järele. Seekord teda poest joobnuna rooli ei lasta, võetakse võtmed, et mine koju jala, nagunii kaugel ei ela ja kainemana naased või keegi kaine viskab ära su praegu. Ei sobi härrale, minnakse vägivaldsemapoolseks ja tuleb väheke kinni hoida mitme isikuga, lisaks siis kõne mehikestele sinistes, et näete selline ja selline lugu, viige roolijoodik kainenema. Politseist on vastus, et lähim patrull on x kaugusel, ehk saate veel kinni hoida ja tuleme ja teeme ja viime. Saabki hoitud, aga auväärt sinised härrad saabuvad täpselt 1h hiljem - peaks siis uskuma, et nii tasemel on meie rahutagamisorganid, et ümaralt pea 100 km raadiuses ühtki vaba patrulli ei ole ning kõik kes hõivatud, taovad vägistajatel päid kuskil tagaistmel sisse või teevad suuremaid narkoreide või midagi veel võimsamat? :kill Anyway saabudes lõpuks ei läinud ka kõik väga loogiliselt ja libedalt - auto millega tuldi oli sedaan ja väidetavalt pole võimalik ära viia, helistavad ise onud, et kutsuda lisajõude kongi näol. Võib arvata kui kaugel lähim kong oli muidugi... :kill Kõigile lisaks oli üks sinistest härradest tolle kriminaali poeg, kes muidugi pakkus, et viib isa ära koju kainenema- ehe avalik näide kõige tavalisemast onupojapoliitikast. :kill Siiski viisid ära ilma kongi ootamata vastavasse asutusse ja tuli ka trahv, mis loomulikult mitte midagi ei muuda ja kõik jätkub vanaviisi siiamaani. Lisaks siis veel, et puhumisreide pole kohanud mitme aasta jooksul, küll aga idiootsete kohtade peal mõõtmisi siinkandis - tähendab see seda, et igapäevaselt liigub siin minimaalselt vähemalt 10ekond roolijoodikut + kordades veel enam badasse, kes turvavöösid ei kinnita, aga vahele neist keegi ei jää, kuna kiirusi õnneks veel ei ületata ja keskendutakse ainult sellele. Halb on see, et asjad hakkavad võib-olla muutuma alles siis kui mõni laps kabeli sõidetakse (lasteaed, alg-ja põhikool läheduses) :kill

Rääkides imelikest trahvidest, olen personaalselt vist ainult ühe trahvi maksnud elus ning see oligi see imelik. Peeti kinni põhjuseta keset päeva (tuunitud autot pinnida ainuke loogiline mõte, samas kõik tehtud korralikult ja ametlikult, sertifikaategi oli ettenäidata, samuti kõik üvd ametlikult läbitud ja kõik timm) ning jõuti selleni, et näita kindlustuspoliisi, mida mul paberkandjal ei olnud ette näidata. Loomulikult oli kõik kehtiv, mida nad ka kindlasti enda arvutist nägid. Mainisin veel, et just käisin kindlustust pikendamas koha peal, nad on veel avatud ja helistage küsige üle ja kinnitavad mu juttu, mida nad loomulikult ei teinud. Asi läks edasi nii et paarimees samal ajal mõõtis vastutulevate sõidukite kiirust, sealjuures toetades minu masina antitiivale (mis tehase poolt ei ole loodud kandma mehikesi sinises), mis ajas kergelt närvi, sealjuures meenus et kõrvalistmel muu pudi-padi seas on kotike kiviga (ei tarbi, puhas juhus). Pikemat juttu tegemata sain siis miinimumtrahvi ära ei millegi eest, sisimas samas õnnelik, et väike pilk mujale ja võib asi halvem tulla aga ikkagi kinnipidamise põhjus kui selline on puudu täielikult. Eks kinni ole peetud veelgi aga vaid puhumine öösiti ja ei midagi erilist või häirivat.

Lühidalt arvamust avaldades, ütleks samuti, et politsei on keskendunud liialt ebaolulistele ja muudele asjadele kui tõepoolest rehvimustrit kuskil nokkides sõidab samal ajal paar joobes isikut mööda, kelle käitumine on paraku kahjuks ettearvamatu. X näiteid eesti politsei ebanormaalsusest on kamaluga veel muidugi, nii et minu arvamus neist, kui usaldatavast organist, kelle poole abi saamise eesmärgil pöörduda on küll BS. Esimese näite najal oletame mõne muu story: kedagi vägistatakse põõsas avalikult, keegi sõidab 200+ edasi tagasi mööda sama sirget, poemüüjale lasti kuul pähe ja rööviti kogu krõpsulett tühjaks jne jne jne jne kui alles tunni pärast keegi saabub uurima asja....Äkki samas roolijoodiklus ikka veel pole nii tõsine asi ja oleksidki kiiremini liigutanud röövi/vägistuse korral? :kill

