Mis ma ikke oskan öelda. Ega mul oli ka 5 minutiga selge et see auto väärib veel natuke nokitsemist.
Vedru lõikamine on selline asi et tuleb teha viisakuse ja mõistuse piires. Kui liialt siis ka naljakas, aga originaalne rekord.... ei meeldi. Liiga kõrge, liiga kitsad rattad, liiga koledad liistud ja stanged.
Ahjaa , paar ebaolulist pindmist roostet siiski on näha, kuid selle asja ajab korda.
Kõige ilusam rekord on mu meelest see siin.

No eks siingi saaks veel mööndusi teha, ntx radiga vanakooli velg ja eraldi iluvõre ja stange.
Hetkel olevat sinakashalli rekordit värvima kindlasti ei hakka, värvakte on liiga korralik et midagi tegema peaks, igav ta on aga eks see ise teeb kes seda osta soovib kunagi. Omale ei ole plaani jätta. Ei jõua kõike ja kõiki omada, muidu on tulemus see nagu ma tihti näen, kuskil kuuri taga ja vajub vaikselt maase rooste usside järamise krõbina saatel.
Selles osas on õigus küll, kui natuke investeerida ja tarbida autot ntx soolavabal ajal siis see kestab igaviku, ta nii lihtsa ja robustse ehitusega. Kel huvi seda kunagi omastada see võib rahulikult teemat jälgida. Küll see müügihetk ka kunagi tuleb.
Seniks aga Elagu Klassikud! . Võib jätkuvalt velgi pakkuda kas RH või RIAL 14"-16" Disaini näidised on üleval piltidel olemas.