Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 02:48

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 292 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tallinn august välja!
PostitusPostitatud: 18.04.2012 16:00 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Tegu siis veerenni mingi kõvema ärikeskusega või millegi taolisega.Ma jätan väga inetud sõnad siia kirjutamata ja püüdsin inimlikult asja siia kirja panna .Igatahes see on absurd ......PIIIKS .Niimoodi ei aeta asju PIIKS PIIKSUD .Kliente tuleb austada, elage ise piiksus oludes aga laske klientidel inimesena end tunda kes tulevad huvi tundma aga enam ei lähe ka ja kahju neist kes veel sellises urkas tilbendavad.Karjamaa
Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 16:08 
Moderator
Kasutaja avatar

Kas seal majas käivad kliendid ka?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 16:13 

Prempoolne maja on ju kauplusi täis ja see ainus parkla sinna mõeldud.
Samas , kui nii häda oled ja ei suuda vaikselt autot ära parkida, siis sõida edasi ..mis topid oma nina sinna ... piiksu kohta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 16:13 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ma suudan tallinnas sõita ka aga asi on põhimõtetes.Kui sina oled teiste põhimõtetega ,anna aga minna.Nii madalale ma eluilmas ei laskuks kui oleks nii kõval järjel ,et sealt majast midag ika osta ,et sellisesse karjamaal mülkasse sõidaks ,rääkimata autost välja tulemsiest.Telekas on näidanud selles majas toimuvat erinevates olukordades ja no liikumist seal on.Ma läksin lihtsalt piiluma kas pildistada annab midag iaga ei tahtnud lõpuni sõita ,sest süda läks pahaks ja hing sai täis rsk.Kunagi ekspeditsiooni korras tahaks lõpuni sõita seal.Asi on põhimõttes-minu põhimõttes .Nagu rotermanni ümbruski ,teede ja parklate värk on nagu karjamaa.Jah ega mind ses mõttes ei kotigi ,lihtsalt märkisin oma arvamuse asjast.Nahka see maja siis sellsies korras olema peab ......
Täna raadios rääkis KUKUS vist teedest pikalt ja tarka ja ,et see hetkel valitsev olukord on õpetuseks ,et teede olukord on lootusetult käest lastud ja see aukude lappimine , uue teekatte asemel on vale tegu igasmõttes.Uus kate siis ses mõttes ,et näiteks freesiga paremaks ja ühtlane kiht peale näiteks.

Viimati muutis oopc, 18.04.2012 16:17, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 16:17 

Ongi nah..Tehke teed korda, muidu ööbik ei saa pildistamas käia..
Huvitav, kas sul ööbik midagi muud tõesti pole teha, kui AINULT sõita mööda linna ja käia pildistamas autosid?

Viimati muutis Hydration, 18.04.2012 16:18, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 16:18 
Kasutaja avatar

Töötan Baltika majas ja pargin ennast iga hommik sinna hoovi. Võin öelda, et ca 2 nädalat tagasi freesiti parkla siledaks - selle pinnase tekitavad sinna kliendid, kes ei oska ilma pastlaid ringi ajamata kohalt minema minna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 16:19 

Oled härrasmees viksilt riides ja uhked kingad jalas ,lähed sportautoga sinna shoppama näiteks või tuleks panna kummikud jalga,dressid selga ja hummeriga minema või mida hekki nohh.Uhke arendatud ärikeskus omastarust.Rotermanni kvartalis kõva hotell mingi ja selle ümbruses on sellised pimedad,põhjatud augud, kuhu lapsed jäävad kadunuks.
Sellised hotellipidajad .........................................
Rääguputka ja selle ümbrus on ka klinetidele mõnusaks tehtud rsk.
Ma olen seal hoovipeal ennemgi käinud ja selline on ta alti olnud ,huvitav oleks näha kui ta sile on.Samas tore kui on hoolitsetud aga oleks aeg jälle hoolitseda ja sellisel songermaal lasta mitte tekkida.See ei teki tundidega