Eks mõtteid veelgi aga ei viitsi oopc stiilis jahuma jääda hetkel, põnevas riigis elame igatahes-elamus omaette!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 02:08 
Moderator
Kasutaja avatar

Minul oli paar aastat tagasi maja ees purjus naabrimees, kes oma autoga mingit X moodi maja ette jõudis ning siis autosse sisse/välja koguaeg sõelus ning üritas vist autot käivitada aga ei õnnestunud. Helistasin politseisse, et purjus mees (vaevu seisis püsti) üritab autot käivitada. Vastuseks tuli, et niikaua kuni ta uuesti ei sõida, pole neil mõtet kohale tulla. Passisin tükk aega, kuid õnneks tüüp veetis öö autos, sõitma ei läinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 08:33 
Kasutaja avatar

Kui teid peaks keegi kiiruse ületamise eest kinni pidama siis küsige kiirusmõõtja taatlemis lehte. Kuulsin just, kui oli juhus et aparaat oli taatlematta, ning trahv võib minna tühistamisele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 08:51 
Kasutaja avatar

siim-o kirjutas:
Kui teid peaks keegi kiiruse ületamise eest kinni pidama siis küsige kiirusmõõtja taatlemis lehte. Kuulsin just, kui oli juhus et aparaat oli taatlematta, ning trahv võib minna tühistamisele.

Kui muidu on sellised jutud linnalegendi staatuses, siis siin on tõepõhi all. Vastava kohtuasja link:
https://www.riigiteataja.ee/kohtuteave/ ... -08-1089/4

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 09:45 
Kasutaja avatar

Kui tihti peab kiirusemõõtjaid taatlema?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 11:43 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
ison.ts kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
Ma saan aru ..........

Kuidas 5 meetrit enne asulapiiri on see +20 üliohutu ja 5m peale asulapiiri blääblää.

mida sa nüüd selle pika jutuga öelda tahtsid? Et kusagil mingi mõtetu asula piiril üks kord võeti sind +20 maha ja selle pärast jäi mõni roolijoodik kusagil x kohas kinni püüdmata ja kogu eesti liiklus pilt on selle pärast p..s? Ja selle pärast ei tohiks mitte ühegi asula piiril patrull kiirust mõõta? Ma isklikult olen ehk mõned korrad näinud patrulli kusagil asula piiril. So what? Kas selle pärast jääb kusagil mõni roolijoomar tabamata? Kus kohas?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 11:55 
Kasutaja avatar

infidel kirjutas:
siim-o kirjutas:

Kui muidu on sellised jutud linnalegendi staatuses, siis siin on tõepõhi all. Vastava kohtuasja link:
https://www.riigiteataja.ee/kohtuteave/ ... -08-1089/4

No aastaid tagasi ei olnud ka toonklaasi mõõtmise seadmed Eestis taadeldud. Polnud isegi laborit. Nimetati seda siis indikaatorvahendiks lihtsalt, aga keegi seda ei öelnud ja sellel hetkel kui allkirja alla panid protokollile tunnistasid end ise süüdi (tunnistasid et sul olid toonklaasid) ja siis polnud enam midagi teha. Sõbral oli analoogne juhus tookord ja siis saigi selle info Sirgi liiklusbüroost, aga lihtsalt polnud enam midagi teha.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 13:30 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
ison.ts kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
Ma saan aru ..........

Kuidas 5 meetrit enne asulapiiri on see +20 üliohutu ja 5m peale asulapiiri blääblää.

mida sa nüüd selle pika jutuga öelda tahtsid? Et kusagil mingi mõtetu asula piiril üks kord võeti sind +20 maha ja selle pärast jäi mõni roolijoodik kusagil x kohas kinni püüdmata ja kogu eesti liiklus pilt on selle pärast p..s? Ja selle pärast ei tohiks mitte ühegi asula piiril patrull kiirust mõõta? Ma isklikult olen ehk mõned korrad näinud patrulli kusagil asula piiril. So what? Kas selle pärast jääb kusagil mõni roolijoomar tabamata? Kus kohas?

Kui ma näen pidevalt kuidas politsei on võtnud kellegi maha asulamärgi all mõõtes ning ise olen saanud 2x sama asja eest ja hulgaliselt sõpru/tuttavaid kes on saanud, siis see ei ole "üks kord mind võeti". Ära pane mulle sõnu suhu, ma ju ütlesin, et ei ole selle pärast mõttetu, et ma trahvi sain, vaid selle pärast, et see koht ei ole reaalselt meeletu ohuga koht. Mõõtku kasvõi natukene maad eemal neid kes juba asulas sees ületavad, mitte neid kes märgi all kiirendavad või pidurdavad.

