Juhtus täna 1 südantlõhestav asi.
seiklesin rahulikult foorumiavarustes, kui märkasin tuuningjubinate all kuulutust, kus mees kõigest 5 euro eest teeb sinu korralikust roolist naitraideri rooli. no see ju pea niisama saadud.
ja siis mul koitis. Krt. suvi uksetaga, ja kabriosi tahetakse rohkem kui pompsid kuumal suvepäeval säästukast pruuni sildiga Waltrit.
niisis tegin kuulutuse, et kõigest 100 euro eest võik igast autost kabrioleti teha.Iseenesest ei tundu just eriline nöörimine või miskit.Kabriod siiski praegusel ajal suhteliselt hinnas.
Möödus oma kümmekond minutit, ja kui hakkasin kontrollima et kas on juba kliente tekkinud, oli minu üllatus suur, kui nägin et kuulutust ei eksisteeri enam. Sama oli ka roolimehe kuulutusega.
Võimatu siin foorumis niiviisi ausat äri ajada.
Ja kui viisakalt küsisin meie kõikvõimsalt moderaatorilt kes kasutab varjunime
Alwayslate, sain vastuseks kõigest ühe lingi, mis sisaldas järgnevat videot:
http://www.youtube.com/watch?v=1orMXD_IjbsMomendil valdab mind meeltesegadus ja muidugi ka masendus, kuna äriplaan tundus niivõrd geniaalne.
Aga loomi ja linde ei tohi ka tappa jah. sellepeale +1
Kusjuures ma teadsin kohe,et sa tuled selle teemaga siia.
Sellest ka see link.
Kuna meil on suht vaba foorum ja siia eksib ära igasuguse vaimupuudega inimesi siis on ka pidevalt isikuid kelle arust on hull naljakas siia teha nö "tõsiseid" teemasid.
Kuna sinu üritus "nalja" teha ei ole just kõige paremini välja kukkunud siis teenisid sa sellega endale kena nädalakese puhkust foorumist.