Viimati muutis oopc, 18.04.2012 16:21, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 18:29 
Kasutaja avatar

Kui mul oleks sealt majast tõepoolest midagi tähtsat vaja,siis pargiks auto ära ja läheks tooks oma asja ära sealt.Kui auto saab mustaks on poh,kuna auto on tarbeese.Kui jalanõud saavad natuke poriseks,siis need saab lapiga üle tõmmata kodus või kusagil tanklas.Ei saagi hästi aru,milles nii suur häda on?Küll kunagi jõuab asfalt ka sinna parklasse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 18:48 
Kasutaja avatar

see vist on niisama ülevaade olukorrast siin. tegu peaks olema eramaaga ja see on juba omaniku teha kuidas ta oma kliente vastu võtab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 20:09 

Jah täpselt.No tänavatel ka kui masin ära laguneb siis ikka saab osta uus ijuppe ja putitada ja kui august läbi sõites keegi täis pritsib siis saab kodus riided pessu panna jne jne.
Kui ikak mingi uhkem kaubanduskeskus,büroo tehakse või hotell südalinnas ja selle ümbrus on nagu karjamaa siis kahtalne.Mul ka jummala pohhui kuid olukorrad jäävad silma.
Oleks ,et seal on mingid kontoorad ja töötajad omapäi siis veel pohhuim ,vedagu üksteist kasvõi seljas läbi mülkka.
Aga olgu ,vähemalt sain ennast välja elada sellest kohast.See keskus on seal juba pikka aega olnud ja ehk kunagi saab seal ka asvalt olema ,minesatea.
Ahjaa ja see poel ainuke piiksus koht

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.04.2012 12:39 
Kasutaja avatar

Mingil öösel oli keegi akadeemia teel ka sinise värviga aukudele ringe ümber joonistanud. Kuigi seal on see suht keeruline, sest tavainimesel pole võimalik aru saada, kus seal üks auk lõppeb ja teine algab. Seal see tee koosnebki aukudest, mida asfalt koos hoiab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2012 21:02 
Kasutaja avatar

Saab veel halvemini

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2012 18:00 

Mõned pildid ,sest kui kirjutama hakkaks siis midagi laste kõrvadele ,silmadele siit ei tuleks.Elagu turismindus.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
PiltMõnest august peaks juba VÄRSKAT saama
PiltMaasturi vendadel peaks seal lahe perepäev mööduma.Saaks ennast hotellist lahkudes ära vintsida.
Pilt
Pilt
Ime ,et seal lastakse liiklusel toimida üldse ja kas sealses hotellis vesi on ja WC-s paberit ka.
Igatahes nii nagu peale sõda tänavad jäid nii nad on siiani ,ok olümpiamängude ajal peideti neid tsipa ehk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2012 18:06 
Kasutaja avatar

Ma olen ikka arvanud, et Tartus on lood kehvad. Seda teemat sirvides jääb selline mulje nagu ma üldse pealinnas ei käiks. :ouh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2012 18:47 

Pealinna värk Tartus on kõik parem ja ilusam.Me peame turiste minema peletama ,sest ei suudeta neid nii palju vastu võtta.Tulevad oma uhkete jahtidega piritale ja siis vaatavad ,et eksisid saarega.Mulle meedliks kui selline tee viiks presitendi lossi ja ka toompeale siis ma võiks sellistel teedel üle eesti liigelda.
Kadaka pst renoveerimine.Keset töö nädalat ja päeva.
Pilt
PiltTänaseks on lapid võtnud aukude kuju.Tegelikult on näha ,et see lapp seal tee peal on juba omadega metsas.
Pilt
Igatahes pulli saab väga palju liikluses ja liiklus on täielikult metsas ,mitte mingeid käitumis,viisakus ega ka seduse reeglite täitmisi mis omakorda põnev ja huvitav osadele liiklejatele.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 292 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis