Niinii. Sai sünnipäev maha peetud, ja sai ka autoga tegeldud.
Esiteks siis toppisin mustad neerud külge. Nad ei jäänud küll ideaalsed, aga kaugelt vaadates läigivad ja on ilusti mustad, ehk siis eesmärki täidavad. Ausaltöeldes siiamaani ei oska öelda, kummad paremini sobivad, kas mustad või kroomist. Mulle meeldivad nad mõlemad täiesti võrdselt.

Teise etapina sai käidud siis ka Paides bmw klubi kasutajal darkie'l külas. Kuna mina olen ausaltöeldes paras pudrunäpp suuremate tööde juures, tuli kaasa ka sõber. Võttis ta siis sealt alt ära terve tagasilla, mille bmw klubi kasutaja darkie andis meile puhtalt aitähhi eest. Tänud veelkord siinkohal.

Arvasime, et võibolla on differ vigane, et see peksmine seal põhjaall tekib. Kui vana differ maha sai lõpuks ja sinna sisse vaatasime, oli kõik nii nagu peab. Ehk siis selles siiski asi ei ole. Aga kuna vanal diffril simmerid läbi on, sai siiski alla Paidest toodud differ. Laagrid ja poolteljed vahetab millalgi hiljem, kuna eile ei olnud enam aega. Kokku ka ei jõudnud täielikult panna ja kuna ma ise pidin linna ära tulema hommikul, lubas sõber auto ise lõpuni kokku panna.
Ehk siis, paidest oleksime võinud ikka kardaani ka kaasa võtta, nagu esialgu plaanis oli. Arvatavasti on viga kardaani keskmises tugilaagris või siis üldse käigukasti juures, ei oska öelda. Kui võimalus tekib, eks siis saab ka uus tugilaager muretsetud kuskilt ja too ka ära vahetatud.
Ja niimoodi ta minust sinna praegu jäi välja piiluma.