Ja kui pidevalt patrullid mõõdavad sellise tobeda koha peal kiirust ning selle asemel jäetakse nt puhumisreide korraldamata, siis jah, arvan küll, et jääb mõni roolijoodik tabamata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 14:34 
Kasutaja avatar

oskaja kirjutas:
Kui sul mäkis tõstetakse eine hinda 2x siis see ei ole märgatav. Aga kui sa pead lubade eest näiteks 2 korda rohkem maksma siis see paneks sind juba mõtlema eksole? Sa räägid nii nagu Eestis elaks ainult rikkad ja nende lapsed... ka neil on omad piirid kuskil olemas. Ma ei tahaks uskuda, et vanemad oleks nõus 2, 3 või rohkem kordi kogu summat välja käristama, sest näha on ju et lapsuke ei hinda asja väärtust (eks kindlasti on ka erandeid). Ja suvaliste kuivikute, need kes praegu ebakindla sõiduviisiga umbmääraselt hommikustel ja õhtustel tipptundidel ujuvad keset liiklust, sarnased kasutaks ehk pigem ühistransporti või klapiks hommikuti naabritega ühe auto peale ennast.
Ja ära keskendu nii väga sellele hinna tõstmisele vaid kogu tekstile, et kogu lubade taotlemise protsess tuleks ajada keerulisemaks- rohkem sõidutunde, rohkem keerulisi olukordi, rohkem eksamiküsimusi jne jne.

Kui sa siiski arvad, et lõpuks jäävad liiklusesse järgi ainult rikkurid ja nende lapsed siis sellisel juhul jäävad nad ju sigaduste korraldamisega paremini silma ja saavad oma karistused niivõinaa kätte.

Kui ma küsida võin siis millal sa load tegid? Ole kursis praeguse korra ja hindadega? Lubade saamine pole juba praegu jõukohane kõigile. Protsess juba on suhteliselt pikk ja bürokraatlik. Lahendus pole rohkem bürokraatiat. Peamiselt on asi siiski autojuhtide koduses kasvatuses. See 20h sõitu ei muuda juhi olemust. Kui ta on enne autokooli maniakk siis ta on ka pärast autokooli. Tuleb teeb autokolis head sõitu ja pärast sõidab ikka sedasi kuidas ise tahab. Autokoolid õpetavad kuidas peaks sõitma aga kui autojuhid ise ei taha nii sõita siis autokoole siin küll süüdistada ei saa.

ison.ts kirjutas:
autokoolid võiksid tõesti lisada rohkem sõidutunde oma õppekavasse. Ennem õpilast eksamitele ei lubataks, kui tõesti on 100% kindel, et inimene saab rooli taga linnas ja trassil hakkama + oskaks ettenähe ohuolukordi.
Mul tean ise mõnda inimest, kes peale autokooli ei ole võimelised igapäeva liikluses osalema. Eksamid suudab iga tarkpea ära teha. Õpetaja juhendamisel ka vasakule ja paremale keerama. Aga praegu nendega kaasa sõites ei tea kunagi, kas ikka sihtkohta tervelt jõuad.
Eelnevatele stopp märkidele ja tühi sirge tee jne. tegelastele - kas on veel selliseid tegevusi, millega sisulselt keegi kahju ei kannata, aga seadusega lubatud ikkagi ei ole? Minge keerake teeäääres surnud küülikule kotid taha. Keegi ei kannata ju.

Rohkem sõidutunde pole lahendus. Sa võid autokoolis sõita, aga kui peale eksamite sooritamist praktikat ei saa siis pole eelnevatest lisasõitutest kasu. Eelnevalt õpitu ununeb väga kiiresti kui praktilist väljundit ei leia.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 15:44 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
ison.ts kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
ison.ts kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
Ma saan aru ..........

Kui ma näen pidevalt kuidas politsei on võtnud kellegi maha asulamärgi all mõõtes ning ise olen saanud 2x sama asja eest ja hulgaliselt sõpru/tuttavaid kes on saanud, siis see ei ole "üks kord mind võeti". Ära pane mulle sõnu suhu, ma ju ütlesin, et ei ole selle pärast mõttetu, et ma trahvi sain, vaid selle pärast, et see koht ei ole reaalselt meeletu ohuga koht. Mõõtku kasvõi natukene maad eemal neid kes juba asulas sees ületavad, mitte neid kes märgi all kiirendavad või pidurdavad.

Ja kui pidevalt patrullid mõõdavad sellise tobeda koha peal kiirust ning selle asemel jäetakse nt puhumisreide korraldamata, siis jah, arvan küll, et jääb mõni roolijoodik tabamata.

Kui sa pidevalt näed, et politsei võtab kellegi asula piiril maha, sind ise on 2x korda ja peale sinu ka su sõpru ja tuttavaid siis on ilmselgelt see probleem, kui inimesed asulasse sisse sõites kiirust ületavad. Kui inimene ei näe asula alguse ega saa aru kiirusepiirangutest on see üks tunnustest, et inimene võib olla joobes, üleväsinud või mis iganes. Ja kui pole piisavalt adekvaatne, et aduda asula algust siis on ju üsna õigustatud rajalt maha võtmine.
Üsna kindlalt võib sinu eelnavast teksti järeldada, et sina kindlasti ei ole pädev ütlema millisesesse asulasse on ohutu +20 sisse lennata ja millisesse ei ole ohutu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 17:26 
Kasutaja avatar

miskipärast on siin teemas osa seltskonda täiesti kindlad, et keskendutakse ainult täielikult mõttetutele asjadele, samal ajal, kui teedel saavad vabalt ringi rammida lakekrantsid, madal-lendurid ja tainapead. on toodud mõned abitud näited kuidas üldse kohale ei tuldud (kindlasti oli kellegi paari lisatule kallal pedereerimine olulisem kui ebastabiilse sõiduga auto maanteel, mitte jõudude ja vahendite puudus) või kuidas +20-ga alevi sildi juures torusse sõideti (mõistagi maailma kõige mõttetum koht, vaadake kasvõi mis riigi teisel maanteel toimub). lisaks teada ju on, et mida lähedasema inimesega õnnetus juhtub seda hävitavam ja ebaobjektiivsem hinnang tuleb. sedasi saab kõiki tampida- ei oska kiirabi ega arstid midagi, ei saa need poliitikud mitte kui millegagi hakkama, õpsid on laisad, tuletõrje on loll jne, jne.

olen valmis kõik oma sõnad siin tagasi võtma, kui keegi suudab pädevalt selgitada, et see tõesti on nii nagu siin väidetakse- põhirõhk tühjale-tähjale ja kui aega jääb, siis ülejäänud rikkumised.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 17:41 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
ison.ts kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
ison.ts kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
Ma saan aru ..........

Kui sa pidevalt näed, et politsei võtab kellegi asula piiril maha, sind ise on 2x korda ja peale sinu ka su sõpru ja tuttavaid siis on ilmselgelt see probleem, kui inimesed asulasse sisse sõites kiirust ületavad. Kui inimene ei näe asula alguse ega saa aru kiirusepiirangutest on see üks tunnustest, et inimene võib olla joobes, üleväsinud või mis iganes. Ja kui pole piisavalt adekvaatne, et aduda asula algust siis on ju üsna õigustatud rajalt maha võtmine.
Üsna kindlalt võib sinu eelnavast teksti järeldada, et sina kindlasti ei ole pädev ütlema millisesesse asulasse on ohutu +20 sisse lennata ja millisesse ei ole ohutu.

nagu seinaga räägiks ausõna. :D

Ma ei viitsi vaielda rohkem, jäägu Sulle Su arvamus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 18:36 
Kasutaja avatar

bomsch kirjutas:
Proua helistas, sai paar tundi tagasi ka aktsiad 80€ väärtuses omandatud. Kusagil Jõhvis oli nina Narva poole pööranud ja sõitnud ja sõitnud ning kiirus olevat 70 peale tõusnud ja mingi hetk pandi kusagil põlluvahel sau ette ja suisa pidavat veel linn ja 50kmh piirang olema. Lisaboonusena sai ülevaatuse puudumise eest kuna tiivas oli väikene roosteauk ja anti paar nädalat tagasi TÜV-is korduv. Millegipärast arvasime, eet 30 päeva on aega, enam ei pidanud nii olema. Pollarid olid veel naernud, et neil on käsk trahvida, sest käib "kampaania", muidu oleks hoiatusega minema lasknud, sest all rikkumisi polnud. Aga see kuradi ülevaatuse värk oli küll üllatus- hakka või LE-d lugema :D

Ülevaatuse asi muutus vist uue liiklusseadusega. Vanasti oli jah 30 päeva lubatud ringi kärutada, aga eelmine sügis oli igatahes vastavas määruses (sain korduva ja uurisin igaks juhuks asja) kirjas, et tohib sõita ainult lühimat teed pidi remondikohta/ülevaatusele.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 142 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis