Niisiis on tehtud mõned sõidud ja tähelepanekud järgmised:
Läheb käbe soojaks ja seier püsib ilusti mm. alla keskmiise . Kork on korralikult peal ja lõdvikud on parajalt pingul , aga mitte kõvad-seega survet vast vägapalju jahutussysteemi ei tule.
Mis aga teeb mulle muret on see , et täna kui korgi maha keerasin siis vedeliku peal oli selline must kirme õli

. Ei teagi nüüd , kas viga on mootoris , v6i sattus kokkupanekute käigus lõdvikutesse õli. Igastahes kahtlane. Uhasin kõvasti vett sisse , eks paista , kas tekib uuesti see sinna. Praegu prooviks vesi see , ei tea mis oleks kui Loputaks seda jahutussysteemi Fairyga? Laseks alt välja ja nii mitu korda kuni puhas vesi hakkab läbi käima?
Teine jama on see ,et süüde sai siiski liiga varajane. Homikul käima pannes teeb esimesel pöördel väga tervat häält , aga juba teisel kolmandal pöördel v6tab vaiksemaks , kuigi mulle tundub , et peaks veel mahedam see diisli hääl olema. Samas tuleb musta tossu ka , mis viitab liiga varajasele süütele.
Kolmas keberniit on see , et nagu ikka on uimane , no kui nullist hakata kiirendama D+E ja pedaal vajutada kuni kickdownini , siis kiirendab nagu mõistlikult proovisin 130 kmh . Kui aga sõita näiteks 100kmh ja siis õrnalt gaasi anda , siis viiendaga ei juhtu midagi , neljandaga nagu kuidagi aimatavalt ja siis kolmandaga kiirendab siis miskitmoodi , aga minumeelest mitte nii nagu seda peaks tds tegema.
Neljas kepp on see , et
Keegi lahke inimene v6iks seletada kuidas ja mismoodi lisada käigukasti õli? Ma saan aru , et mingist august küljepealt , aga kas seda tuleb teha seisva v6i töötava mootoriga? Soojalt või külmalt? Viies jama on see , et keegi on kuskil nahka teinud ja auto alla tekivad peale parkimist õlitilgad , ise kahtlustan õliradika torude otsi , kuna sinna polnud sel hetkel kui tegemine oli uusi o-rõngaid v6tta.