Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 15:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 05.04.2012 21:54 

fordipede kirjutas:
Kood:
Hello,

My name is Major Muhamed Zulu I want to buy your Car. Please get back to me with your last price. Very urgent.

You can contact me my email address: majormuhamed@hotmail.com

Best wish

Major Muhamed Zulu

Kindlalt tõeline ostja. Küsi veel 2 korda kõrgemat hinda ja ta on ikka veel kindel ostja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2012 23:44 

Mulle tuli ka see sama kiri :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2012 00:21 
Kasutaja avatar

Mulle ka, ütlesin, et unustasin kuulutuses mainida mootori puudumise, teda ei heidutanud. Palus paypal`i kontot, ütlesin, et kandku mu swedbank kontole, mille andmed talle edastasin...rohkem pole kuulnud temast/temasugusest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2012 11:16 

a24's mingi 4 autot müügis. ja üks ja sama vend kõigi autode kota meili saatnud, et kas järemaksuga saab vä?
kolmele vastasin et siis saab, kui auto järemaksu lõpuni minu garaasis seisab.
vastust enam ei tulnud loomulikult.
4. autoga kirjutasin et jah saab, tule vaata auto üle. tuli kohale, läksin välja ja lihtsalt naersin veidi ja siis tuppa tagasi :kill
mingi 15 aastane tatt silitas esituld :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2012 11:38 

Noh "neegritega" on selline lugu, et ma müüsin hiljuti ühe Suzuki Carry Soome neegrile, kes saatis selle kohe esimesel võimalusel aafrikasse.

Point: iga e-maili saatnud Dikembe Mutombo ei ole huiar. Seda enam, et auto osteti ära seda põhimõtteliselt üle vaatamata ja kogu müügiprotsess seisnes sadama Statoilis müügilepingu täitmises ja raha ülelugemises. Tõsi, mulle e-maili saatmisest kuni järgi tulemiseni läks üle nädala.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2012 11:42 
Kasutaja avatar

Mulle helistas mingi vend umbes kuuaega tagasi, uuris sikli kohta, igasugu küsimusi jne. Ütles, siis et sõber tahab osta, et annab talle teada mis seisus asi on jne, et siis sõber helistab mulle ise. Läks nädal mööda, helistab keegi, küsib et sikkel müüa sellise hinnaga. Ütlen et jah, täitsa olemas ja sõidab ja töötab.
Lubas siis kahenädalaga raha kokku ajada ja ära osta. Pole kuulnudki rohkem sellest kutist. :bs
Üldjuhul ühtegi plaani ei tee ette ka kui keegi niimoodi lubab "ära osta".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2012 13:03 
Kasutaja avatar

Eks nende "raha kokkuajajatega" on alati mingi jama. Tuttaval maja müügis, oli kindel ostja olemas. Maksis isegi mingi tagatisraha ära, et võta maja müügist maha. Point oli aga selles, et maja ostjal oli oma maja müügis, kust pidi esmalt raha tulema. Tuttav aga vaatas omakorda kiiresti mingi korteri välja, et mingit pinda ju vaja. Lõpptulemus on nüüd aga selles, et tuttava maja ostja enda maja müüdud ei saanud, kuna temalt ostja ei saanud liisingut. Mis tähendab nüüd seda, et ka tuttaval üle kuu aja lihtsalt müüki lurri läinud ja ma ei teagi mis ta selle korteri kohta lubas. Tagatisraha tema maja kohta oli vist ka mingi sellise klausliga, et kui see oma maja müüdud ei saa läheb tagasi.
Ma ei saa aru kas siis üldse ei uurita enne oma võimalusi pangast raha saada jne. Ma ei imestaks kui sellised kindlad ostjad ka alles pärast panga poolt pikalt saadetakse.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2012 12:29 
Kasutaja avatar

Dellu, siin tekkis lihtsalt doomino efekt ja kõik on nö. tilganäppijad.
Kinnisvaraga seoses, huvitav, kas on võimalik tuvastada kes oli too kõige esimene tilganäppija kes Lehman Brothersi põhja lasi lõpuks?

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2012 12:58 
Kasutaja avatar

Seda kes Lehmani põhja lasi , seda teavad vaid volitatud isikud ja avalikkusele see info ei kuulu. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.04.2012 10:44 
Kasutaja avatar

Müün foorumi kaudu enda Mazdat*. Kuulutuses on muuhulgas märgitud ka vahetuse võimalus.

