Pakun ekskulsiivset võimalust korteriomanikele, kes tahaksid enda 1-toalise korteri(köök ja tuba eraldi) üürnikuks ühte korralikku mittesuitsetavat kohusetundlikku õppivat ja töötavat neiut, (aga muidugi, kui kusagil seal peaks leiduma 2-toalise korteri omanik, kellele ma juba huvi pakkusin, siis ei krimpsuta ka 2-toalise peale nina). Soovin korterit, kus vesi tuleks kraanist, mis on sellel sajandil tehtud ja korralik wc võib ka üürihinna sees olla, sooja saamise võimalustest eelistan keskküttele pigem ahju või kaminat. Kuna armastan süüa teha, siis võiks olla olemas ka armas ja stabiilne köögikene, kus oleks võimalik toiduaineid hoida, nendest head-paremat valmistada ja pärast külmikus hoiustada. Olen tudeng ja see on minu vabandus, miks korteri üürihind ei peaks ületama väga kõrgelt 160 €(mis tegelikult, kui te vaatate südamega, mitte silmadega, ei ole üldse utoopiline summa). Sisse koliksin alates mai lõpust.
Kui sa juba siia jõudsid, siis oled Sina, minu tulevase korteri praegune omanik juba väga tubli, ma tõotan, et hoian Sinu asju nagu nad oleksid minu omad ja oma asju hoian ma hästi. Nii et võta julgelt ühendust ja kirjuta mulle e-mailile:
yo4@hot.ee.
(JAH MA OLEKS JU VÕINUD VÕTTA KOKKU KA, et sooviks mõnusate mugavustega, eriti odavat 2-toalist korterit, kus elades ei peaks oma elu eest kartma, aga kas see oleks sinu tähelepanu köitnud? vaevalt

)