Siinkohal tuleb vist tunnistada, et elektrilise kompressori jutt oli tõesti väike huumor. Eks neid torusid ja voolikuid saigi pildinurka sätitud koos muude vihjetega, et kes ampsab läbi ja mängib kaasa, kes mitte.
redline9 kirjutas:
Nali naljaks, aga korralikku pilti chargerist endast pole, mis firma kit/toodang, kust ostetud? Originaal aju, chip?
Pihustite vahetuse ajal tehtud pildilt on kenasti näha õlitustoru ja korralik põlvega toru chargerisse

+ lisapihusti aretamise juures ka rihm näha jne
Või vajab el vent õlitust ka?

Korralikke pilte on nii kompressorist kui ka kogu paigalduse protsessist.
Kompressor on Vortech V1S. Ei ole kit, vaid on kõik ise kokku ehitatud. Eeskujuks sai võetud küll Dinan, ESS ja VF sarnaseid kompressoreid sisaldavad kitid, kuid ega nende kohta mingit konkreetset infot pole võimalik leida v.a. mõned üksikud pildid ning foorumi "tarkused". Enamus tuli ikka ise nuputada. Tulemuseks oluliselt väiksem kulutus, kui kittide $6000-9000. Ajakulu on muidugi üksjagu suurem võrreldes kiti paigaldamisega, kuid see on minu jaoks hobi ning hobile kuluvat aega ei loeta.
Kompressor sattus minu kätte juhuslikult. Toodi tööjuurde, et kuna te usakatega tegelete ja äkki keegi tahab. Tuttuus oli. Kuna tegemist oli päripäeva ja otseväljundiga kompressoriga, mis mulle just täpselt sobis, siis pidasin seda Allahi märguandeks ning ei kõhelnud üldse.
Aju on täiesti originaal. Ainus, mis tehtud, on õhukulumõõturile takisti vahele pandud. Muidu pani täisgaasil üle 3000rpm veojõukontrolli tule põlema ning luges mootoriajju vea P0100 "MAF malfunction"
(eks õhuvool läks suuremaks, kui aju sellistel pööretel võimalikuks pidas ning eeldas õhukulumõõturi viga). Sellest tulenevalt on ka pihustid välja vahetatud. Lisapihusteid kasutan eraldi isetehtud kontrolleri järel ning kasutan neid sõltuvalt sellest, kui suur takisti õhukulumõõturi vahel on. Hetkel ei kasuta neid üldse. FMU on ka praegu tagant ära ühendatud. Enne miili sõitu tuleb vist tippkiirusepiiraja eemaldada (250km/h).