Viimasel ajal on trend selline, et saadetakse PSna vaid mingi link, mille taga onl lakooniline kuulutus, kus müüakse mõnd autot. Heal juhul on kuulutuses pildid, halvemal juhul mitte. Ma ei saa isiklikult aru, kas kodanikel on raske saata korralikult formuleeritud vahetuspakkumine selliste half-assed sõnumite asemel. Muidu on nii, et pean ise hakkama järgi uurima, mida ja kas isik vahetada tahab, mis tingimusel jne. Halvemal juhul kestab see pinnimine ja PSde ping-pong paar päeva kodanik Napisõnalise ja minu vahel. Mõne kallal olen ka ironiseerinud, et ilus link, mida ma sellega peale hakkan, aga alati ei viitsi.

Kui vahetusest huvitatud oled, siis tee ka konkreetne esmapakkumine - kirjuta enda autost ja selle korrasolekust lõik-kaks + kas oled huvitatud 1:1 vahetusest või maksab üks pool x arv eurosid peale + vajadusel küsi lisainfot jne jne. Selleks ei pea omavahel paar päeva kahe-kolmesõnalisi PSe saatma. Elementaarsest suhtlemisest pole isikud nagu kuulnudki.

*Vt: viewtopic.php?f=13&t=83466

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.04.2012 11:28 
Kasutaja avatar

Siitpostitusest paistab väga ilusti välja meie inimeste suur pealiskaudsus ja asjasse süvenemise puudumine.
Ise näen alati vaeva et kirjeldada ära auto seisukord ja üldpilt ja alati see et tule ja vaata ennem kui tingid.
Viimati õnnestus maha müüa oma uunik vauxhall. Mees kelle juttu pidasin algul tilganäppimiseks tuli järgmine päev kohale ja 5 minutiga vaadati asi üle, kontrolliti paberid ja oligi müüdud. Väga normaalne ostja ma ütleks. Ostja mingeid pealiskaudseid illusioone ei seadnud omale ja oli vägagi arusaav sellest et auto on väga vana ja väga kaua eestis olnud.

Mis peamine, alati pakutakse mingit suvalist vahetust , lugemata et mille vastu vahetada soovitakse või ei soovita. Kuulutustki ei loeta korralikult läbi. Ma ütleks et nagu fastfood põlvkond kel kõik peab kiiresti käima: söök, jook, autode vahetus, naiste vahetus, töökohtade vahetus, elukoha vahetus, kepist rääkimata...
Pealiskaudsus kumab läbi.
Edukaid müüke ! Viimati omal hästi läinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.04.2012 11:43 
Kasutaja avatar

Endal ka positiivne müügikogemus.
Tilkureid oli omajagu kes lubasid tulla ja koguda raha.
Kuid üks reede sain kõne, et kas alles ja tuleks vaatama, õhtul kella 18 paiku. Sobis mõlemaile.
Kuid kuna endal plaanid muutusid, helistasin 14 paiku ja uurisin äkki tahab/saab kohe vaatama tulla, sobis.
Sõitsin siis koju, rattal puudus ÜV ja kindlustus too moment.
Ostja tuli kohale, vaatas, katsus siit natuke ja sealt, panime käima, proovis sõita - kõik tip-top.
Lasin siis ruttu kindlustuse teha kuuks ajaks, tegime ÜV puhtalt ostja silme all, lasime paagi täis ja sõitsin ratta uuele omanikule linna ära kuna käru puudus.
Raha maksti kätte ja ümber vormistus tehti laupäeval. Kõik väga tip-top.
Selliseid ostjaid võiks rohkem olla. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.04.2012 18:19 

RE: Opel Calibra '94
From: priitkuuste@hotmail.com
- hey auto vastu vahetada väga korralik ja hästi hoitud mägirattas,rattal on 26 käiku rattale on natuke peale ostetud ka juppe joogipudeli hoidja,rattalukk+5võtmega,lambid nii ette kui ka taha kolmapäeval sai ostetud ette rattale kodaratesse helkur ja 2 uut piduriklotse.priit
Date: Fri, 20 Apr 2012 17:58:03 +0300
- Motors24 kasutaja priit (priitkuuste@hotmail.com) soovib lisainformatsiooni Opel Calibra '94 kohta:

To:
priitkuuste@hotmail.com
sõida seenele oma rattaga

From: priitkuuste@hotmail.com
- tead mida keegi ei osta su ussi eluilmasgi ära vii parem kuusakoski seal võetakse kohe vastu
huumor missugune

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.04.2012 18:25 
Kasutaja avatar

Kinuvennad ikka.
teeme vahetust, ma annan sulle tiku, sa anna mulle suitsupakk vastu.
Imelikud inimesed ikka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.04.2012 19:51 
Kasutaja avatar

Mul oli kokkupuude eelmise aasta lõpul ühe soomlasega, kui oma prelude'i müüsin. Helistas nädala algul ja küsis paar küsimust, Reedeks tuli Eestisse ning saime kadaka tee autoplatside lähistel kokku, peale mida olime 10min pärast juba Ark-is, raha mulle võtmed talle. :hail

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis