ison.ts kirjutas:
sillufromIV kirjutas:
.Alar. kirjutas:
Aga kui sa süütu oled siis miks selline hala?
Hala?!!!
Tahan selle erakorralisele saatmise vaidlustada.
Ma küsisin kust saab sertifikaate ja siis läks OT jutuks ära.
Ja veel tahan aru saada, kui kaugele selline ametniku suva ulatuda võiks.
"ametniku suva" on sellisel juhul, ku ta ei oleks reageeerinud selle rooli peale.Või oleks pidanud silma kini pigistama?
Olen 80% kindel, et natuke oma poolset provotseerimist aitas sellise tulemuse saavutamisele midagi kaasa. Tavaliselt ikka päris salongi vigu otsima ei tulda.
Siis oled 80% eksinud ka. Kinni peeti rahulikul kruisimesel. Ilmselt auto margi ja välimuse pärast. Sellel tegelasel pidigi olema mingi vimm või kadedus hallist massist erinevate autode juhtide vastu. Masin ei ole toonitud, xenoni või LED-iga tuunitud, pole kõht vastu maad, all on originaal pütt, viisakad ajastukohased valuveljed (küll eelmise omaniku poolt lumivalgeks värvitud). See, et auto värv ei läigi, on minu maitse, reg.tunnistuses on kirjas värv "must", mitte metallik. Autos pole wooferit, autos olin üksi, konisid ega pudeleid akendest välja ei loobi kunagi. Olen kristuseeas ja rullnokatembud nüüd ammu minevikus.
Ta vaatas seda rooli isegi kummardumata. Oleks siis mõõtnud või lähemalt uurinudki.
Kogu seda tegevust filmis mingi eraisik profikaameraga. Mingist telekanalist ilmselt. See võis ametniku "aktiivsust" veelgi kasvatada.